Szerencsejátékok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Szerencsejátékok
Valaki még Monaco továbbjutás 5x oddsért ?
Nem nagy pénzzel de én megtettem csak a játék kedvéért, szerintem nagyon túl van árazva. Emellett egyelőre a Grizzlik -6,5-ről tűnik megjátszhatónak, plusz van bent egy élő ázsiai BL meccsem, ott egy duplázós jöhet.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A széria előtt azt mondtam, hogy a Spurs, de az első meccset megnéztem utólag, és nem tudom. Nem merek a Spursre tenni most, pláne, hogy Parker bicegett ide-oda, ha ma rásérül...
A Griz -6 nagyon simának tűnni, elképesztően jó matchup nekik a Blazers. Sajna Affalo GT döntés lesz, remélem nem fog játszani.
MLB-t meg szigorúan továbbra is csak pici tétekkel, ismerkedési szakasz ez nagyon, és elég mostoha, de tetszik.
A Griz -6 nagyon simának tűnni, elképesztően jó matchup nekik a Blazers. Sajna Affalo GT döntés lesz, remélem nem fog játszani.
MLB-t meg szigorúan továbbra is csak pici tétekkel, ismerkedési szakasz ez nagyon, és elég mostoha, de tetszik.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Redsre most lehet menni szerintem. 1.76-ért el lehet kapni, annyira nem rossz. Mondjuk mellécsapok egy Spurs győzelmet és apróval megküldöm.PEEtör írta:Hát ha otthon még Marquis ellen sem tudtak nyerni, akkor most már itt is beindul a fade the Brewers hadművelet.
AMúgy erős este volt, 0-4, nem erre mondják, hogy majdnem?
Amúgy 3 grand slam volt, rosszul írtam.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Teljesen tanácstalan vagyok a mai napot illetően.. talán egy Juve 2,5 alá, de hogy mellé még mit pakoljak, az kérdéses.
Hát ha otthon még Marquis ellen sem tudtak nyerni, akkor most már itt is beindul a fade the Brewers hadművelet.nmate írta:Na megyünk egymás ellen, én a Redsre pakolok ma.
AMúgy erős este volt, 0-4, nem erre mondják, hogy majdnem?

A Varázslókat meg tettem a széria elején továbbjutónak, de nagyon durván lerendezik a dínókat, 2-0.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
2 Grand Slam is volt a meccsen, nem semmi.
- nmate
Na megyünk egymás ellen, én a Redsre pakolok ma.
És jönnek!PEEtör írta: Csak a buli kedvéért:Barca meccsen fejesgól, Bayern meccsen Porto 1.5 felett, meccs 5.0 felett, kemény minimum tétekkel.

Esti MLB:
Dodgers
Brewers (first 5 és sima hendin is gondolkodom)
Oak és under 7.5
Ja, és élőben ment egy Milwall.
Anadolu Efest jó szívvel ajánlom, jócskán van benne érték. Kosár, 20:55-kor kezdődik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Bayern sárgák 1,5 over. 1,5ért mérik, az egész jó, lenne most bent bwinen pénzem csapatnám egy nagyobb összeggel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
BL-re biztos nem megyek bele semmibe, érdekes meccs lesz ez a Bayern, otthon nagyon nyomni fognak, a Porto meg a két legjobb bekkje nélkül lesz, akik mind támadásban, mind védekezésben nagy kiesések.
A hasonló stílust játszó HOfi leverése szerintem előrevetíti a meccs képét, szerintem a Bayern nyer legalább kettővel. Ugyanakkor a kitámadó Bayern ellen kontrákból simán betalálhat a Porto is Quaresmáékkal.
Ha fogadnék valamire, azok a gólok, vagy a Bayern hendi lenne.
Csak a buli kedvéért:Barca meccsen fejesgól, Bayern meccsen Porto 1.5 felett, meccs 5.0 felett, kemény minimum tétekkel.
A hasonló stílust játszó HOfi leverése szerintem előrevetíti a meccs képét, szerintem a Bayern nyer legalább kettővel. Ugyanakkor a kitámadó Bayern ellen kontrákból simán betalálhat a Porto is Quaresmáékkal.
Ha fogadnék valamire, azok a gólok, vagy a Bayern hendi lenne.
Csak a buli kedvéért:Barca meccsen fejesgól, Bayern meccsen Porto 1.5 felett, meccs 5.0 felett, kemény minimum tétekkel.

- sebydani
Ment még hozzá egy Ducks, szép szorzó jöttnmate írta:NYR nekem is megy, bár szerintem csak egyik győzelmet hozzák el Pittsburghből, és könnyen lehet hogy nem a mait.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
bayern meccsen 11+ szöglet @2.00
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
NYR nekem is megy, bár szerintem csak egyik győzelmet hozzák el Pittsburghből, és könnyen lehet hogy nem a mait.
- sebydani
tegnap nem tudtam fórumozni így beírni sem, de ráakadtam még egy 2,4-es olasz Xre, eléggé biztosnak tűnnek ezek az alacsony oddsos döntetlenek, lehet legközelebb magasabb téttel kéne megpakolni
ma eléggé tanácstalan vagyok, lehet ki is hagyok egy napot, legfeljebb a NY Rangers győzelmére teszek egy kicsit, plusz most kezdődik a Gornik-Belchatow lengyel bajnoki, ott 2 körül mozog a H, egy kis aprót az is megérhet

A Hawks meccs miatt már nem húztam a másik kettőt, egyet szerencsére, a másikat nem szerencsére.PEEtör írta:Cavset -13-on raktam a 2.02 miatt, mondom úgyis szétdobják a C'set, erre push lett.![]()
Ment most a Hawks -13.5, lehet megjátszom még a Blazers-Clipset.
Fasza nap volt amúgy, jött egy 3/4-es remi szeló (Lyon, Inter, Udinese, Zenit) tipszmikszen többek között. Olasz- és oroszéknál ma remi nap volt.

Ma Bulls under és lehet, hogy Bucks.
MLB:Royals (itt hendit is nézem) és lehet, hogy Baltimore.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Szombaton végighúztam 5/4be 5 németet, Mainz, Dortmund, Bayern, Augsburg és Hertha X. Jött így 7.300, amiből 5.000 ment a magyar-japánra. Lerágtam a körmöm, de meglett, így 8.400 lett belőle. Viszont holnapra semmi ötletem. Valaki ért a snookerhez? A.Carter mehet nagyobb összeggel?
Cavset -13-on raktam a 2.02 miatt, mondom úgyis szétdobják a C'set, erre push lett.
Fasza nap volt amúgy, jött egy 3/4-es remi szeló (Lyon, Inter, Udinese, Zenit) tipszmikszen többek között. Olasz- és oroszéknál ma remi nap volt.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Raktam mára 3 szelót, de kettőn is rajta hagytam én hülye a Sevillát, nagyon mínuszos napot zárhattam volna, de szerencsére az utolsó szelvényen a Lyon, Inter X volt, így fantasztikus +500 forintba jöttem ki ma.

Bostonnak kinéz egy nagyobb verés, elég nagy mák, hogy eddig csak 2-0, be lehet próbálni egy nagyobb hendit, aláznak.