Azt már rég beírtukpheco írta:Na, a Valencia után a Sevilla sem tudott nyerni. Így meglépett tőlük az Atletico. Még egy ilyen forduló és beírható az a 3 pont az utolsó előtti fordulóból Barca neve mellé...

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 19., vasárnap 20:43
Azt már rég beírtukpheco írta:Na, a Valencia után a Sevilla sem tudott nyerni. Így meglépett tőlük az Atletico. Még egy ilyen forduló és beírható az a 3 pont az utolsó előtti fordulóból Barca neve mellé...
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 19., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 19., vasárnap 10:55
Igen,de Griezmannak megdobhatta az árát,hogy igen jól teljesített san sebastianban,hozzáteszem ott sokkal jobb vokt mint az atmaba,ahol annyira nem rossz,de vannak meccsei mikor észre sem lehet venni.Realista24 írta:Varane "ingyen" volt, ha jól emlékszem 8 milla.
HozzászólásSzerző: Nas » 2015. április 19., vasárnap 3:43
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 18., szombat 22:28
Pár év múlva is legyen így, ha mondjuk eligazol vagy visszaesnekkiserik írta:Ehhez kell a szem. Nem 80 meg 100 milliókért vették, most mégis a világ egyik legdrágább játékosához méregetik. 30 millió euro. Ennyi.R.M.C.F írta:Ez a grizman most pár hónapja jó....előtte kicsit több mint egy átlag. A válogatottban meg alig észrevehető.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 18., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 18., szombat 22:15
Vagyis olcsóbb mint grizmanRealista24 írta:Varane "ingyen" volt, ha jól emlékszem 8 milla.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 18., szombat 22:12
Mi is vettünk annyiért varanet.iscot.kroost modricot stb.....kiserik írta:Ehhez kell a szem. Nem 80 meg 100 milliókért vették, most mégis a világ egyik legdrágább játékosához méregetik. 30 millió euro. Ennyi.R.M.C.F írta:Ez a grizman most pár hónapja jó....előtte kicsit több mint egy átlag. A válogatottban meg alig észrevehető.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. április 18., szombat 21:41
Ehhez kell a szem. Nem 80 meg 100 milliókért vették, most mégis a világ egyik legdrágább játékosához méregetik. 30 millió euro. Ennyi.R.M.C.F írta:Ez a grizman most pár hónapja jó....előtte kicsit több mint egy átlag. A válogatottban meg alig észrevehető.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 18., szombat 21:39
Benzemával már láttam, nem sokraMesQueUnClub írta:Figyelj, én amit láttam belőlük, hogy Griezmannak a spanyol foci jobban fekszik mint Balenek, akinek ugye a legnagyobb fegyverténye pont a sebessége volt a PLben és ahogy mondtad rá épült a játék, de pl amit láttam a franciából, hogy ő bizony sokkal többet mozog a pályán mint bale és úgy megy minden labda után mintha picsán rúgták volna.wxyz írta:Komfortzónákról beszélsz. Ugyanaz, mint Balenek a Spursben. Köré épített támadójáték, rengeteg kontralehetőség, üres terület
Olyan játékban, mint amire te céloztál Benzemával semmivel nem mutat többet, mint Bale az elmúlt években.
Ha már Bale lecserélése a téma, akkor egy komolyabb játékos érkezzen, mint GriezzmanPersze csak akkor tudhatnánk meg, hogy mire menne ha látnánk velük játszani.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 18., szombat 21:12
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 20:26
Figyelj, én amit láttam belőlük, hogy Griezmannak a spanyol foci jobban fekszik mint Balenek, akinek ugye a legnagyobb fegyverténye pont a sebessége volt a PLben és ahogy mondtad rá épült a játék, de pl amit láttam a franciából, hogy ő bizony sokkal többet mozog a pályán mint bale és úgy megy minden labda után mintha picsán rúgták volna.wxyz írta:Komfortzónákról beszélsz. Ugyanaz, mint Balenek a Spursben. Köré épített támadójáték, rengeteg kontralehetőség, üres terület
Olyan játékban, mint amire te céloztál Benzemával semmivel nem mutat többet, mint Bale az elmúlt években.
Ha már Bale lecserélése a téma, akkor egy komolyabb játékos érkezzen, mint Griezzman
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 18., szombat 20:20
Komfortzónákról beszélsz. Ugyanaz, mint Balenek a Spursben. Köré épített támadójáték, rengeteg kontralehetőség, üres területMesQueUnClub írta:Rendben, ha te úgy érzed nem ezt csinálja, akkor legyen úgy, én ezt láttam belőle, ezért is volt jobb a PL-ben, viszont abban kiegyezhetünk, hogy a francia legalább a ziccereket tudja érvényesíteni.wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
Griezmannak akkor mi a komfortzónája?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 18., szombat 20:02
Azért ezt így kijelenteni. A francia válogatott sincs előrébb egy Griezmannal mint mondjuk egy Valbuénával.Remy írta: A Real Madrid előrébb lenne Griezmannal. Egy angol klub már nem biztos. Ott Bale tudna szerintem eredményesebb focit produkálni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 19:58
Rendben, ha te úgy érzed nem ezt csinálja, akkor legyen úgy, én ezt láttam belőle, ezért is volt jobb a PL-ben, viszont abban kiegyezhetünk, hogy a francia legalább a ziccereket tudja érvényesíteni.wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 18., szombat 19:54
Az a baj, hogy mi meg ismerjük Balet....wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 19:51
Pedig nagyon nem lőtt mellé.wxyz írta:Oké, azt megtudtuk, hogy Balet nem ismered
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 18., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 19:46
Nem egy olyan statikus játékos mint Bale, akinek annyi a komfort zónája, hogy vonal mellett fut fel és megpróbál onnan ráfordulva minél nagyobbat a labdába rúgni. Másrészt a francia nem ragad fent minden támadás után.wxyz írta:miket értessz ez alatt?MesQueUnClub írta:Viszont mivel szerintem Griezmann teknikásabb
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem