Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
PEEtör

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 23., csütörtök 13:25

Jó öreg lapok mindig jönnek :lol: g
:lol:
Köszi, de sajna csak majdnem. :-( :mrgreen:

Ma Dnipro és Sevilla tj-t játszom kombiban, elég szépnek néz ki.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 23., csütörtök 8:53

PEEtör írta:Sima.
Jó öreg lapok mindig jönnek :lol: gg
nmate írta:1.76-ért el lehet kapni, annyira nem rossz. Mondjuk mellécsapok egy Spurs győzelmet és apróval megküldöm.
Kár, hogy csak apróval. :'(

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 22., szerda 22:38

Hát, ezt nevezem jó időzítésnek. :mrgreen:
Szvsz most élőben lapokra meg lehet próbálni. 60. perc környékéig nem fogunk lapot kapni, akkor kb 1.75-2.00 körül lesz az Real 1.5 lap felett, Ramos sárga nagyon esélyes, meg mondjuk Cé, Carvajal, vagy akárki összeszed még egyet.
De az Atma 3.0 overre is le fogok csapni, ha kettő körül lesz.

Nem naggyal, mert BL.
Sima. :agree:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 22., szerda 21:46

Szvsz most élőben lapokra meg lehet próbálni. 60. perc környékéig nem fogunk lapot kapni, akkor kb 1.75-2.00 körül lesz az Real 1.5 lap felett, Ramos sárga nagyon esélyes, meg mondjuk Cé, Carvajal, vagy akárki összeszed még egyet.
De az Atma 3.0 overre is le fogok csapni, ha kettő körül lesz.

Nem naggyal, mert BL.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 22., szerda 17:42

Valaki még Monaco továbbjutás 5x oddsért ? :mrgreen: Nem nagy pénzzel de én megtettem csak a játék kedvéért, szerintem nagyon túl van árazva. Emellett egyelőre a Grizzlik -6,5-ről tűnik megjátszhatónak, plusz van bent egy élő ázsiai BL meccsem, ott egy duplázós jöhet.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 22., szerda 11:54

A széria előtt azt mondtam, hogy a Spurs, de az első meccset megnéztem utólag, és nem tudom. Nem merek a Spursre tenni most, pláne, hogy Parker bicegett ide-oda, ha ma rásérül...
A Griz -6 nagyon simának tűnni, elképesztően jó matchup nekik a Blazers. Sajna Affalo GT döntés lesz, remélem nem fog játszani.

MLB-t meg szigorúan továbbra is csak pici tétekkel, ismerkedési szakasz ez nagyon, és elég mostoha, de tetszik. :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 22., szerda 11:44

PEEtör írta:Hát ha otthon még Marquis ellen sem tudtak nyerni, akkor most már itt is beindul a fade the Brewers hadművelet.
AMúgy erős este volt, 0-4, nem erre mondják, hogy majdnem?
Redsre most lehet menni szerintem. 1.76-ért el lehet kapni, annyira nem rossz. Mondjuk mellécsapok egy Spurs győzelmet és apróval megküldöm.

Amúgy 3 grand slam volt, rosszul írtam.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. április 22., szerda 11:42

Teljesen tanácstalan vagyok a mai napot illetően.. talán egy Juve 2,5 alá, de hogy mellé még mit pakoljak, az kérdéses.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 22., szerda 11:33

nmate írta:Na megyünk egymás ellen, én a Redsre pakolok ma.
Hát ha otthon még Marquis ellen sem tudtak nyerni, akkor most már itt is beindul a fade the Brewers hadművelet.
AMúgy erős este volt, 0-4, nem erre mondják, hogy majdnem? :lol:

A Varázslókat meg tettem a széria elején továbbjutónak, de nagyon durván lerendezik a dínókat, 2-0.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 22., szerda 9:36

2 Grand Slam is volt a meccsen, nem semmi.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 22., szerda 1:08

Na megyünk egymás ellen, én a Redsre pakolok ma.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 21., kedd 21:48

PEEtör írta: Csak a buli kedvéért:Barca meccsen fejesgól, Bayern meccsen Porto 1.5 felett, meccs 5.0 felett, kemény minimum tétekkel. :)
És jönnek! :lol: Mindegyik 5 körüli szorzó, bankot robbantok! :lol:

Esti MLB:
Dodgers
Brewers (first 5 és sima hendin is gondolkodom)
Oak és under 7.5

Ja, és élőben ment egy Milwall.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 21., kedd 18:19

Anadolu Efest jó szívvel ajánlom, jócskán van benne érték. Kosár, 20:55-kor kezdődik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 21., kedd 18:18

Bayern sárgák 1,5 over. 1,5ért mérik, az egész jó, lenne most bent bwinen pénzem csapatnám egy nagyobb összeggel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 21., kedd 17:17

BL-re biztos nem megyek bele semmibe, érdekes meccs lesz ez a Bayern, otthon nagyon nyomni fognak, a Porto meg a két legjobb bekkje nélkül lesz, akik mind támadásban, mind védekezésben nagy kiesések.
A hasonló stílust játszó HOfi leverése szerintem előrevetíti a meccs képét, szerintem a Bayern nyer legalább kettővel. Ugyanakkor a kitámadó Bayern ellen kontrákból simán betalálhat a Porto is Quaresmáékkal.
Ha fogadnék valamire, azok a gólok, vagy a Bayern hendi lenne.

Csak a buli kedvéért:Barca meccsen fejesgól, Bayern meccsen Porto 1.5 felett, meccs 5.0 felett, kemény minimum tétekkel. :)

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 21., kedd 11:44

nmate írta:NYR nekem is megy, bár szerintem csak egyik győzelmet hozzák el Pittsburghből, és könnyen lehet hogy nem a mait.
Ment még hozzá egy Ducks, szép szorzó jött :salute: A következő meccseken lehet bepróbálom ezekben a párosításokban a Winnipeg,Pittsburgh párost de azt már nem kötésben :hmmm: Estére Porto meccsre a BTTS 1,8 nagyon jónak tűnik, szerintem a Porto tuti betalál, a Barca meccsre meg a PSG +1,5-ös hendi tetszik, a visszatérőkkel nem hiszem annyira átrohannának rajtuk, plusz a Barca sem hiszem, hogy megfogja erőltetni magát nagyon, kb. 20 perc normális focit várok tőlük, meg egy nagyon x közeli eredményt, akár x-et is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 21., kedd 7:59

bayern meccsen 11+ szöglet @2.00
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 20., hétfő 23:57

NYR nekem is megy, bár szerintem csak egyik győzelmet hozzák el Pittsburghből, és könnyen lehet hogy nem a mait.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 20., hétfő 17:59

tegnap nem tudtam fórumozni így beírni sem, de ráakadtam még egy 2,4-es olasz Xre, eléggé biztosnak tűnnek ezek az alacsony oddsos döntetlenek, lehet legközelebb magasabb téttel kéne megpakolni :hmmm: ma eléggé tanácstalan vagyok, lehet ki is hagyok egy napot, legfeljebb a NY Rangers győzelmére teszek egy kicsit, plusz most kezdődik a Gornik-Belchatow lengyel bajnoki, ott 2 körül mozog a H, egy kis aprót az is megérhet :)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 20., hétfő 15:57

PEEtör írta:Cavset -13-on raktam a 2.02 miatt, mondom úgyis szétdobják a C'set, erre push lett. :mrgreen:
Ment most a Hawks -13.5, lehet megjátszom még a Blazers-Clipset.

Fasza nap volt amúgy, jött egy 3/4-es remi szeló (Lyon, Inter, Udinese, Zenit) tipszmikszen többek között. Olasz- és oroszéknál ma remi nap volt. :lol:
A Hawks meccs miatt már nem húztam a másik kettőt, egyet szerencsére, a másikat nem szerencsére. :mrgreen:
Ma Bulls under és lehet, hogy Bucks.

MLB:Royals (itt hendit is nézem) és lehet, hogy Baltimore.

Vissza: