AMYF írta:Press:
Perezék talán végre belátták, hogy Kaká nagyon nem kell már ide és végre el is adják. Nagyon jó lenne ha nem rontaná itt tovább a levegőt. Lenne hely Isconak is, ahogy volt pár napja róla egy hír ("Kaká Isco útjában áll").
amúgy olyat lehetne, hogy:
középpályán Xabi-Modric, előttük Isco-Özil-CR és Benzema.
kisebb csapatok ellen szerintem meg lehetne csinálni.
viszont ha tényleg jönne Isco és Jesének is szerepet szánnak, akkor Kakának és Callejónnak is mennie kellene.
Pérezék már rég belátták ezt, de nem tudnak mit csinálni, ha Kaká nem fogadja el az ajánlatokat és marad inkább padozni a horrorfizetésével együtt. Ez van, sajnos a marketingértékén kívül semmit nem nyújtott nekünk a brazil és már nem is fog.
Szerintem ez a csapat, amit vázoltál, súlytalan lenne a középpályán. Egy időben én is elkaptam a madrid-betegséget és azt szerettem volna, ha világelit támadókkal van tele a csapat, de szépen lassan rájöttem, hogy a legjobb csatár sem ér semmit stabil középpálya nélkül, és a Modric-Xabi minden csak nem stabil. Idén fájt nézni, ahogy a Dortmund átvágtatott a pályán mert nem volt ki megállítsa őket, én soha többet nem akarok ilyet.
Lehet, hogy kis csapatok ellen elég lenne, de komoly ellenfelekkel szemben nagyon kevés, és nem várhatjuk el azoktól, akiket a kemény meccseken bevetünk, hogy viszonylag meccshiányosan hozzák a kellő szintet. Én azt mondom, legyen egy alapfelállásunk, ami a legjobbakat tartalmazza és a legjobban kihasználja az erősségeinket, ha ez megvan mindenféle variálás, szerkezetváltás, rotálás könnyebben fog menni, mert ezekre is szükség van. Nem szabad ennyire kiismerhetőnek lennünk.