sajnos itt is látszik, hogy mennyire eltűnt dinho otthon, ki is került a látókörömből, pedig nyilván helye lenne benne reus vagy thiago helyett.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 22., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 22., szombat 18:41
Nálam:'shutterisland írta:szimpátia 11-et hogy dobnátok össze ?
tehát nem feltétlen a játéktudás számít, vagy hogy ki mennyire jó, mint mondjuk egy világválogatottnál.
hanem akit csipáztok, a kedvenceitek vagy játékstílusra, karakterre vagy emberileg, tisztelet alapján.
muslera - alaba,agger,puyol,zanetti - banega,iniesta,thiago - deulofeu,messi,reus
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 22., szombat 18:41
Iker - Zanetti,Varane,Maldini,RC - Redondo,Zidane,CR,Pires- Ronaldo, Van Nistelrooy'shutterisland írta:szimpátia 11-et hogy dobnátok össze ?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 22., szombat 18:36
http://sportgeza.hu/futball/2013/06/21/ ... alogatott/'shutterisland írta:szimpátia 11-et hogy dobnátok össze ?
tehát nem feltétlen a játéktudás számít, vagy hogy ki mennyire jó, mint mondjuk egy világválogatottnál.
hanem akit csipáztok, a kedvenceitek vagy játékstílusra, karakterre vagy emberileg, tisztelet alapján.
muslera - alaba,agger,puyol,zanetti - banega,iniesta,thiago - deulofeu,messi,reus
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 17:29
a teleport.Marky írta:akkor még nem ittál eleget, akkor sikeres egy kocsmatúra, ha azt se tudod hogy kerültél hazachosenone46 írta:láttam én már ijesztőbb dolgot kocsmából hazajövet közben.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 22., szombat 17:09
akkor még nem ittál eleget, akkor sikeres egy kocsmatúra, ha azt se tudod hogy kerültél hazachosenone46 írta:láttam én már ijesztőbb dolgot kocsmából hazajövet közben.
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. június 22., szombat 16:55
hát ha peruban akarsz kocsmázni, de amúgy nem értem, mi ezen a brutális, láttam én már ijesztőbb dolgot kocsmából hazajövet közben.'shutterisland írta:egyébként laza lenne, ha egy ilyen jönne el felettem, mikor mászok haza a kocsmából hajnalban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 15:24
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 22., szombat 13:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 12:36
sztem inkább vágd le a körmöd'shutterisland írta:ezzel gondolom már el kellene menjek orvoshoz, mi ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 19:07
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 21., péntek 18:59
Ezt hogy sikerült összehoznod? De egyébként igen, mindenféleképpen javasolt a házi orvos meglátogatása, aztán majd továbbküld.'shutterisland írta:ezzel gondolom már el kellene menjek orvoshoz, mi ?
mozgatni bár kis tartományban, de tudom.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 21., péntek 13:36
Na akkor ezt tanulmányozom majd egy kicsit...jó ötlet volt.szilamer írta:Na én találtam angol fórumot. Elég aktivnak tűnik
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 13:18
Támogatom...mindjàrt hagyom az egész melot a francba én is oszt beülök egy cafeteriaba...gyerünk sörözni ilyen melegben, nem otthon ülni. :x
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 20., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 20., csütörtök 22:03
Azért gondoltam, hogy az építészek együtt vannak valamelyik karral, mert Ódubain egybe van a villamos meg a mittudoménmelyik. De ez így még jobb.nmate írta:Minden karnak külön gólyatábora van amúgy. Közlek, gépész, vegyész tuti Lellén van, a többit nem vágom.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 20., csütörtök 22:02
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem