Én a napokban kezdem el - ragaszkodom az eredeti nyelvhez -, majd írok róla.messideco írta:Megy szinkronosan a The Knick (A sebész) c. sorozat, aki el akar kezdeni egyet, az ne habozzon, nagyon jó minőség. Steven Soederbergh (Side effects, Contagion, Ocean's, Taffic) a rendező, főszerepben Clive Owen.
Bemutatja a 20. század technikai és orvosi vívmányait, az olyan elsősorban orvosi drogok elterjedését, mint a kokain, etnikai feszültségek, etikai kérdések, vallás, korrupció, szociográfia és a szereplők privát élete is helyet kap ebben a remek sorozatban. =EZ

Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maseo nagyfejű felesége kimaradt , Ra's lánya is , Waller és Layla se kapta meg az adagját . De van még nyíl a tegezében .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
P. Krisz írta:Arrow
Első reakcióm . Felisziti, kb . annyit bőg mint Keresztes Ildi az X-Faktorban .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thea jelenete alatt is lehetne arcpálmát növeszteni , úgy kilőtt a vízből mint egy kibaszott torpedó . Akio halott , mint ha nem lehetett volna tudni hogy mi lesz a sorsa . Felisziti végre meg lett nyilazva Olivér által is , már csak Dig hiányzik a sorból . Az akciójelenetek pedig teljesen gagyik voltak , 3 katona géppityuval 5 méterről nem találja el Olivért . Nesze neked kiképzés . Teljesen olyanok mint az SW rohamosztagosai .![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól számolom, hogy a főbb női karakterek közül a nyilascsávó már csak a húgát nem húzta meg?

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Megy szinkronosan a The Knick (A sebész) c. sorozat, aki el akar kezdeni egyet, az ne habozzon, nagyon jó minőség. Steven Soederbergh (Side effects, Contagion, Ocean's, Taffic) a rendező, főszerepben Clive Owen.
Bemutatja a 20. század technikai és orvosi vívmányait, az olyan elsősorban orvosi drogok elterjedését, mint a kokain, etnikai feszültségek, etikai kérdések, vallás, korrupció, szociográfia és a szereplők privát élete is helyet kap ebben a remek sorozatban. =EZ

"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem jó volt.
Így az évad vége felé jobban esik az Arrow is. Flash meg amúgy is fasza.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Arrow
Első reakcióm . Felisziti
, kb . annyit bőg mint Keresztes Ildi az X-Faktorban .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thea jelenete alatt is lehetne arcpálmát növeszteni , úgy kilőtt a vízből mint egy kibaszott torpedó . Akio halott , mint ha nem lehetett volna tudni hogy mi lesz a sorsa . Felisziti végre meg lett nyilazva Olivér által is , már csak Dig hiányzik a sorból . Az akciójelenetek pedig teljesen gagyik voltak , 3 katona géppityuval 5 méterről nem találja el Olivért . Nesze neked kiképzés . Teljesen olyanok mint az SW rohamosztagosai .
Első reakcióm . Felisziti

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thea jelenete alatt is lehetne arcpálmát növeszteni , úgy kilőtt a vízből mint egy kibaszott torpedó . Akio halott , mint ha nem lehetett volna tudni hogy mi lesz a sorsa . Felisziti végre meg lett nyilazva Olivér által is , már csak Dig hiányzik a sorból . Az akciójelenetek pedig teljesen gagyik voltak , 3 katona géppityuval 5 méterről nem találja el Olivért . Nesze neked kiképzés . Teljesen olyanok mint az SW rohamosztagosai .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Ennél az Arrow harmadik évadnál nem nehéz jobbat csinálni. Az első két Arrow szerintem jobb volt. Igazából a Flashnek is csak az elmúlt 4-5 része, ami igazán tetszett. Addig csak töltelék meg Barry sírás, meg ilyenek voltak...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Dettó.Kerlon írta: Gothamet viszont elkezdeni se bírtam, annyira érdektelen volt a számomra az első rész

Azért azt elismerheted, hogy a Flash jobb azért mint az Arrow. :Đ
a 'szért írtad ezt le
amúgy utálok valamit nem befejezni én ezért nézem már végig...
Gothamet viszont elkezdeni se bírtam, annyira érdektelen volt a számomra az első rész

amúgy utálok valamit nem befejezni én ezért nézem már végig...
Gothamet viszont elkezdeni se bírtam, annyira érdektelen volt a számomra az első rész
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
És tényleg...Erre kivancsi leszek, mert amugy mindenki szidja, de azert csak nezitek.![]()

am egy fokkal jobb lenne, ha történne is benne valami. De csak megy a dráma egyfolytában. Meg a hülyeségei most is meg voltak... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver kimászik a kocsi tetejére és közvetlen közelről 3 gépfegyveres nem találja el.
a folytatást meg már most lehet tudni, hogy mi lesz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csodálkoznék, ha nem az lenne, mint a Batmanben. Majd a régi csapatából az egyiket ki kell nyírnia és megtagadja és akkor mehet újra az Oliver VS Ras csihipuhi De szerintem már többet nem is csapnak össze. Oliver könnyek között meggyőzi, hogy Ras tedd le a kardot ne harcolj tovább erre semmi szükség Ras. Ras szíve megenyhül leteszi a kardot és vége a 3. évadnak.
- h3x0r
Erre kivancsi leszek, mert amugy mindenki szidja, de azert csak nezitek.Kerlon írta:ezt az évadot még megnézem, aztán szerintem befejeztem én is az Arrowt

jaja, Felicityt is kinyírhatták volna már, vagy legalább csapja el egy kamion az utcán...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!legalább Oli beállt a ligába, ennyi érdekesség van benne
ezt az évadot még megnézem, aztán szerintem befejeztem én is az Arrowt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!legalább Oli beállt a ligába, ennyi érdekesség van benne
ezt az évadot még megnézem, aztán szerintem befejeztem én is az Arrowt
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Arrow: Most akkor ez akció sorozat vagy dráma? Mert annak elég gyenge.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannibal Bates.Remy írta:Flash!! Azonnal akarom a következő részt. Ez nagyon állat volt.

szellemes.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kelemen.istvan írta: Ezt nem értem én sem. Nyílván meg fog halni Ragnar.![]()
Az sem lenne spoiler ha tegyük fel: A Harmadik Birodalomról szólna egy sorozat és 1945. április 29-e körül járna a sorozat, amit történetesen a History készített és beírná valaki, hogy "surprise mother f*cker": Hitler meg fog halni.
mi nem világos azon, hogy a sorozat szempontjából nem mindegy, hogy az első második vagy harmadik évadban fog ez megtörténni?

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Flash!! Azonnal akarom a következő részt. Ez nagyon állat volt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Latom ügyeskedtek.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Épp akartam írni, örüljetek bazz, mert másnak lehet úgysem fogtok örülni ma..h3x0r írta:HIVATALOS: Daredevil 2. evad berendelve, 2016-ban jon Netflixre
(http://marvel.com/news/tv/24478/netflix ... _daredevil)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ezt nem értem én sem. Nyílván meg fog halni Ragnar.Boky írta:akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam.
bár mivel a sorozat a 9. században játszódik, nem merész feltételezés, hogy ragnar meg fog halni

Az sem lenne spoiler ha tegyük fel: A Harmadik Birodalomról szólna egy sorozat és 1945. április 29-e körül járna a sorozat, amit történetesen a History készített és beírná valaki, hogy "surprise mother f*cker": Hitler meg fog halni.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
HIVATALOS: Daredevil 2. evad berendelve, 2016-ban jon Netflixre