Pont annak a senki Grossonak kellett lőnie a gólt... (+ ő lőtte az utolsó 11-est is a döntőbenJester írta: Az olaszoknak az egyetlen egy komoly meccsük a döntőig a németek elleni volt. Mondjuk az egy szájbatoszottulgecirekurvajó meccs volt![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 9:05
Pont annak a senki Grossonak kellett lőnie a gólt... (+ ő lőtte az utolsó 11-est is a döntőbenJester írta: Az olaszoknak az egyetlen egy komoly meccsük a döntőig a németek elleni volt. Mondjuk az egy szájbatoszottulgecirekurvajó meccs volt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 23., vasárnap 8:43
Zidane nagyon kozel volt a 3 aranylabdahoz. Egyet ugye nyert 98ban...2000-ben az EB-n olyan teljesitmennyel rukkolt elo ami kiemelte a tobbi vetelytarsai kozul. Abban az evben Figo nyerte aki tenyleg jo volt, a realban jo szezont zart az EB-n is jo volt....De! Zidane volt messze a torna legjobbja, megis valasztottak az EB legjobb jatekosanak a EB gyoztesek is ok voltak(ezt elfelehtetted megemliteni RMFC). Figo is isten csaszar volt, de nem nyert volna aranylasztit ha Ziounal nem gurul a gyogyszer a Hamburg elleni BL meccsen nem fejel és tapos. Ezt egyebkent tobb komolyabb oldal is irta , h ezen ment el az aranylabdaja. 2006-ban dezsavu, igaz ott nem lett torna gyoztes,de a torna legjobbja lett. Nalam mindig is 3 aranylabdaja van. 2000-ben és 2006-ban is mast kellett valasztani a balhei miatt, de palyan Zidane volt a legjobb.
Az ő egy darab aranylabdája az igazi szégyen, nem CR-é. Messi meg négynél tart, és számlál. Vicc.
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 23., vasárnap 8:18
Nekem tetszett a jelenetFelejthetetlen búcsú volt az biztos.....
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 23., vasárnap 6:53
[/quote]mindenki azt kapja, amit megérdemel. zidane egy piroslapot a bukott vébédöntőben
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. június 22., szombat 22:01
Szórul szóra. A megtestesült játékintelligencia és elegancia. Összehasonlíthatatlan ezekkel a nyikhajokkal.R.M.C.F írta: Zidane a hátán vitte 1998 vb döntőbe a csapatát,ott egymaga baxta meg az akkori csúcsbrazilokat........2002 ben sérült volt ez tökéletes látszott a csapata eredményén pontot sem szereztek.....majd 2006 ban olyant csinált megint amit (bocs,semmi bajom xavival) de soha nem fog......iszonyat copatást és a foci minden gyönyörét adta át 34 évesen.......betegen,még pedig olyan betegségben ami miatt csoda hogy élsportoló lehet......az eleganciája,a kivitelezései,az a könnyedség mint ha könyvből olvasna fel a többinek...... aki látta focizni,annak olyan érzése lehetett mintha felnőtt játszott volna serdülőkkel....úgy baxta át őket hogy az egy csoda volt...........én mindig úgy jellemeztem túlzással,ha öltönyben lett volna,és a kezében egy tálcán sok pohár ital amivel egyensúlyoz,akkor sem csöppent volna ki egy csepp sem és akkor is a legjobb lett volna.........
Nem lehet a két játékost összemérni.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 22., szombat 21:54
neked meg egy Fredet kell nézegetned. téged is ver az istenhehe írta:mindenki azt kapja, amit megérdemel. zidane egy piroslapot a bukott vébédöntőben
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 21:51
mindenki azt kapja, amit megérdemel. zidane egy piroslapot a bukott vébédöntőbenÉn meg imádtam Zizut, mikor verte a braziljaitokat.![]()
Emlékszem, sokan néztük a meccset, és csak ketten drukkoltunk a franciáknak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 22., szombat 21:26
+1 :ĐÉn meg imádtam Zizut, mikor verte a braziljaitokat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 22., szombat 21:17
Na most vagy 80 éves vagy vagy hasraütés szerűen listázol... Talán Puskást és Di Stefanot vagy Pelét és Bestet is láttad játszani stbstb?
Sosem tudtam komolyan venni az ilyet aki olyanat rangsorol akiket nem is látott 90 percen át egy meccsen sem. Mert ebben a felsorolásban tuti van olyan neked (is)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 22., szombat 18:26
+1nincsenek már zsenik, nincsenek már új cselek, új dolgok, van viszont metroszexuális szimuláló kényeskedő ficsúrok gyülekezete.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. június 22., szombat 17:56
oh látod akkor már megérte hozzászolnommocsok írta:mondjuk azért ezen is lehet mosolyogni.francois írta:mert egy reál szurkoló szemében soha nem lesz olyan jó egy barca játékos mint a sajátja (még akkor sem, ha 100 semleges közül 99 épp a barcásat látja jobbnak)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. június 22., szombat 16:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 16:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 16:14
áthoztam ide thiagot, szerintem (bár ki tudja meddig..) még itt a helye a thiago témának.Thiago úgy ahogy van felkarolná a Realt
ezzel azért nem értek egyet.Thiago úgy ahogy van felkarolná a Realt
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 22., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 13:53
pontosan.hát akkor a mai fociból senki sem túl extra tudású..
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 22., szombat 13:49
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 22., szombat 13:45
én ebben sajnos nem lennék olyan biztos. Nagyon fel lettek sztárolva az elmúlt években. Nemcsoda h Xavit sokan már Zidanehoz mérik, sőt.hehe írta:xavi és iniesta pont a szürkeegérségük miatt fognak feledésbe merülni pár évtized múlva.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 22., szombat 13:38
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem