Amúgy sosem hallgattam rap-et, de az itthoni előadók közül párat szerettem régebben, most már nem nagyon hallgatom őket sem.
AKPH, NKS, Barbárfivérek, The Steve.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 23., vasárnap 2:51
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 22., szombat 23:27
Pont az ő számainak a többsége az amiből alig érthető valami.. amúgy jön az album is hozzá augusztus környékén, Sidonak is nemsokára, Shindy albuma is megjelenőben van.Seraf írta:német rap: nem érted a szöveget, kegyetlen flow, kegyetlen beat, meg is van oldva
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. június 22., szombat 22:48
jó ferni te is itt kéregeted folyton a linkeket aztán az aktuális kiskedvenc kerül szóba akkor már para vanferni írta:és még büszke is rá bakker....el magico írta:DAY-t sem említette senki.. pedig az Atlantisz album valami kegyetlenLetöltöttem nCore-ról és 3 hete megállás nélkül ez megy.
![]()
![]()
![]()
![]()
ha ennyire bejön rendeld meg, megéri, de gondolom ezt már te is tudod![]()
ha letöltök egy albumot legalább nem kürtölöm világgá bakker...![]()
mondjuk nekem is csak elég kevés esetben lehet ekkora a pofám a témában, de a Day - Atlantiszt biza megrendeltem
durva dolog ez, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be, pedig akkora dinamika és flow van ott, hogy fúúúchosenone46 írta:elég sokáig a hszekben meg sem lett említve az AKPH. akkor meg nem értem, miért megy a vita mikor a valódi értéket és minőséget képviselő csapat elő sem kerül.persze nem éppen az Essem, Tirpa, Day vonalon mozognak, de jót nevettem azért, hogy mekkora vita folyik, hogy ki a "legjobb". de viszont ha a vonalakon belül maradunk Steve nevét sem láttam sehol, pedig ő is simán megérdemelné.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. június 22., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 22., szombat 21:34
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 22., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 22., szombat 19:08
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 22., szombat 18:48
Jó tudom mocsok vagyok, de igazság szerint nem is én töltöttem le, de hagyjuk inkábbferni írta:és még büszke is rá bakker....el magico írta:DAY-t sem említette senki.. pedig az Atlantisz album valami kegyetlenLetöltöttem nCore-ról és 3 hete megállás nélkül ez megy.
![]()
![]()
![]()
![]()
ha ennyire bejön rendeld meg, megéri, de gondolom ezt már te is tudod![]()
ha letöltök egy albumot legalább nem kürtölöm világgá bakker...![]()
mondjuk nekem is csak elég kevés esetben lehet ekkora a pofám a témában, de a Day - Atlantiszt biza megrendeltem
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 22., szombat 18:44
Seraf írta:Busta kétségtelen elég túlsztárolt figura, rímek mint olyanok nála kb nem léteznek, persze azért vannak remek számai mondanivalóval: Tűzben Edzett Férfi, Senki Nem Tudhatja, Fedezék, Sose Felejts El... azzal meg nem értek egyet, hogy az alapok fülsértőek, NaZ Beatz kegyetlen alapokat rak oda az utóbbi időben, illetve azt nem lehet elvitatni, hogy bustának van a legnagyobb marketing érzéke, ahogy felfuttatta a real trillt ennyi szerencsétlennel (akik megjegyzem rohadtul fejlődnek bustával ellentétben)
de így visszaolvasva: sub bass mint a legnagyobb rapper![]()
ráadásul pont ezután a retek lemez után ami most jött ki
ez a cimke még Siskára is vicces amíg olyanok vannak a porondon mint Tkyd pl
és ha már real trill![]()
Rhino - Nem Adom Fel | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 17:42
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. június 22., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 22., szombat 15:18
és még büszke is rá bakker....el magico írta:DAY-t sem említette senki.. pedig az Atlantisz album valami kegyetlenLetöltöttem nCore-ról és 3 hete megállás nélkül ez megy.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. június 22., szombat 14:21
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. június 22., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 22., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 22., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. június 22., szombat 12:30
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 22., szombat 12:24
Kimaradt, de jók ők ishehe írta:DSP-t meg sem említitek?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem