Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Pfffú gyerekek részvétem. Angol 2 full kretén.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
dortmund-kusen-madridhendi: ebből a duplából már csak a malagát kéne kitömni
bayern, chelseamu x, ny rangers, atleti 3/4be.
hertha x-et sajnálom, hogy nem húztam rá valamelyik helyett, éreztem, de bátorságom nem volt rá.

bayern, chelseamu x, ny rangers, atleti 3/4be.
hertha x-et sajnálom, hogy nem húztam rá valamelyik helyett, éreztem, de bátorságom nem volt rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2015. április 18., szombat 18:07-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ezt nem hiszem el bmeg, bournemouth watford leverkusen psvt raktam nagy pénzzel erre ez

Úgy érzem most kell kihúznom mindent, hogy ne menjek tiltre.
Eddig amúgy még mindig plusz, de rohadt nagy nyeremélny ment el.
Eddig amúgy még mindig plusz, de rohadt nagy nyeremélny ment el.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
ilyen világon nincs.PEEtör írta:94. percben tizenegyes, magam alá fostam, kibaszott kurva élet.

rohadt nagy mínuszos lesz ez a nap..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
94. percben tizenegyes, magam alá fostam, kibaszott kurva élet.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az MTK,Hertha X,Messina X,Valencia +2,5 telibe jött, pedig 4/3-ba raktam, hálistennek azzal brutált kaszáltam. Magába is megvolt téve az olasz x, plusz van még játékban egy Fradi,Valencia +2,5,3.0, Golden State -4.0 duplázós, remélem jön az is, szép nap lenne
Egyébként meg durván gyors ahogy kiutalja a bet a pénzt, nagyon meglepett, bár lehet másnak ez nem meglepő, de hétfő este lekértem,másnap már a számlámon pihent a pénz. Múlt hét vasárnap sikerült életem legjobb napját zárni életem legnagyobb nyereményével, holnap jöhet a folytatás

Egyébként meg durván gyors ahogy kiutalja a bet a pénzt, nagyon meglepett, bár lehet másnak ez nem meglepő, de hétfő este lekértem,másnap már a számlámon pihent a pénz. Múlt hét vasárnap sikerült életem legjobb napját zárni életem legnagyobb nyereményével, holnap jöhet a folytatás

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Amúgy mérges leszek, ha nem jön a Bourne, pláne, hogy annyira gondolkoztam, hogy a Kusen-Dortmund párost vagy a két angolt rakjam Djoko mellé, és előbbinél döntötem...
Hertha x, Djoko 2-0 jött, Hofi ment.
Hertha x, Djoko 2-0 jött, Hofi ment.
félre ne értsd, nem basztatni akartalak vele.
csak épp te írtad be őket és erre reagáltam. de mint mondtam én is megraktam őket, szóval én is bízom bennük.
csak épp te írtad be őket és erre reagáltam. de mint mondtam én is megraktam őket, szóval én is bízom bennük.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Egyrészt nagyon is tisztában vagyok a tömegtippekkel, lévén eléggé sokat böngésztem az NBA-NFL páros, ahol ezek mérföldekkel szembetűnőbbek, de ettől függetlenül, minadz amit leírtam, minden a kettő csapat mellett áll, semmi nem szólt ellenük.
Másrészt messze még a vége, a Watford szerintem hozza, remélem a Bournemouth is fordít.
Másrészt messze még a vége, a Watford szerintem hozza, remélem a Bournemouth is fordít.
PEEtör, erről beszéltem.
nézd meg, bournemouth 0-1, watford meg még mindig 0-0
nézd meg, bournemouth 0-1, watford meg még mindig 0-0
- sebydani
jött az X
imdádom az olasz 3. osztályt

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
Hertha,Hoffenheim,+2 nekem is bent vannak.. az a plusz kettő óriási ajándéknak tűnik elsőre, és az x-et én is megakarom majd játszani, az MTK meg reméljük kitart, jólenne a 2.2 odds a kis 4/3 kombimbaPEEtör írta: Ment Hertha X, Barca meccsre a BTTS elképesztő, és a +2-es hendi is, de X-re is durrantok egy keveset. Ment még Hofi 1x

Egy dögunalmas 0-0-t vártam, ez a 0-1 ismét nem tesz túl sok jót a lelkivilágomnak.sebydani írta:majd figyeld mert 0-1 80. perc után fogadok, hogy 8-10 körüli oddsra jön majd az x , kb. mint múltkor, legalábbis ebben bízokPEEtör írta: Sajna csak későn néztem, pont a 2.00 lezárása után tudtam elkapni 1.75-n, de azért rádurrantottam egy egészséges összeget.

Jogos, de nem tudom elképzelni egyiknél sem, hogy otthon veszítsenek pontot. Megbízhatóak voltak az utóbbi időben, meg szezonban is, hazai mérlegük brutál, ilyen szintű csapatokat simán vernek, kizárólag a "topcsapatok" ellen döcögtek. Sérüléslista, motiváció és vendégeknél motiválatlanság mind a hazai mellett szól, nagy meglepi lenne bármelyik.Toti írta:a watford, bournemouth duót mindenhol látom (hozzáteszem én is megtettem őket ráadásul nem is egyszer, szétszórva szelvényekre) sztem brutál pénzeket raktak rájuk világszerte, rengetegen felültek a vonatra, kíváncsi leszek, h melyik fogja benyalatni a népet.
Közben jött a Wolves x és BTTS, sajna ezt nem tudtam beírni, azt hittem később kezdenek, én is csak kezdéskor toltam, jönni látszik az MTK is.
Ment Hertha X, Barca meccsre a BTTS elképesztő, és a +2-es hendi is, de X-re is durrantok egy keveset. Ment még Hofi 1x
- sebydani
sajnos igazad van, úton voltam nem néztem a betet,azt gondoltam, hogy lesz rá élő,az eredményt az eredmények alkalmazásból láttam, hogy 0-1. de akkor kb. még árulkodóbb a dolog szerintem, így viszont élőben kaszálni vele nem lehet

hol fogadsz rá élőben? bet365ön nincs az élőfogadás kínálatban bent.
- sebydani
majd figyeld mert 0-1 80. perc után fogadok, hogy 8-10 körüli oddsra jön majd az x , kb. mint múltkor, legalábbis ebben bízokPEEtör írta: Sajna csak későn néztem, pont a 2.00 lezárása után tudtam elkapni 1.75-n, de azért rádurrantottam egy egészséges összeget.

a watford, bournemouth duót mindenhol látom (hozzáteszem én is megtettem őket ráadásul nem is egyszer, szétszórva szelvényekre) sztem brutál pénzeket raktak rájuk világszerte, rengetegen felültek a vonatra, kíváncsi leszek, h melyik fogja benyalatni a népet.PEEtör írta: A sima DJoko siker egy Watford, Bournemouth sikerrel megspékelve "tuti duplázós".
Hát az enyhe másnap megtette hatását, keményen elszámoltam a Berdych meccsen élőben Monfils játékainak számát. 4.5 under-re volt 2 körüli odds, akkor, amikor 2 játéka volt. Úgy számoltam, hogyha Berdych hozza a szerváit, akkor sima lesz a 4.5 under. Csak azon siklottam át, hogy mindkettőjüknek eggyel több szervajátéka van hátra, mint amit én számoltam. Ráadásul megtettem kétszer is ezt a fogadást, annyira jónak gondoltam.
Djoko meccsen nagy tutinak néz ki simában, de bátrabbaknak ajánlott a 2-0 is, bár szentségtörésnek tűnhet Nadal ellen. Forma alapján jönnie kell ennek is, maximum annyi lehet a bökkenő, hogy Djokonak nem votlak még nehezebb meccsei a tornán, de 2.10-ért bepróbáltam
A sima DJoko siker egy Watford, Bournemouth sikerrel megspékelve "tuti duplázós".

Djoko meccsen nagy tutinak néz ki simában, de bátrabbaknak ajánlott a 2-0 is, bár szentségtörésnek tűnhet Nadal ellen. Forma alapján jönnie kell ennek is, maximum annyi lehet a bökkenő, hogy Djokonak nem votlak még nehezebb meccsei a tornán, de 2.10-ért bepróbáltam
A sima DJoko siker egy Watford, Bournemouth sikerrel megspékelve "tuti duplázós".
tegnapi
még jó, h este a kocsmában felléptem telón betre és felvettem a felvehetőt amit ajánlott a 87. percben, utána reggel néztem, h az olasz a 90.perc után elment volna.
még jó, h este a kocsmában felléptem telón betre és felvettem a felvehetőt amit ajánlott a 87. percben, utána reggel néztem, h az olasz a 90.perc után elment volna.