HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. április 22., szerda 23:25
Nem értettem Sallóiékat... Az esetek nagy részében egyet értek velük, de itt már Isco-val kiverték nálam a biztosítékot, még a meccs előtt. Mondjuk ma pont gyengébb volt a kiállításig. De a lényeg, hogy nem játszott jól a Real... Hát ez mi már? Ennyire nyugodt már nem is tudom mikor voltam Atlético elleni meccseken. Annyira össze volt ez ma rakva, hogy kis túlzással a félpályán nem jöttek át és a pontrúgásaik sem voltak veszélyesek abszolút, jött ki mind.
3 embert emelnék ki, akik extrát nyújtottak, mert amúgy az egész csapat 5-ös volt.
De ez a 3mas nagyon kellett... Chicharito, Kroos és Varane.
Varane hátul olyan stabilitást és nyugalmat adott, ami már nagyon hiányzott a Derbikről. MINDENT elfelejt ami felé ment.
Kroos "sárga laposan" meg középen hozta a stabilitást. Ott volt mindenhol, sokat dolgozott, kellően kemény volt, nem egy fontos szerelése volt. Elől meg Chicharito. Ez a mentalitás (főleg ahhoz képest, hogy abszolút mellőzött) nem mindennapi. Kapart Ő is mint az állat. Kár a 2 kimaradt helyzetéért, pedig jól csinálta mindkettőnél, csak az elsőnél nem volt elég pontos, a másodiknál meg nem tudom, hogy abba, hogy 'csába tudott bele kapni Oblak.
Nekem nagyon tetszett a meccs, csak remélem a kimaradt helyzeteket majd vissza adja a sors, mert vissza néztem a statisztikát a 2 meccsről és összesítve 40/16 volt a kapuralövésünk. Ebből 1 gól, ami azért elég sovány.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero