Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
25 volt közte, most 11. Így viszont lehet visszahozzák. Nyomi Pondexter nem vágja be a város másik feléből a triplát, akkor nincs baj

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
bazd annyira a szúrta a szemem megraktam végül
pont beakartam írni, hogy visszavonom amit írtam, bár nagy összeget nem tettem rá, valahogy nagyon szimpatikus volt az odds.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Arra számítok, hogy leül Curry, ahogy szokott, akkor azért más a leányzó fekvése. 2.10-es oddsért szerintem megéri.
- sebydani
köszi, nem hangzik rosszul, gyorsan utána is matekoztam
lehet következő alkalommal megér egy próbát a dolog
volt szerencsém egyszer megnézni élőben egy Yankees meccset 3 éve, utána végig követtem a rájátszást, akkor megfogott a dolog, viszont akkor még nem fogadtam, most meg néha tök homályban vagyok egyáltalán mi mit is jelent már amit látok kiírva
amúgy meg nem tudom a Pelicansnak mennyi kedve maradt a negyedik negyedre, lehet nincs benne már annyi value ha megrakod őket, én is gondolkodtam rajta, de ez így per pill elég csúnya
volt egy dnb lazio tippem mára, de jól tettem megtartottam magamnak, esélytelen volt a dolog az elejétől

amúgy meg nem tudom a Pelicansnak mennyi kedve maradt a negyedik negyedre, lehet nincs benne már annyi value ha megrakod őket, én is gondolkodtam rajta, de ez így per pill elég csúnya

volt egy dnb lazio tippem mára, de jól tettem megtartottam magamnak, esélytelen volt a dolog az elejétől

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Az a baj, hogy nagyon kéne érteni hozzásebydani írta:Máté ehhez az MLB-hez mindig meghozod a kedvem,

Egyébként ha sok a cash van jó taktika, csak ott 1 balszerencsés nappal bukható a fél bank. Megrakod az esélytelent, meg -1.5 hendivel az esélyest 2.20...2.40 szorzó között szokott lenni mindkettő. Csak akkor buksz, ha az esélyes nyer eggyel.
GSW amúgy nagyon darál, remélem marad ez a +20 környéke, aztán megy a Pels 4. negyed győzelem.
- sebydani
azzal a golden state győzelemmel parádés a nap, egy nagyon vicc szelvény ment el, meg egy kistétes sokmeccses de az nem szab fel, több alsóbb angol is elment rajta,viszont holnapra szerintem a pool eléggé túl van lőve, hiába nem sziporkáznak ezzel kevésbé csúnyává tehetik a szezont, megy is majd rájuk valami, illetve remélem holnap is akad valami bundás olasz , de majd hogy nem biztos vagyok benne hogy lesz
Máté ehhez az MLB-hez mindig meghozod a kedvem, mert vannak szép oddsok csak még nem tudom mibe van érték, most is csak fel le tekergetek, hogy mi néz ki jól
lehet marad a végén amerikából az NBA, NHL rájátszás így éjszakákra izgulni valónak

Máté ehhez az MLB-hez mindig meghozod a kedvem, mert vannak szép oddsok csak még nem tudom mibe van érték, most is csak fel le tekergetek, hogy mi néz ki jól

- nmate
Valamiért az élt bennem, hogy innen csak 10-10 pont és úszott, de 2 perc után rájöttem, hogy még 30 kellett volnanmate írta:Beszarok. Meccs elején beszéltük Zsombival lehet be kellett volna húzni X-re a Toronto meccset, most 82-82 lett, az under mondjuk ezzel úszik is szépen.

GSW ha nagyon elhúz, 4. negyed győzelem mehet a Pelsre.
- nmate
Beszarok. Meccs elején beszéltük Zsombival lehet be kellett volna húzni X-re a Toronto meccset, most 82-82 lett, az under mondjuk ezzel úszik is szépen.

Köszi, és bár a fele megvan, de valószínűleg nem ezen fogok meggazdagoni, lévén a Tutto már csak 10 emberrel van.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- sebydani
hajrá neked hozzá!
én csak az esti kosarat várom már, meg már böngészem holnap mit kéne megjátszani.

Így van. Na, ez például marathonon van.sebydani írta:ezt a spal meccset sajnos beten nem találom, ht/ft-re értetted az 1/2-t amúgy?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- sebydani
ezt a spal meccset sajnos beten nem találom, ht/ft-re értetted az 1/2-t amúgy?
Úgy ahogy lenyugodtam. Pont ezek tudnak kikészíteni, nem is a mínuszos napok, hanem amikor úgy ahogy egálban, vagy mondjuk pluszban vagyok, aztán ilyen orbitális módon elmegy egy nagy nyeremény Ráadásul tippmixen raktam meg, ami még jobban kikészít, mert gyűjtögetni akarom a nagyobb nyertes szelókat, biztonság esetére.
Az irodákhoz:én a betben már csalódtam párszor, bár tény, nekik van a legnagyobb kínálatuk. Oddsok és kínálat terén viszont partiban van vele a marathonbet, sőt, általában jobb odds-okat adnak. Kifizetés villámgyors, és nem kérnek semmit.
Az olasz Pro ligából van még mára egy eléggé eső odds, és ismerve őket, be is lehet próbálni:Spal-Tutto 1/2-re, én 41-en kaptam, aprót megér.
A Baltimore meg jónak tűnik mai baseballra.
Az irodákhoz:én a betben már csalódtam párszor, bár tény, nekik van a legnagyobb kínálatuk. Oddsok és kínálat terén viszont partiban van vele a marathonbet, sőt, általában jobb odds-okat adnak. Kifizetés villámgyors, és nem kérnek semmit.
Az olasz Pro ligából van még mára egy eléggé eső odds, és ismerve őket, be is lehet próbálni:Spal-Tutto 1/2-re, én 41-en kaptam, aprót megér.
A Baltimore meg jónak tűnik mai baseballra.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Most megnézem a United meccset, aztán legkésőbb holnap lerendezhetjük.Galacticos írta:bet.Caraway írta:Srácok, bwin vagy bet a jobb?
nem kérdés.
mielőtt regelsz írj pü-t, és küldök meghívót és te is kapsz 3750et meg énis ha gondolod.

- sebydani
de gyors voltálGalacticos írta: bet.
nem kérdés.
mielőtt regelsz írj pü-t, és küldök meghívót és te is kapsz 3750et meg énis ha gondolod.

ja lemaradt, h a chelsea HD is rajta van, táncsak nem kapnak ki otthon.Toti írta:psv és gsw kell még, h ne zárjam mínuszban a napot. de ezekután eltudom képzelni h vmelyik besül. pedig 1.12 meg 1.2 az odds. és akkor még csak nem is leszek pluszban, hanem csak simán az jönne vissza ami elment eddig ma.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Galacticos
bet.Caraway írta:Srácok, bwin vagy bet a jobb?
nem kérdés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2015. április 18., szombat 18:20-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Srácok, bwin vagy bet a jobb?
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bournemouth nálam is vitte, meg volt Blackburn is, ott is háromszor is egyenlített a Nottingham.
Élőben viszont jött egy Hamilton nyeri az első szakaszt az időmérőn 2,2-ért.

Élőben viszont jött egy Hamilton nyeri az első szakaszt az időmérőn 2,2-ért.
psv és gsw kell még, h ne zárjam mínuszban a napot. de ezekután eltudom képzelni h vmelyik besül. pedig 1.12 meg 1.2 az odds. és akkor még csak nem is leszek pluszban, hanem csak simán az jönne vissza ami elment eddig ma.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91