Szerintem egyre gondolunk.Anyaka írta:Messi![]()
Szerencsétlenül játszotta ma, de valahogy tapadt hozzá a labda. Volt egy szituáció, ahol 4-5x visszapattant a labda.

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 18., szombat 17:54
Szerintem egyre gondolunk.Anyaka írta:Messi![]()
Szerencsétlenül játszotta ma, de valahogy tapadt hozzá a labda. Volt egy szituáció, ahol 4-5x visszapattant a labda.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: TBone » 2015. április 18., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 18., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 18., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 18., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. április 18., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 17:44
Értem én persze..Persze, csak ez nem így működik. Barcelonában nem szégyen kikapni, 30 percig jobbak voltunk utána egy teljes második félidőt ők, szerintem azon nincs mit magyarázni, ott mindig benne van egy vereség. Ők sem bójákat küldenek fel.
Atleti ellenit adom, ott tényleg ""csak"" be kellett volna lőni. Mert egy percig nem voltak jobbak, a Barca viszont meccsben volt, sőt jobbak is voltak a végén.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 17:41
Persze, csak ez nem így működik. Barcelonában nem szégyen kikapni, 30 percig jobbak voltunk utána egy teljes második félidőt ők, szerintem azon nincs mit magyarázni, ott mindig benne van egy vereség. Ők sem bójákat küldenek fel.miro írta: Gondolom láttad az El Classicot,ott is mákos volt a Barca? Meg most a BL-ben az Atletico is?
Hogy is van ez..
Be kell rúgni a helyzeteket.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 17:39
Egyébként, legyünk őszinték ha csak a papírforma győzne mindig, ez nem La Liga lenne hanem El Classico league.. mert a többinek értelmetlen lenne indulni.. szvsznmate írta:Hát aki azt a vereséget előveszi hibapontnak, az nagyon kukacoskodni akar. A többit a Villarreal X-et meg a hazai Atleti elleni meccset aláírom még, a többi tipikus "benne van".miro írta: Nou Campba is,
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 17:38
Mert amikor a 90+percben szabadrúgást rúgtunk,ami elakadt egy kézbe aztán abból tizenegyes lett,és azt berúgtuk az nem volt mindennapi...Remy írta:Jó, nyugodj meg. Azért ez nem mindennapi makk a barcától.miro írta:Ilyen amikor a sorsod más kezében van.Nem kell ezért a Valenciát basztatni,se más csapatokat.
Nyerni lehetett/kellett volna a Mestallaba és a Nou Campba is,de hát elbalfaszkodtuk.Ennyi.
Gondolom láttad az El Classicot,ott is mákos volt a Barca? Meg most a BL-ben az Atletico is?Hát aki azt a vereséget előveszi hibapontnak, az nagyon kukacoskodni akar. A többit a Villarreal X-et meg a hazai Atleti elleni meccset aláírom még, a többi tipikus "benne van".
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 17:35
Hát aki azt a vereséget előveszi hibapontnak, az nagyon kukacoskodni akar. A többit a Villarreal X-et meg a hazai Atleti elleni meccset aláírom még, a többi tipikus "benne van".miro írta: Nou Campba is,
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 17:33
Aham, ismerős valahonnan ez a 90+ban való egyenlítés.András93 írta:Ja, csak akkor most nem lötyögne a Barca.Remy írta:Ez a Valencia kifújt, ejj, hogy nem tudtak elrakni 2-t az első félidőben...
90+ percben egyenlíthetnének.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 18., szombat 17:33
Jó, nyugodj meg. Azért ez nem mindennapi makk a barcától.miro írta:Ilyen amikor a sorsod más kezében van.Nem kell ezért a Valenciát basztatni,se más csapatokat.
Nyerni lehetett/kellett volna a Mestallaba és a Nou Campba is,de hát elbalfaszkodtuk.Ennyi.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 17:32
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 18., szombat 17:31
Ja, csak akkor most nem lötyögne a Barca.Remy írta:Ez a Valencia kifújt, ejj, hogy nem tudtak elrakni 2-t az első félidőben...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. április 18., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 17:24
ziro4vr írta:Igen, csak Busi vb és eb győztes.nmate írta:Neymar és CR más azért, mint Busi. Ne vegyük egy lapra őket.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 18., szombat 17:23
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem