Carvajal--Ramos--Varane--Marcelo
--------------Kondogbia----------------
----Modric----------------Gündogan--
---------------Özil/Isco----------------
-----Benzema------------Ronaldo-----
Lehet csámcsogni
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 22., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 22., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 18:20
Amennyire láttam az összes fontos meccsen Martínez kezdett, tehát a nagyobb ellenfelek ellen.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 18:07
Amennyire láttam az összes fontos meccsen Martínez kezdett, tehát a nagyobb ellenfelek ellen.Luiz Gustavo is ott van
Persze, nem 1-2 hónap, de egy év elég kell, hogy legyen.Nálunk ez esélytelen ebben az évben, de talán még a következőben is, hogy ennyire együtt legyen és ennyire össze legyen szokva a csapat, mert új edzőnk is lesz, új játékosok, új taktika. A csapatvédekezést megtanulni nem 1-2 hónapba telik.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 17:51
A Barcában ki a pitbull? Busquets?de egy Barca vagy Bayern simán átmenne a középpályánkon, ha nincs egy úgy nevezett "pitbull" a csapatban.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 17:13
Szerintem meg nem. nem klasszikus irányítók már ezek a játékosok. Gündogan és Modric is feltűnik mindenhol, vissza is zárnak, előre is mennek, teszik veszik, nem tökölnek.Gündogan-Xabi kettősből max 1 lehet a pályán egyszerre, ha Modric is fent van, mert 3 "irányító" fölösleges, sőt inkább hátrányos a csapat szempontjából.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 17:03
numberone1 írta:Te ezt honnan szedted? Gundogan nem Xabi poszt, feljebb jatszik, inkabb boxtobox. Pont jo helyen lesz Xabi elott és Modric mogott. Ozil pad, szerencsere latok Iscoban annyit, h Ozilt kiszoritsa a kezdobol. Talan jovore mar megszabadulunk tole.Reaper's Scythe írta:Gündogan kb Xabi poszt, csak több támadó feladattal. Szóval őt és Xabit egyszerre nem érdemes a csapatba rakni, pláne, ha Modric is ott van, mert akkor ki fog labdát szerezni? Mindenképp kell egy labdaszerző KP Modric és Xabi/Gündogan mellé.
Kondogbia is jojjon, ha bele kell nyulni a meccsbe, akkor inkabb a francia v Casemiro jojjon mint a vakhangya Khedira.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 22., szombat 16:55
El Unico írta:CSAPATVÉDEKEZÉS ÉS PRESSZIONÁLÁS! tizedjére írom le egy hónap alatt,hogy lehet a középpályánkon egy Vidal-Pogba-Modric trió is,ha nincs meg a csapatvédekezés,ha kettészakad a pálya,ha nem lesz meg a kapocs a csapatrészek között,ha ívelgetünk,és ha nem leszünk agresszívak.Ez ott bukik meg, hogy nincs a csapatban egy db VKP sem, úgyhogy még jobban átrohannának rajtunk, mint az előző szezonban
Modric és Gündogan mellé Kondogbia/Khedira és elöl meg Özil/Isco-Benzema-Ronaldo.
A legszebb egy Vidal-Modric-Gündogan középpálya lenne előttük egy Bale-Benzema-CR hármassal![]()
Na mert aztán az a Buszkecc olyan kva sokat számított a Barcelona középpályáján...csapatként kell védekezni,és akkor az általam felvázolt középpálya is megfelelő lesz. Szerintem.
Ha pedig annyira kell egy vkp,ott van Xabi Alonso,vagy Khedira,sőt Casemiro is. Legyünk már egy olyan Real Madrid,amely full támadó felfogású,nincs pöcsölés meg agyontaktikázott felállás,hanem egy egységes,agresszíven letámadó,futballt játszó csapat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 22., szombat 16:54
Te ezt honnan szedted? Gundogan nem Xabi poszt, feljebb jatszik, inkabb boxtobox. Pont jo helyen lesz Xabi elott és Modric mogott. Ozil pad, szerencsere latok Iscoban annyit, h Ozilt kiszoritsa a kezdobol. Talan jovore mar megszabadulunk tole.Reaper's Scythe írta:Gündogan kb Xabi poszt, csak több támadó feladattal. Szóval őt és Xabit egyszerre nem érdemes a csapatba rakni, pláne, ha Modric is ott van, mert akkor ki fog labdát szerezni? Mindenképp kell egy labdaszerző KP Modric és Xabi/Gündogan mellé.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 22., szombat 16:50
CSAPATVÉDEKEZÉS ÉS PRESSZIONÁLÁS! tizedjére írom le egy hónap alatt,hogy lehet a középpályánkon egy Vidal-Pogba-Modric trió is,ha nincs meg a csapatvédekezés,ha kettészakad a pálya,ha nem lesz meg a kapocs a csapatrészek között,ha ívelgetünk,és ha nem leszünk agresszívak.Ez ott bukik meg, hogy nincs a csapatban egy db VKP sem, úgyhogy még jobban átrohannának rajtunk, mint az előző szezonban
Modric és Gündogan mellé Kondogbia/Khedira és elöl meg Özil/Isco-Benzema-Ronaldo.
A legszebb egy Vidal-Modric-Gündogan középpálya lenne előttük egy Bale-Benzema-CR hármassal
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 22., szombat 16:49
Xabi lenne a vkp, vagy neki mi lenne a szerepe? A játék szervezése gondolom a Gündogan-Modric páros feladata lenne. Mindegyikük szervező vénájú játékos, fölösleges lenne mind a hármat berakni a csapatba, csak egymást akadályoznák...-------Xabi----------------
---Gündogan----------Modric----
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 16:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 16:40
Nekem mindegy melyik jön, csak ne Cavani vagy Rooney legyen.![]()
----------------Xabi----------------Továbbra sem értem, hova akarjátok Gündogant. Ugyan az mint Modric, csak eggyel gyengébb kiadásban. Esetleg 4-3-3-ba férne be, de akkor meg az Isco, Di Maria, Jese, Özil négyesből 3-nak padoznia kéne.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 22., szombat 16:36
El Unico írta:----------------Casillas
Carvajal--Ramos--Varane--Marcelo
-------Gündogan----Modric
Isco-------------Özil-----------Ronaldo
----------Benzema/Suarez
Where is Bale?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 22., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 22., szombat 16:29
Hát Benzema és Cavani nem is hasonló képességűek.pérez azt mondta az előző nyilatkozatában, hogy nem jó ha egy poszta 2 hasonló képességű játékos van. fel is hozta példának benz és higu helyzetét, erre idehoz karim nyakára egy cavanit?
Di Maria el lesz adva. Jesé ül a padon,bevetésre készen. Hol a probléma?Továbbra sem értem, hova akarjátok Gündogant. Ugyan az mint Modric, csak eggyel gyengébb kiadásban. Esetleg 4-3-3-ba férne be, de akkor meg az Isco, Di Maria, Jese, Özil négyesből 3-nak padoznia kéne.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 22., szombat 16:28
Továbbra sem értem, hova akarjátok Gündogant. Ugyan az mint Modric, csak eggyel gyengébb kiadásban. Esetleg 4-3-3-ba férne be, de akkor meg az Isco, Di Maria, Jese, Özil négyesből 3-nak padoznia kéne.realistahuni írta:A Marca újra hírbe hozott minket Gündogannal. Nálam ő lenne a legnagyobb igazolás idén, ha meg tudnánk szerezni. Ideje lenne megtalálni a Xabi utódot.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 22., szombat 16:19
Nekem mindegy melyik jön, csak ne Cavani vagy Rooney legyen.Jelenleg akkor úgy néz ki,hogy a Rooney-Suarez-Cavani trióból fog érkezni egy.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem