jah, az az ados cucc a legvaloszinubb:PRealMadridFanatic írta:Mert élő szerződéssel rendelkezik a jelenlegi klubjánál.de akkor vegulis mert fizetnenk Ancelottiert kompenzaciot?meghozza 4,5 milliot......?
Nem azért vártunk eddig sem szerintem, mert ez volt az akadály. Illetve Perez kivárt, hátha Ancelotti "kibalhézza" magának a szerződésbontást, illetve a PSG elengedi, ha megvan a helyettes.
Meg szerintem igaz lehet a 52% vs. 24% dolog is, azért sem jelentik be addig, "ráértek" ezzel.
Viszont mivel a párizsiak nem akarták elengedni, jogosan kérnek érte pénzt, annak ellenére is, ha időközben nem hivatalosan már megvan az utód, Blanc személyében.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Re: Kommentáld a híreket
- RealMadridFanatic
Mert élő szerződéssel rendelkezik a jelenlegi klubjánál.de akkor vegulis mert fizetnenk Ancelottiert kompenzaciot?meghozza 4,5 milliot......?
Nem azért vártunk eddig sem szerintem, mert ez volt az akadály. Illetve Perez kivárt, hátha Ancelotti "kibalhézza" magának a szerződésbontást, illetve a PSG elengedi, ha megvan a helyettes.
Meg szerintem igaz lehet a 52% vs. 24% dolog is, azért sem jelentik be addig, "ráértek" ezzel.
Viszont mivel a párizsiak nem akarták elengedni, jogosan kérnek érte pénzt, annak ellenére is, ha időközben nem hivatalosan már megvan az utód, Blanc személyében.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
de akkor vegulis mert fizetnenk Ancelottiert kompenzaciot?meghozza 4,5 milliot......?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyelőre csak szeretnénk!A Marca szerint Gundogannal is megallapodtunk.

Én nem tartom kizártnak, hogy előbb-utóbb mind2-t leigazoljuk; a török-német Xabi pótlására érkezne, függetlenül attól, hogy a középpályás esetleg meghosszabbítja a jövőre lejáró szerződését, míg Kondogbia egy teljesen más típus és vélhetően más helyére, illetve mellé érkezne, ahogy Te is mondod, vélhetően inkább jövőre (1 év kölcsön után)!Ha Gündogan jönne, nem jönne Kondogbia. Ő szerintem már az utolsó alternatíva. És lehet, hogy csak jövőre, most maradna Sevillában.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
PirloGerr90 írta:De Rossiról tudok, de ki a másik?
Balo is megkapta a sárgát a japánok ellen (jajj, szégyelljem magam, majdnem megeresztettem itt egy rasszista poént )?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
De Rossiról tudok, de ki a másik?
Balo is megkapta a sárgát a japánok ellen (jajj, szégyelljem magam, majdnem megeresztettem itt egy rasszista poént )?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Olaszoknál már most van 2 alap hiányzó, akik nem lesznek ott a Brazilok ellenGerr90 írta: Pont ezért remélem, hogy ma Olaszország és Brazília is a legjobb 11-et fogja pályára küldeni, már csak azért is, hogy elkerüljék a spanyolokat az elôdöntôben.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Azok nincsenek, számomra a sportfogadás is veszteséges biznisz, de ebben szinte teljesen biztos vagyok.hehe írta:a csodálatos bundesligalegjobbja sahin, mert vidal csak 2. legjobb lettVidalt is sajnálom, már rég nálunk lenne ha anno nem mást hozunk helyette, nem is tudom talán Khedira jött..![]()
meg ki más venne egy súlyos térdsérült játékost, ha nem mi![]()
de ennyit ért, látod már a nevére sem emlékszel.
igen. lottószámok?Bale miatt nem aggódnék, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy jobb teljesítményt nyújtana, mint Neymar az elsô évében.

Neymart még nem láttam normális európai csapat (és ezalatt válogatottat értek) ellen brillírozni. Pont ezért remélem, hogy ma Olaszország és Brazília is a legjobb 11-et fogja pályára küldeni, már csak azért is, hogy elkerüljék a spanyolokat az elôdöntôben. Mióta a Barcaba igazolt jobban figyelem, hogy lássuk mire számíthatunk.
Bale viszont nagyon adta idén, nálam elôrébb jár.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a csodálatos bundesligalegjobbja sahin, mert vidal csak 2. legjobb lettVidalt is sajnálom, már rég nálunk lenne ha anno nem mást hozunk helyette, nem is tudom talán Khedira jött..

meg ki más venne egy súlyos térdsérült játékost, ha nem mi

de ennyit ért, látod már a nevére sem emlékszel.
igen. lottószámok?Bale miatt nem aggódnék, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy jobb teljesítményt nyújtana, mint Neymar az elsô évében.

-
Azért ha Isco jön és Bale nem, baromi nehéz dolga lesz a spanyolnak.
Bale a Neymarra adott válaszként volt aposztrofálva, de így Iscot fogják összehasonlítani a hajdani tarajossal. Mondhatni ô lenne az idei sztárigazolásunk, ami mindig nagy teher. Bale miatt nem aggódnék, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy jobb teljesítményt nyújtana, mint Neymar az elsô évében.
Bale a Neymarra adott válaszként volt aposztrofálva, de így Iscot fogják összehasonlítani a hajdani tarajossal. Mondhatni ô lenne az idei sztárigazolásunk, ami mindig nagy teher. Bale miatt nem aggódnék, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy jobb teljesítményt nyújtana, mint Neymar az elsô évében.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én szeretem Özil játékát, bár az ingadozó teljesítménye kiakaszt.hehe írta:óóó bárcsak így lenne.Tegyük fel, hogy jön Isco, Gündogan, Kondogbia. Nem leszünk sokan a kp-ra..??
de a férgesének hullania kell.
isco és modric előrébb játszik, bár modric még mindig hátrébb, mint özil, akit teljesen elfelejtenék én személy szerint ugyebár.
sajnos nincs hír, hogy az argentinokat kitakarítanánk, a helyükre pont kell az isco, jesé duó például.
2 kp-st mindenképp hozni kell.
Nem értem mért nincs semmi hír az előbb felsorolt játékosok távozásáról semmi hír, pedig mehetnének..
Nagyon jó kerettel indulhatunk majd a szezonra, de ahhoz takarítani muszáj lesz!!
Vidalt is sajnálom, már rég nálunk lenne ha anno nem mást hozunk helyette, nem is tudom talán Khedira jött..
Hala Madrid!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg mindenképpen elpasszolnám Jesét. Akár német elsőosztályú csapatba, ahol biztos lenne lehetősége a kezdőbe kerülni. Neki játékpercek kellenek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Khedira marad,Casemiro a mienk...hova má többet...2 kp-st mindenképp hozni kell.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ne haragudj, de ezzel így nem értek egyet; egyrészt a 2 ember elvileg és gyakorlatban sem üti egymást (Iscot elsősorban Özil mellé szánják), másrészt az hogy Bale idén/mert legkésőbb, de jövőre itt lesz/ sanszosan nem érkezik vélhetően nem a klub választása, döntése, sokkal inkább egy kényszerhelyzet a Tottenham, AVB és a játékos miatt!Isco lesz, Bale meg nem, ezzel pedig a középpálya ezen része meg is van oldva. Az olcsóbb és rizikósabb megoldást választotta a klub, majd az idő eldönti, hogy kinek lett igaza.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért az a gündogan-kondogbia pakk nagyon is elégedetté tenne engem, ha jönnének.
előre bale, isco.
carvajallal együtt ez öt érkező, jesé is felkerül, morata is kerettag lesz, a takarodó argentinok helyére meg nem veszünk senkit sztem.
sztem bale ÉS cavani vagy suarez egyszerre nem férnek bele a kasszába.
suareznek nagyon örülnék, de akkor jesét és moratát is el kell adni opcióval. (moratáért nem bőgnék, nem tartom sokra.)
előre bale, isco.
carvajallal együtt ez öt érkező, jesé is felkerül, morata is kerettag lesz, a takarodó argentinok helyére meg nem veszünk senkit sztem.
sztem bale ÉS cavani vagy suarez egyszerre nem férnek bele a kasszába.
suareznek nagyon örülnék, de akkor jesét és moratát is el kell adni opcióval. (moratáért nem bőgnék, nem tartom sokra.)

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az AS 30 millát ír, + Ancelottiér is fizetünk 4,5-öt. Ez így anyagilag nem valami sikeres biznisz azt kell mondjam.
-
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ezt jól elírtamRealMadridFanatic írta:Akkor nem adunk ki sok pénzt érted.Sok pénzt így nem érdemes kiadni értem![]()
Bocs, magas labda volt.![]()

- RealMadridFanatic
Akkor nem adunk ki sok pénzt érted.Sok pénzt így nem érdemes kiadni értem

Bocs, magas labda volt.

Amúgy szerintem azért fér el bőven, mert eddig Özilnek nem volt komoly konkurenciája, amire rátett egy lapáttal, hogy valamiért imádják a spanyolok, bebiztosítva érezte magát. Nála is kezdődött a csapkodás, hiszti, megállás, kérdőn bíróra bámulás... Most kap egy fiatal, SPANYOL, nagyon tehetséges konkurenciát, akinek nem lesz nehéz elnyerni a közönség szimpátiáját. Ráadásul szerintem DM-et elküldik, és Isco jobbról fog indulni, ha nem jön Bale. Úgy meg simán elfér.
Persze 35-öt én sem adnék érte. Szerencsére elvileg Perez sem.
Ha Gündogan jönne, nem jönne Kondogbia. Ő szerintem már az utolsó alternatíva. És lehet, hogy csak jövőre, most maradna Sevillában.Tegyük fel, hogy jön Isco, Gündogan, Kondogbia. Nem leszünk sokan a kp-ra..??
Így meg:
Xabi/Gündogan--------Khedira/Casemiro---------Modric
Isco/Özil----------Benz----------------CÉ/Jesé
Szóval DM és Callejon szerintem megy, Kaká meg szóra sem érdemes. De remélem végre Ő is megy.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nézd meg a BM keretét, milyen mély volt idén, így lehet BL-t nyerni, másképp nem igen.teszler írta:...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A Marca és az AS is kész tényként kozli, hogy Isco a Real Madrid jatekosa. Az AS 28 milliot ír, míg a Marca 20 millió eurot. Egyes források szerint Cherysev is az uzlet része. A Marca szerint Gundogannal is megallapodtunk.
Szerintem ez a két játékos nagyon is okés. Plusz meg szerintem jon Kondogbia es egy csatár, Cavani, mivel Ancelotti Cavanit akarja. Napolybol mar ki is utálták Cavanit, tuti hogy lelép onnét.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/file ... %C3%A1.jpg
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/file ... %A1r23.jpg
Kb. ennyit jelent: "Cavani, szerezz nekünk örömet, tűnj el minél hamarabb!"
Visszatérve a Bale ugyre. Szerintem idén nemjon a magas ár es AVB miatt. Meg azért is, mert CR jatszik a posztjan. Szerintem csak jovore hozzuk, es o lesz CR utódja. Lehet van valami valosag alapja ennek a CR históriának, hogy nemfog hosszabbítani, es visszatér egy alacsony osszegért vagy szinte ingyen a ManUnitedhez, szerzodese lejárta után. Tudjuk, és láttuk hogy mennyire a szivehez nott az MU. Szinte sírt mikor golt lott nekik a BLben. Ezért gondolom hogy ha valahova eligazol, az csakis az MU, es ugy, hogy semmit se kelljen nekik fizetni erte.
Szerintem ez a két játékos nagyon is okés. Plusz meg szerintem jon Kondogbia es egy csatár, Cavani, mivel Ancelotti Cavanit akarja. Napolybol mar ki is utálták Cavanit, tuti hogy lelép onnét.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/file ... %C3%A1.jpg
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/file ... %A1r23.jpg
Kb. ennyit jelent: "Cavani, szerezz nekünk örömet, tűnj el minél hamarabb!"
Visszatérve a Bale ugyre. Szerintem idén nemjon a magas ár es AVB miatt. Meg azért is, mert CR jatszik a posztjan. Szerintem csak jovore hozzuk, es o lesz CR utódja. Lehet van valami valosag alapja ennek a CR históriának, hogy nemfog hosszabbítani, es visszatér egy alacsony osszegért vagy szinte ingyen a ManUnitedhez, szerzodese lejárta után. Tudjuk, és láttuk hogy mennyire a szivehez nott az MU. Szinte sírt mikor golt lott nekik a BLben. Ezért gondolom hogy ha valahova eligazol, az csakis az MU, es ugy, hogy semmit se kelljen nekik fizetni erte.