Nem tudom, hogy csúcsformában van e a csapat, de amit írtam nemrég, az tegnap is beigazolódott. LE kőkemény célfocit nyomat a csapattal a tavaszi hajrában (ez a BL-ben nem gond, de sokszor bajnokikon is ez van).
Utoljára Rijkaard csinálta ezt a csapattal, az akkor BL győzelmet ért. Lehet sok mindent mondani a PSG-re, tudom, itt többen csak azt nézik, hogy xar volt az ellenfél, de az első félidőben az Iniesta-Busquets-Rakitic középpálya olyan komolyan játszott, mint idén még soha. Egy fal volt, a franciák átjátszani is alig tudták, ráadásul a pálya közepére szűkítettük a területet. Ilyet ritkán látni egy Barcelona-tól. Nem volt egy látványos meccs, mert aki azt várta, hogy itt gála lesz az csalódott, de taktikai szempontból egy igazi csemege volt. Ahogy a labdás játékost becsapdáztuk 3an-4en, Ibra mire átvette a labdát Piqué és Busquets fogta közre, esélye sem volt vmit alkotni.
Dani Alves idén a nagy meccsekre összekapja magát, de mióta nincs szerződés hosszabbítás, teljesen kicserélték. Szinte minden labdája jó volt, beadásai ültek, ballal teker gólpasszt.

A másik Iniesta. Pályafutása legszebb éveit idézte. Hol volt eddig ez a sebessége nem tudom, de tegnap mintha a 3-4 évvel ezelőtti játékos ment volna ki a pályára. 2-0 után leálltunk és visszavettünk a tempóból, nem is lehet bírni az ilyen letámadást 45 percnél tovább.
Bayern is 1 félidő alatt lerendezte. Porto olyan volt amilyen, most kijött a különbség. Ők se tudtak mit kezdeni a letámadással. Gyakorlatilag azt kapták, amit ők adtak az első meccsen, bár akkor is óriási hiba kellett a góljaikhoz. Ezt most nem kapták meg, helyette lett jó nagy verés. Vigyázni kell ezzel a Bayern-nel, hiába írják le itt sokan őket. Az elődöntőre több sérült is felépül, ennél csak jobbak lesznek. Az Allianz Aréna senkinek nem lesz kellemes hely.
Nagyon kíváncsi vagyok a mai derbire. Érdekes, feszült, izgalmas meccs lesz.