Inkább vagyok bajnok egyik évben, majd a rákövetkezőben 3., semmint egymást követően a vesztesek között az első.idén már látszik, hogy a bajnokságban nem tudják tartani a lépést,

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 22., szerda 19:58
Inkább vagyok bajnok egyik évben, majd a rákövetkezőben 3., semmint egymást követően a vesztesek között az első.idén már látszik, hogy a bajnokságban nem tudják tartani a lépést,
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 22., szerda 19:33
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. április 22., szerda 19:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 22., szerda 19:28
Mint mondtam,nem tartják ugyan top 5-nek,de top3-nak igen...bármilyen is a nacionálé.Mint mondtam is,ha modric brazil lenne,sima top5 ös játékosnak tartaná boldog boldogtalan,annyira torz a megítélés.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 22., szerda 19:17
ferni írta:Most láthatjuk miért is nehéz duplázni... még egyet is nehéz összehozni és hogy még egyszer sikerüljön...
most is eltosztuk az első meccset és a visszavágóra meg elfogyott a fél csapat... és rohadt szar helyzetben vagyunk...
kemény lesz még ez a meccs is és még mik lennének hátra...
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 22., szerda 19:04
ikarus93 írta:Csabi írta:elődöntő egy jó kroos-modric-ramos nélkül?![]()
mondjuk nem kell ettől félni, mert már ma kiesünk.
Dehogy esünk, ki. Egy Atletico Madrid ellen kötelező tovább menni.
Semmi extra az a csapat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 22., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. április 22., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 22., szerda 18:25
Volt tavaly egy brutál évük...idén már látszik, hogy a bajnokságban nem tudják tartani a lépést, és abban is biztos vagyok, hogy a bl-ben ha ma tovább mennek, a következőn kiesnek. DE! Idén bucira vertek már minket, a legjobb meccsen is ellenük egy x-et sikerült megszerezni. Én nem bízom el magam...kicsit sem.ikarus93 írta: Dehogy esünk, ki. Egy Atletico Madrid ellen kötelező tovább menni.
Semmi extra az a csapat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 22., szerda 16:30
Kötelezőnek kötelező (lenne), de amikor leírod, hogy semmi extra az a csapat, akkor átgondolod a dolgokat? Mert az elmúlt 7 meccsen nem nyertünk ellenük. Vagy az neked kimaradt? Semmi extra az a csapat... ahha, felőlem lehet valami madagaszkári csapat is, de ha valaki ellen nem tudunk 7 meccsen át nyerni, akkor ott komoly gondok vannak.ikarus93 írta:
Dehogy esünk, ki. Egy Atletico Madrid ellen kötelező tovább menni.
Semmi extra az a csapat.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. április 22., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 22., szerda 16:27
Csabi írta:elődöntő egy jó kroos-modric-ramos nélkül?![]()
mondjuk nem kell ettől félni, mert már ma kiesünk.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 22., szerda 15:38
Már ha nem sorsrsolják össze őket őkethunmadridista írta:Végül jó volt a megérzésem, hogy a Bayern megy tovább, a Barca meg lesimázza a PSG-t...sokan lenézik itt ezt a két csapatot, pedig könnyen elképzelhető, hogy ők vívják idén a BL finálét...
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 22., szerda 15:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 22., szerda 15:26
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 22., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 22., szerda 14:44
Az oldalak attól még stimmelnek, csak a két szélső hátvéd eggyel előrébb játszik.torjack írta:Ebből lesz az, hogy Lahm és Alaba megy kp-ra, szélen meg Rafinha és Bernat bohóckodik.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 22., szerda 14:39
Ebből lesz az, hogy Lahm és Alaba megy kp-ra, szélen meg Rafinha és Bernat bohóckodik. :ĐRibéry is fontos, ahogy Alaba is. Megvan a baloldal, jobb oldalt meg Lahm és Robben.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 22., szerda 13:56
Ribéry is fontos, ahogy Alaba is. Megvan a baloldal, jobb oldalt meg Lahm és Robben. Egészen más csapat úgy a Bayern. Ribéry már nem lövöldözi úgy a gólokat, de mozgásával össze tudja zavarni az ellenfél védelmét rendesen.ziro4vr írta: Alaba, Robben ha visszatér, azért erősödnek sokat. Ribery már nem akkora faktor, Schweini pedig nem passzol a rendszerbe, bármennyire is jó játékos. Mondjuk a legnagyobb erősítés nekik egy egészséges Thiago.
A Real január óta nem számít fő esélyesnek, csak az egyik esélyesnek.dzsi91 írta:Ez akár még előnyünkre is válhat, mármint az ,hogy nem számítunk fő esélyesnek innentől.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem