MesQueUnClub írta:Javaslok egy mennyei-tR.M.C.F írta:ilyen minősíthetetlen focit nem is tudom mikor láttam .....![]()
![]()
![]()
![]()
hasonló lesz mint a mai porto.
Angyalka....ezt mondom én is. Ilyen minőséget 1992 ben láttam egy békéscsaba - mtk meccsen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 21., kedd 22:44
MesQueUnClub írta:Javaslok egy mennyei-tR.M.C.F írta:ilyen minősíthetetlen focit nem is tudom mikor láttam .....![]()
![]()
![]()
![]()
hasonló lesz mint a mai porto.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 21., kedd 22:42
Javaslok egy mennyei-tR.M.C.F írta:ilyen minősíthetetlen focit nem is tudom mikor láttam .....![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 21., kedd 22:42
nmate írta:Csak kár, hogy Verratti még mindig nem eladó.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 21., kedd 22:41
komolytalan volt ma a porto.R.M.C.F írta:numberone1 írta:RMFC-nek igaza van, nem 5-0 utan kell neki allni focizni.
Annyira latni, h a bajorok kozeppalyajat siman lehetne hibara kesztetni.
Vagyis semmi extrát nem hozott a BM ma.....ellenben a porto minősíthetetlen volt ma. Már az első BM gól előtt elkezdtem irni ezt,mert látszott hogy a porto ma nem ment ki a pályára...de a kommentet a közbeni gól hatására kitöröltem,mert már úgy nem éreztem érdekesnek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 21., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 21., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 21., kedd 22:35
Steve írta:Miro!
RMCF azt mondja, hogy ez az eredmény nem feltétlenül a Bayern dicsősége, hanem a Porto totális fogalmatlansága is. Ami szerintem is így van!
Ilyen szinten gyenge a keretük, nem ehhez a tempóhoz szoktak, nem ehhez a hangulathoz. Beszartak, leblokkoltak, ki lettek végezve.
Nem tanusítanak semmilyen ellenállást ezért nem kell túlértékelni, hogy ennyi van közte.
Persze mindenki azt és azokat tömjénez akit/amit akar. Ettől szép foci mindenki máshogy látja.
Ez a közhely ma a portóra volt igaz....mindent hagyott a BM nek. Mindent. Ha én lennék az edző,lemondanék. Ez ma minősithetetlen volt,láttuk a felfogást,a helyezkedést,egy labdakihozataluk nem volt , egy támadást nem tudtak felépiteni,egy passz kombinációt nem hoztak létre...nem is tudom láttam e valaha ennyire gyenge bl top8 felfogást.Közhely,de igaz hogy mindenki úgy játszik ahogy az ellenfél hagyja őket.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 21., kedd 22:35
Persze,ezért szép,én azt is megértem hogy a Porto szarul játszik,de nem ezt kell kiemelni egy már 6:1-es meccsen.Steve írta:Miro!
RMCF azt mondja, hogy ez az eredmény nem feltétlenül a Bayern dicsősége, hanem a Porto totális fogalmatlansága is. Ami szerintem is így van!
Ilyen szinten gyenge a keretük, nem ehhez a tempóhoz szoktak, nem ehhez a hangulathoz. Beszartak, leblokkoltak, ki lettek végezve.
Nem tanusítanak semmilyen ellenállást ezért nem kell túlértékelni, hogy ennyi van közte.
Persze mindenki azt és azokat tömjénez akit/amit akar. Ettől szép foci mindenki máshogy látja.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 21., kedd 22:35
Steve írta:Sandorzolika!
A bomba erős keretünk mellé ne felejtsük el megemlíteni a gyenge kispadot és a nem kis mértékű balszerencsét a sérülésekkel. Ez pont elég magyaráza , hogy arra akár egy ilyen csapat is mint a Real ne jusson tovább.
Ez nem magyarázkodás, ez tény. Modric és Marcelo is döntő szerepet töltenek be a játékunkba. Erről mi tudunk, akik ismerik a Real játékát mások meg csak James nevét ismerik a VB-ről és mivel sokba került nyilván ő egyedül meg CR elviszik a csapatot a döntőig.
A Modric, Marcelo féle emberek játékát a sportgézánnemzetispoton nevelkedettek nem értik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 21., kedd 22:34
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 21., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 21., kedd 22:33
numberone1 írta:RMFC-nek igaza van, nem 5-0 utan kell neki allni focizni.
Annyira latni, h a bajorok kozeppalyajat siman lehetne hibara kesztetni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 21., kedd 22:29
Ha ha ha.....persze. Itt oktatok. Ennek egy oka van,nem érdekel más.....attól még lehet valaki sokkal több,vagy tehetségesebb mint sok más,hogy nincsen rivalda fényben.De ez más tészta.Ha annyira értenél hozzá,mint ahogy előadod,akkor a Carlo a segítőd lenne holnap.
De ezzel szemben a madridom.hu fórumon próbálsz oktatni.
Vannak eredmények amit meg lehet magyarázni,na de ezt ne hogy..Én tényekre alapozom ezt a véleményemet,te meg feltételezésekre,innentől kezdve neked nem lehet igazad.Ja de,HA....
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 21., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 21., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 21., kedd 22:26
Ez van, ezt érzem legutóbbi meccs óta (sérülések előtt), ott nyernünk kellett volna.RealRaúl77 írta:Öröm az ilyeneket olvasniAndrás93 írta:BL-ben pedig szerintem ez lesz : Barca - Bayern, Juve - Atletico.![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 21., kedd 22:25
Ha annyira értenél hozzá,mint ahogy előadod,akkor a Carlo a segítőd lenne holnap.R.M.C.F írta:
Majd közben megpróbálok tanulni tőled. Egyed a blamát nekem semmi bajom ezzel,de sok túróstésztát kell még megenned hogy jobban lásd.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 21., kedd 22:25
Felháborító, hogy Pepe azóta is basztatva van minden fórumon pedig a világ egyik legjobbja.R.M.C.F írta:Steve írta:Én annyival el is köszök mára, hogy az ilyen bádstűber féle retardáltakat úgy büntetném ahogy csak lehet.
Szegény Pepe mit kapott amikor az egész meccsen gerinctelenül szimulálót megrúgdosta(volna ha eltalálja).Teszem hozzá jogosan kapta a bűntetését.De azóta sem vedzi senki ember számba pedig normális lett.
Ez meg egy ilyen meccsen 100-0-nál két lábbal 3 méterről bele ugrik az emberbe. Mi agya lehet az ilyennek?
Szerencse, hogy nem találta el.
igen ,kászkéró végig brutál módon dobálta magát....pepe agya eldurrant. Ő ilyen. Kászkéró egy tifusz.....pepe egy köcsög.
Kászkéró egy full átlag,pepe 6 éve szűk elit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 21., kedd 22:24
dannen írta:nyilván, csak ha mondjuk holnap ez történne velünk, kíváncsi vagyok akkor a mi érdemünk lenne-e vagy akkor is kijelentenénk, hogy az atleti balfaszkodása. szerintem sem kell ezt túlgondolni, jobbak voltak, ez számít, kész. következő körben meglátjuk mit érnek.R.M.C.F írta:Megpróbálom másképpen megfogalmazni hátha megérted.
Ez az 5...nem a bm eredménye,hanem a portóé. Ez a foci amit ma lead,ez kb mennyei 2 szint.
HA ezt sem érted,akkor felállok és kimegyek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 21., kedd 22:22
miro írta:Indulhatsz.De a szemüveget hagyd fönt.R.M.C.F írta:
Megpróbálom másképpen megfogalmazni hátha megérted.
Ez az 5...nem a bm eredménye,hanem a portóé. Ez a foci amit ma lead,ez kb mennyei 2 szint.
HA ezt sem érted,akkor felállok és kimegyek.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem