HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 21., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 21., kedd 21:38
hát ha csak a történelem miatt, akkor ragnar nem emiatt hal meg, hanem törisSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aella király által egy kígyóveremben, northumbriában hal meg, nem sokkal párizs után. amit azt hiszem ivar, egy jó kis vérsassal bosszul meg.raul0791 írta:szilamer írta:Nem volt ez Spoiler.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként meg ez történelmi sorozat, a történelemben meg
Na most egy kis töri spoiler:........................
A vikingek megkeresztelkednek, milyne meglepő
..........................
............
Szóval kell követni azt is, bizonos szintig lekorlátozza ez a filmet. DE eddigi legjobb évad szerintem.
Meg Ragnar szerintme meg fog halni vagy az utcsó részben, vagy pedig a kövi évad elején, de inkább a következő évadban. Csak a történelem miatt.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 21., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 21., kedd 21:25
[/quote]szilamer írta:Nem volt ez Spoiler.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként meg ez történelmi sorozat, a történelemben meg
Na most egy kis töri spoiler:........................
A vikingek megkeresztelkednek, milyne meglepő
..........................
............
Szóval kell követni azt is, bizonos szintig lekorlátozza ez a filmet. DE eddigi legjobb évad szerintem.
Meg Ragnar szerintme meg fog halni vagy az utcsó részben, vagy pedig a kövi évad elején, de inkább a következő évadban. Csak a történelem miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 21., kedd 21:06
Boky írta:akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam.
bár mivel a sorozat a 9. században játszódik, nem merész feltételezés, hogy ragnar meg fog halni
jó, bocs arra nem gondoltam, hogy vannak akik nem követik hétről hétre, mondjuk ezzel a tényezővel nem is értem, hogy minek olvasgatsz az aktuális részeket taglaló hozzászólások között ...csabi* írta:kerlon: írod itt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ragnar ha meghal
nekem aki jócskán le vagyok maradva elég sok mindent sejtet
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 21., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 21., kedd 21:01
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 21., kedd 21:01
az én olvasatomban egy spoilernél ha nincs évad/epizód megjelölés, akkor egyértelmű, hogy az utolsó részig lehetnek a spoilerek.csabi* írta:kerlon: írod itt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ragnar ha meghal
nekem aki jócskán le vagyok maradva elég sok mindent sejtet
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 21., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 21., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 21., kedd 20:33
szpojleres GoT szpojler, +fejtegetésszilamer írta: GoT S05E02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Deanerys még mindig szép de kezd kicsúszni a keze közül minden. Kiváncsi leszek mi lesz vele.
Csodálom, hogy abba a jelenetbe mikor olyan közel volt a sárkányhoz nem csináltak belőle az alkotók sárkány eledelt szokásukhoz híven![]()
azért ütött volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 21., kedd 20:29
hol nem használtam? a cuccos dologról meg lekattanhatnátok mielőtt valami idióta komolyan veszi, mert 1. nem vicces, 2. valóság alapja nulla, 3. még mindig nem viccescsabi* írta:akkor használhatnád te is a szpojlert kerlon.. ja meg állj le a cuccról
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 21., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 21., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 21., kedd 20:06
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 21., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 21., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 21., kedd 19:54
???kösz, hogy spoilereztél a spoilerben
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 21., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 21., kedd 19:48
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem