ráteszem a zizimet, hogy kezdő lesz a világbajnok legendaKerlon írta:biztos, hogy nem, mert nincs értelmes emberünk amúgy a kp-raGéci írta:Na még az öreg azzal lepne meg, ha James lenne a csatár Cé-vel, de szerintem ezt nem hùzza meg...
Illarra meg Chicha jöhet, remélem Rambó szóba sem jön

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pontosan ez miatt gondolom én is merésznek...Kerlon írta:biztos, hogy nem, mert nincs értelmes emberünk amúgy a kp-raGéci írta:Na még az öreg azzal lepne meg, ha James lenne a csatár Cé-vel, de szerintem ezt nem hùzza meg...

biztos, hogy nem, mert nincs értelmes emberünk amúgy a kp-raGéci írta:Na még az öreg azzal lepne meg, ha James lenne a csatár Cé-vel, de szerintem ezt nem hùzza meg...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na még az öreg azzal lepne meg, ha James lenne a csatár Cé-vel, de szerintem ezt nem hùzza meg...

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Egyertelmu 4-4-2 kell. 3 kps-al operálni semmi ertelme nincs, eleve +1 emberük lesz igy ott, raadasul a mi harmasunk amit jelenleg ki tudunk állítani keves oda ebben a formaban. Herceget nem akarom mar latni ilyen fontos meccsen kezdoben, lassu mindenhogy, ne gyertek nekem a zonazasaval mert utoljara ilyeneket magyar szövetségi kapitányok mondtak, azok vartak a tolodast, meg a hasonlot. Egyszeruen nem tud focizni, ehhez nem kell szakmazni, meg Zomborinak lenni, forgolodik, nem jol passzol, nem idoben, elore megy mikor nem kene, ugy forgatják ahogy akarjak. Egyebkent meg ennyi hianyzoval is jobbak vagyunk, csak most mar realizálni is kene. Valami tavoli bomba vagy fejes gól az elso fel órában nagyon kene.R.M.C.F írta:Tök nyilvánvaló,hogy át kell állnia 4-4-2re nincsen más ésszerű felállási forma ebből az anyagból.A Real Madrid kerete az Atlético Madrid ellen: Kapusok: Casillas, Navas, Pacheco. Védők: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Carvajal, Arbeloa, Nacho. Középpályások: Kroos, James, Khedira, Silva, Isco, Illarra. Támadók: Cristiano, Chicharito, Jesé. Forrás: Madridom.hu
Ha mindenki egészséges lenne,akkor mehetne a szokásos,és jobbak is vagyunk az Am nál,feltéve ha odatesszük magunkat és nem öreguras langyosvíz a csapat.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Csak a mestert ne! Minden bevetése előtt előjön, hogy jól védekezik, helyezkedik, támad, fut, hajt, biztos pont, világ- és európa bajnok, a válogatottban Kroos párja, az egyetlen esély, aztán mikor pályára lép 1 perc után mindenki fogja a fejét... kezdjen csak Illarra, érte amúgy is még pénzt remélünkmorientes írta: Mondjuk a 3 kulcsember hiányában ez tűnik logikusnak,esetleg a baszk helyett Khedira.

Amúgy ezt az Atmát otthon verni kell! Nincs mese!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tök nyilvánvaló,hogy át kell állnia 4-4-2re nincsen más ésszerű felállási forma ebből az anyagból.A Real Madrid kerete az Atlético Madrid ellen: Kapusok: Casillas, Navas, Pacheco. Védők: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Carvajal, Arbeloa, Nacho. Középpályások: Kroos, James, Khedira, Silva, Isco, Illarra. Támadók: Cristiano, Chicharito, Jesé. Forrás: Madridom.hu
Ha mindenki egészséges lenne,akkor mehetne a szokásos,és jobbak is vagyunk az Am nál,feltéve ha odatesszük magunkat és nem öreguras langyosvíz a csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
szilamer írta:Az utolsó meccsen is beigazolódott, hogy az atleti jobb csapat mint mi. Ja nem![]()
Csak be kell rgni a helyzeteket annyi a léneg. Első félórában két góllal elmenni, aztán meg megtartani a labdát.
Nem ismerlek, így természesen azt sem tudom mennyi idös vagy, de egy bizonyos kor felett a szövegértelmezés elvárható.
Ès tulajdonképpen bármeddig elsajátítható is, remény van még.

Magyarázatként:
Amennyiben az Atleti nyer a Bernabeuban, 90 perc alatt, vagy hosszabbításban, akkor kijelenthetjük, hogy IDÈN és abszolút ellenünk jobb csapat. Az egy más kérdés, hogy nekem biztosan nem tetszik a focijuk, ez a pokróc stílus nem jön be. De ha túlmennek rajtunk is, akkor sikeres.
Ez a stílus soha sem jött be a Realnak, mindegy melyik korszakról is beszéltünk. Még Mourinho alatt tudtuk felvenni a versenyt ezekkel az agresszív csapatokkal, bár akkor sok foci nem volt. Reményeim szerint minél elöbb megtaláljuk az ellenszerét ennek a szarnak. Szerintem jó úton vagyunk, mert igyekeztünk higgadtan focizni, tartani a labdát és az odavágó elsö félideje abszolút a miénk volt.
Bale-en nem fognak most elmenni a helyzetek, megnézhetjük, hogy a többi el tudja-e tenni. Bízom benne, hogy igen.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
RM- BM meccs megvan?szilamer írta:Az utolsó meccsen is beigazolódott, hogy az atleti jobb csapat mint mi. Ja nem![]()
Csak be kell rgni a helyzeteket annyi a léneg. Első félórában két góllal elmenni, aztán meg megtartani a labdát.

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Az utolsó meccsen is beigazolódott, hogy az atleti jobb csapat mint mi. Ja nem

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nehezen tudom elképzelni, hogy 11-es rúgásokra kerüljön majd sor. Egyet szerintem kapni fogunk vagz rúgni, onnantól meg valakinek sürgős lesz de nagyon.
Borzasztó rossz eredmény ez a 0-0. De ha úgy vesszük akkor ez lehet egy BL döntő is ahol valakinek nyerni kell.
Ha a legutóbbi alkalmakkor nem sikerült győzni, akkor most itt a lehetőség hazai pályán. Ha pedig nyerünk, akkor nincs miről beszélni. Ha veszítünk akkor elkönyvelhetjük, hogy idén az Atleti jobb csapat mint mi, Ancelotti pedig nem tud stratégiát ellenük, pedig volt rá alkalma nem egyszer, így nyilván BL-t sem érdemelhetünk.
Borzasztó rossz eredmény ez a 0-0. De ha úgy vesszük akkor ez lehet egy BL döntő is ahol valakinek nyerni kell.
Ha a legutóbbi alkalmakkor nem sikerült győzni, akkor most itt a lehetőség hazai pályán. Ha pedig nyerünk, akkor nincs miről beszélni. Ha veszítünk akkor elkönyvelhetjük, hogy idén az Atleti jobb csapat mint mi, Ancelotti pedig nem tud stratégiát ellenük, pedig volt rá alkalma nem egyszer, így nyilván BL-t sem érdemelhetünk.
- mocsok
én kettőt számoltam.Zsombor írta:A fórumnak csak egy celebe van...

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De miért?! Nekünk az x nem jó.ElRamos írta:Kicsit a biztonságra is törekedve (Kroos kevés lesz ott középen egyedül) én így küldeném fel a csapatot:
----------------------------Casillas-------------------------------
Carvajal--------Varane--------------Ramos----------Coentrao
---------------Illarramendi-------Lucas Silva--------------------
----------------------------Kroos-----------------------------------
---------James---------------------------------Isco----------------
-----------------------------CR---------------------------------------
Ha nagy a baj, akkor Illarra/Chicharito csere...

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Kicsit a biztonságra is törekedve (Kroos kevés lesz ott középen egyedül) én így küldeném fel a csapatot:
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk a 3 kulcsember hiányában ez tűnik logikusnak,esetleg a baszk helyett Khedira.hunmadridista írta:Na, ahogy olvasom a híreket, nagyon valószínű, hogy ez lesz:
-----------------Iker-----------
Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao
James-Illaramendi-Kroos-Isco
--------Chicharito--CR7-------
Illaramendi és Chicharito helyében nem vagyok 100%-ig biztos, de várhatóan ez lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Na, ahogy olvasom a híreket, nagyon valószínű, hogy ez lesz:
Illaramendi és Chicharito helyében nem vagyok 100%-ig biztos, de várhatóan ez lesz...
A fórumnak csak egy celebe van...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lassan igazi fórumceleb leszel a beadandóiddal meg a szerelmi szálaiddal. Innen már csak egy lépés az újrareg más néven...

Nem illik.
mióta beigazolódott az élet nagy igazsága: a szerelem öl, butít és gyomorba sört
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K