Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 12:21

kelemen.istvan írta:
dzsi91 írta:Szerintem a Bayern-Real és a Barca-juve kombó a legvalószínűtlenebb, utána Real-Barca és Juve-Bayern és a legesélyesebb a Barca-Bayern és Real-Juve.
Szerintem ugyanannyi esély van minden párharc kialakulására. :roll: Csak szerintem nem irányítják a sorsolást? :kivagyhe:
Szerintem sem.De mondom,nekem édes mindegy kiz kapunk,csak idegenben kezdjünk.Az fontos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 12:20

kelemen.istvan írta:
dzsi91 írta:Szerintem a Bayern-Real és a Barca-juve kombó a legvalószínűtlenebb, utána Real-Barca és Juve-Bayern és a legesélyesebb a Barca-Bayern és Real-Juve.
Szerintem ugyanannyi esély van minden párharc kialakulására. :roll: Csak szerintem nem irányítják a sorsolást? :kivagyhe:
Igen :mrgreen: Nem az egészet de bizonyos pontoknál szerintem irányítják, mondjuk ez pont nem egy olyan 4es ahol veszély van egy gyenge döntőre. De mind1 is hogy a jóisten vagy platini miatt kapjuk a juvét :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 23., csütörtök 12:16

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 12:13

Szerintem a Bayern-Real és a Barca-juve kombó a legvalószínűtlenebb, utána Real-Barca és Juve-Bayern és a legesélyesebb a Barca-Bayern és Real-Juve.

Döntőben ha választani kell a 2 fcb közül a barcát tartanám a nehezebbnek,de egyben őket is akarnám, kussoltassuk el őket végre.A Bayern szerintem a döntőben számunkra jó ellenfél lenne, hazai pályán óriási nyomás alatt kéne megbosszulják a a tavalyi blamát, ha okosan csinálnánk elég könnyen meglehetne.

De majd holnap kiderül mi lesz :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 23., csütörtök 12:11

Igazából tök mindegy kit kapunk, Juve ellen a focijuk miatt szenvednénk meg, Barca ellen a formájuk miatt, Bayern meg revansot akar. Talán Juve, de nem akarom hogy Morata véletlen kotorjon egy gólt nekünk :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 12:11

Ramioli írta:Juve szerintem nincs olyan erős szívós csapat mint az AtM jelenleg , annak a light változata , Bayernbe is sok a sérült , hasonló cipőben járnak mint mi , a Barca van a legjobb formában.. meglátjuk kit kapunk , de én Barcát érzek..
A juve,azért némileg jobb futballistákból áll,csak ott meg nincs egy olyan motivátor mint eszement cholo :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 23., csütörtök 12:07

Juve szerintem nincs olyan erős szívós csapat mint az AtM jelenleg , annak a light változata , Bayernbe is sok a sérült , hasonló cipőben járnak mint mi , a Barca van a legjobb formában.. meglátjuk kit kapunk , de én Barcát érzek..

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 11:45

Annyira tudtam hogy a juve el fog maszatolni a monacoval,de én hülye mégsem raktam meg :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 23., csütörtök 11:21

Elolvastam az index cikket. Nem tudom miért ír olyan ember cikket, aki semmit nem ért a focihoz. Óriási taktikai csata volt a tegnapi és végig a Real dominált. Bezzeg, ha berúgjuk a helyzeteinket és 3-0-ra nyerünk, akkor az gála és "csodajátékkal jutott tovább a Real" lenne a cikk címe. Talán a Barca elleni őszi Clásicon játszott utoljára ennyire okosan és precízen a csapat vagy pedig tavaly a Bayern elleni párharc során. Le a kalappal a csapat előtt. Mindenki jól játszott.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 23., csütörtök 8:49

Igazából, ha ugyanezzel a koncentrációval és akarattal (ez utóbbiból még Chicháról ragadhat át másra is), akkor simán partiban vagyunk bárkivel. Rendkívül jó csapatunk van, de kell hozzá egy jó döntéseket hozó Carlo is, és az hogy mennyire lesz a csapat összetartó és sikeréhes.

Nem csesztetésből, de kíváncsian várom, mi lesz Bale visszatértével. Hogy fog változni a kép. Legnagyobb húzása idén Carlonak az lenne, ha a walesit letenné a padra, hogy 60-70. percben beállva segítse a csapatot. Pihenten, egy fáradó ellenfél ellen a gyorsasága sokat érhet még nekünk. De ha kezdőként szenvedi végig a meccset, kíváncsi vagyok az hogy változtat a csapat és a játék képén.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 23., csütörtök 8:47

wxyz írta:
petiamadridista írta:Közben olvasom az indexen, hogy ez a mai nem volt foci..
áhh hülyék.
bezzeg, ha az Atletico megy tovább, az már foci lenne

Nem érdeki ezeket a sportág, csak a kedvenc menjen tovább és ami a legfontosabb az utált essen ki
Sok foci valóban nem volt, az egy dolog, hogy nem a mi hibánkból. Ha elolvasod, azért írnak jókat, pl:
Az Atleticónál Simeone sokat nem trükközött, a 22 tökegyforma futballistájából kiválasztott 11-et, és most éppen őket küldte a kezdéshez.
:lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 23., csütörtök 8:31

Igazából az összes verzió majdnem ugyanolyan, ha a döntővel is számolunk, akkor mindenképpen szembekerülünk valamelyikkel a Barca-Bayern duó közül. Tény, hogy a németek otthon, az addigra felépült játékosaikkal nem lennének kellemes ellenfél.

Én azért szeretném, ha Guardiola ellenfélként visszatérne a Camp Nouba, hadd gyepálják egymást.

Ja igen, és szerintem mi nem kell semmit bizonyítsunk a németek ellen, tavaly szétpofoztuk őket ahogy kell. Mondjuk egy hasonló teljesítményt idén is megnéznék :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 23., csütörtök 8:15

Én nem félek a barcától, mert vagyunk olyan jók. Az a fő ok ami miatt nem szeretnék ellenük menni az az, hogy ellenük egy nagyon jó és stabil kp kell ami Modric nélkül nem az igazi... A juve egy más szint. Ezért is örülnék most nekik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 8:02

hamesz írta:Mikor lesz a sorsolás?
Gondolom holnap délben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 23., csütörtök 7:41

én is a juve mellett vagyok, barcát pedig egyáltalán nem szeretném. sztem ők a legveszélyesebbek, pont az elől lévő hármasuk miatt, nincs olyan, h egyszerre mind a 3 szar napot fogjon ki, pláne nem 2 meccsen.

jöjjön a juve, vágjunk vissza nekik. (aztán morata meg kiejtene.. :| )

a mostani lapok maradnak ugye az első meccsre? viszont az első meccs után a visszavágóra mindenki tisztán indul nem? pont azért, h a döntőre ne pontozódjon ki senki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 23., csütörtök 7:26

Egyébként a lapokat törlik?

Hát jó kérdés, hogy kit kapjunk.
Ugye a Juve lenne a legkönnyebb, de úgy érzem a németeket is vernünk kell. Kicsit a barcától tartok, mert jó formában vannak, nálunk meg sok a sérült, viszont Modric és Benzema visszatértével simán partiban leszünk velük. Kérdés, hogy velük két meccsen, vagy egy meccsen kellene találkozni.
A másik dolog meg, hogy a németek a döntőben, ha odajutnak, meg fognak halni a pályán, főleg, hogy odahaza lesz nekik.

Szóval amondó vagyok, hogy a két nagy egyikét kellene kapni, másik ágon meg kicsit bízni abban, hogy a Juve meglepi az ellenfelét, talán közülük is a Bayern, hogy ne Berlinben találkozzunk velük egy meccsen. Egy el clásico a döntőben pedig ütős lenne, talán addigra Benzema és Modric is visszatért, mert egy Barca ellen azért a tegnapi nem lenne elég, akármekkora húzás is volt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 0:50

Sierra írta:
Mindenesetre a BL színvonala is jelentősen esett az elmúlt években, 1-2 üde folt volt az évek során, de összességében ugyanaz a forgatókönyv: Barca-Real-Bayern. Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor még az olaszok meg az angolok is bitang erős csapatokat indítottak BL-ben... :'(
Erről írtam a múltkor,hogy rohadt nagy az ellenszenv az olajcsapatokkal szemben,de csak ők menthetik meg a klubfutballt.Lassan a Real-Bayern-Barca indulhatna az elődöntőktől a maradék 1 helyért meg selejtezhet a többi...

És hosszútávon csak az olajcsapatok hozhatnak némi változást mert látjuk az élő példát a dortmundon és az atleticon is,hogy önerőből 1-2 kifutott évet össze lehet hozni,de hosszútávon nem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 23., csütörtök 0:45

Továbbra is rejtély számomra, hogy ez a harmatgyenge Juventus mit keres a 4 legjobb csapat között. Ide vele, hadd verjük szét őköt. Amúgy pont 10 éve ejtettek ki minket nyolcaddöntőben, egy 116. percben szerzett góllal, és utána volt az a vesszőfutás a BL-ben.

Mindenesetre a BL színvonala is jelentősen esett az elmúlt években, 1-2 üde folt volt az évek során, de összességében ugyanaz a forgatókönyv: Barca-Real-Bayern. Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor még az olaszok meg az angolok is bitang erős csapatokat indítottak BL-ben... :'(

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 0:31

Most igazán ne várjunk elismerő szavakat sehonnan,külsősöknek a gála lenne csak a nagy szám.De mi pontosan tudjuk milyen fontos és nehéz győzelem volt ez.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 23., csütörtök 0:28

petiamadridista írta:Közben olvasom az indexen, hogy ez a mai nem volt foci..
áhh hülyék.
bezzeg, ha az Atletico megy tovább, az már foci lenne

Nem érdeki ezeket a sportág, csak a kedvenc menjen tovább és ami a legfontosabb az utált essen ki

Vissza: