Modric kiesése óriási érvágás.Ez annyiban változtatja az idei reményeimet,hogy az őszi focira már egyáltalán nem számítok, de erőből még mindig képesek lehetünk akár duplázni is.Ha túlvergődünk az Atletico-n ami Modric-al is ugyanolyan izzadós lett volna mint most nélküle lényegében a Barcá-t kéne csak elkerülni.Eddig úgy voltam vele,hogy 2 meccsen jobbak lennénk, de a horvát nélkül ezt stornóznám,inkább a döntőben.Mondjuk összecsinálni semmiképp nem csinálnám össze magam tőlük ha ők jönnek az elődöntőben, de lényegtelen előbb jussunk túl az Atletico-n.
A bajnokságban meg nyerni kell minden meccset, itt azért nem lehet akkora kifogás a horvát hiánya, se a barcával se az atletico-val nem meccselünk már.A Sevillai kirándulásunk fog dönteni a ligáról szerintem...
Én addig semmiképp sem temetem a csapatot amíg legalább 1 kupára van esélyünk, sőt igazából még most is bizakodó vagyok, ennyi balszerencsére ami sújtotta a csapatot idén kell legyen valami frappáns happy end.

Szerintem izomból is betudjuk húzni a dolgokat, ha már űrfocira idén nem is nagyon számíthatunk.
Ha meg nem jönne össze,nagyon remélem,hogy Perez észhez tér,hagyja Carlo-t dolgozni és nem csapja ki és kezdünk megint egy újabb edzőkeringőbe.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams