BBarni írta:
Persze így logikus, de eddig Rollins nem nagyon mutatott fel semmit!Ugye Ambrose ellen volt feud, ott is inkább Ambrose volt a dominánsabb,aztán talán Cena ellen volt Rollins ott is mintha Cena lett volna a "jobb" majd ugye most Orton ellen is lényegében veszített!A tehetsége vitathatatlan, de mint bajnok nem tudom...
Ő egy köcsög karakter, éppen ezért volt nála a MiTB hogy a semmiből el tudja vinni a címet, így még nagyobb köcsög lesz és még több a reakció felé.
Ebben a szakmában pedig nem akkor raksz le valamit az asztalra hogy ha nyersz, hanem hogy mit csinálsz a ringben.
Pl itt van Bray Wyatt:
Lehet hogy most kikapott Takertől, de már az is nagy teljesítmény hogy lehozott egy jó meccset ellene, tekintve hogy az ott lévő emberek 95%-a soha nem lesz akkora név hogy rábízzák az évi 1 Taker meccset WM-n. Szóval Wyatt kikapott, mégis felmutathat valami olyasmit amit kb senki más a rosterben.
Rollins több mint jó volt a ringben (mostani Orton elleni meccsen az utolsó RKO parádés volt) is és azon kívül is (köcsög karaktert hozza rendesen) és hozott le meccseket nagy nevek ellen (Cena, Lesnar). Aztán hogy milyen lesz bajnokként azt majd meglátjuk, mai Raw-ot holnap nézhetjük, ott majd sokminden eldől hogy hogyan tovább.
Reingst meg nagyon elszúrták, szép lassan kellett volna felépíteni!
Naja, de Vince Mcmahon nagy kedvence Reigns szóval megpróbálta letolni a nézők torkán, kevés sikerrel.
P. Krisz írta:Az a kérdéses, hogy Wyattel mit csinálnak most?(és Ambrose is ott van még)
Vele tényleg nem tudom hogy mit tudnak kezdeni . Vagy elkezd mindenki ellen trollkodni vagy hoznak neki valami komoly arcot , pl. ha Punkot rá tudnék venni hogy visszatérjen az fasza lenne .

Punkot hacsak nem verik nagyon meg az UFC-ben az első meccsén akkor egy ideig még nem látjuk a WWE-ben.
BBarni írta:
Szerintem Wyattel valami nagyot akarnak, nem mindenkinek dobják csak úgy oda Takert(Sheamus sem kapta meg pl) csak nem tudom most hova tudnák betenni...Ambrose meg vagy bekerül valahogy az IC meccsekbe vagy esetleg Orton vagy Sheamus ellen!

Hát igen, Wyattet most nagyon tolni kell majd egy ilyen meccs után, de csak a mai Raw-ban derül ki hogy mivel mennek az írók. Sheamus elvileg Bryan ellen megy, Cena vs Rusevnek viszont szerintem vége lesz, lehet hogy oda tolják be... De szerintem először valami középkategória lesz (pl Ziggler)