Nekem mindegy melyik jön, csak ne Cavani vagy Rooney legyen.Jelenleg akkor úgy néz ki,hogy a Rooney-Suarez-Cavani trióból fog érkezni egy.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 22., szombat 16:19
Nekem mindegy melyik jön, csak ne Cavani vagy Rooney legyen.Jelenleg akkor úgy néz ki,hogy a Rooney-Suarez-Cavani trióból fog érkezni egy.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 22., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 22., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 22., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 22., szombat 14:20
minek?AMYF írta: De mivel valószínű nem jön Bale így kell a jobbosra is valaki tapasztaltabb játékos. Szerintem a BL-ben nem lehet nekimenni egy Bayernnek egy Jesével a jobboson. DM / Callejón páros egyike mindenképp maradni fog. ha meg esetleg nem jönne csatár akkor szerintem mindkettő.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 22., szombat 14:13
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 22., szombat 14:05
Egyetértek! DM, Kaká, Callejón out, azt csókolom --> egyik sem fog hiányozni!miért ne lenne?
DM és Kaká valószínűleg megy, tkp-nak lesz Özil és Jesé. Ennyi. Modric nem az.
Ja meg Callejon, de ő se biztos h marad, és amúgy se szint.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 22., szombat 13:55
Galacticos írta:jaj de rossz ilyen hírekre kelni. istenem.![]()
![]()
végre bazdmeg. végre.![]()
legendaryval nem szoktam egyetérteni de most igen. isco kell nekünk, jobb VÁLASZTÁS (nem játékos, VÁLASZTÁS) mint bale. és iscot szerintem nem fogják összehasonlítgatni neymarral. miért tennék? ez közel sem akkora sztárigazolás. ha bale jött volna akkor meg a csapból is az folyt volna hogy a két nagy duó közül melyik az eredményesebb.
még ide kondogbiát, jövőre xabi helyett gündogan, meg lucasmoura és mindenki térdelni fog.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 22., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 22., szombat 13:22
miért ne lenne?karesz46 írta:Iscot is jonak latom, csk nm ertem ki helyere?minek?nm a jatek tudasaval van baj, csk egyszeruen nincs ra szukseg
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 22., szombat 13:20
tokeletesen egyet ertek, Iscot is jonak latom, csk nm ertem ki helyere?minek?nm a jatek tudasaval van baj, csk egyszeruen nincs ra szuksegEl Unico írta:Csalodott vagyok,mert egyre kisebb az esely Bale-re. Bar azert en meg bizakodo vagyok. Kell nekunk. Isco,Bale,Gundogan,Suarez. Higauin,Di Maria,Kaka out. Jese,Morata parossal,tovabba Carvajallal es Casemiroval jok vagyunk,ez kello verfrissites...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 22., szombat 13:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 22., szombat 13:13
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 22., szombat 13:12
jah, az az ados cucc a legvaloszinubb:PRealMadridFanatic írta:Mert élő szerződéssel rendelkezik a jelenlegi klubjánál.de akkor vegulis mert fizetnenk Ancelottiert kompenzaciot?meghozza 4,5 milliot......?
Nem azért vártunk eddig sem szerintem, mert ez volt az akadály. Illetve Perez kivárt, hátha Ancelotti "kibalhézza" magának a szerződésbontást, illetve a PSG elengedi, ha megvan a helyettes.
Meg szerintem igaz lehet a 52% vs. 24% dolog is, azért sem jelentik be addig, "ráértek" ezzel.
Viszont mivel a párizsiak nem akarták elengedni, jogosan kérnek érte pénzt, annak ellenére is, ha időközben nem hivatalosan már megvan az utód, Blanc személyében.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 13:07
Mert élő szerződéssel rendelkezik a jelenlegi klubjánál.de akkor vegulis mert fizetnenk Ancelottiert kompenzaciot?meghozza 4,5 milliot......?
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 22., szombat 13:01
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 22., szombat 12:47
Egyelőre csak szeretnénk!A Marca szerint Gundogannal is megallapodtunk.
Én nem tartom kizártnak, hogy előbb-utóbb mind2-t leigazoljuk; a török-német Xabi pótlására érkezne, függetlenül attól, hogy a középpályás esetleg meghosszabbítja a jövőre lejáró szerződését, míg Kondogbia egy teljesen más típus és vélhetően más helyére, illetve mellé érkezne, ahogy Te is mondod, vélhetően inkább jövőre (1 év kölcsön után)!Ha Gündogan jönne, nem jönne Kondogbia. Ő szerintem már az utolsó alternatíva. És lehet, hogy csak jövőre, most maradna Sevillában.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 22., szombat 12:42
PirloGerr90 írta:De Rossiról tudok, de ki a másik?
Balo is megkapta a sárgát a japánok ellen (jajj, szégyelljem magam, majdnem megeresztettem itt egy rasszista poént )?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 22., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 22., szombat 12:32
Olaszoknál már most van 2 alap hiányzó, akik nem lesznek ott a Brazilok ellenGerr90 írta: Pont ezért remélem, hogy ma Olaszország és Brazília is a legjobb 11-et fogja pályára küldeni, már csak azért is, hogy elkerüljék a spanyolokat az elôdöntôben.
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem