Hát mit mondjak, ma kezdtem, és az első évadot majdnem megnéztem. Eddig nagyon jó. Még van hat évad, a nyárra meg van a program

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 23., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 23., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. június 22., szombat 0:10
Te is az leszel majd, nyugiTádám írta:És elkezdem a Dextert... kíváncsian várom, mert a fél fórum szerelmes a sorozatba.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 22., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 21., péntek 23:43
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. június 21., péntek 22:47
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 21., péntek 22:25
egyet értek kb mindenben, az AHS is remek lesz, csakúgy mint a banshee, a revolution meg óriási fail.messideco írta:Californication
Elég halvány ez az évad, hiányzik belőle a pörgés, és ismét a rocksztár vonalat erőltetik...
Liam Neeson miért hagyja, hogy a lányát Hank Moody 'gogassa?
American Horror Story
Az első rész után kesze-kusza az egész egyelőre, de van benne potenciál bőven.
Banshee
Remek hangulata van, érdekes történettel. Jó lesz ez is
Revolution
Sok logikai buktatója van, de remek volt a felvezető epizód, adunk ennek is egy esélyt.
Továbbá még beszereztem a pilot részeit a következőknek:
Black Mirror, Utopia, El internado, Suits, Sherlock, The killing, Homeland, Bates Motel, Person of interest, Vikings. (bár magamat ismerve sokat elkaszálok majd...)
Vélemények róluk?
Van a wathnext.eu oldal, ahol tudod rendezni aktuális sorozataidat, be tudod jelölni a megnézett epizódokat, és airdate is rendelkezésre áll, nagyon hasznos
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 21., péntek 20:21
Hasonlóan vélekedek erről. Érdekes indult, aztán majd meglátjuk a folytatást. Viszont tényleg baromi sok a buktatója.messideco írta:Revolution
Sok logikai buktatója van, de remek volt a felvezető epizód, adunk ennek is egy esélyt.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 21., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 21., péntek 0:43
Ez jutott eszembe errőllordgabi írta:Én a Jóban Rosszban c. sorozatot követem inkább, ott is volt már mindenféle kategória. :Đ
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 21., péntek 0:22
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 20., csütörtök 22:20
Én ezen a jelenetem 20 percig sírtam..ferni írta:szóval igazából nem dőlt rá a fal a leányzóra?....realbeckham írta:Fogalmam sincs miért írom ezt ide le, talán még most sem ocsúdtam fel. Megy a TV, kiabálást hallok benne és nagy zajt. Odanézek....A barátok közt végén volt egy nem akármilyen CGI ! A man of steel is megirigyelhetné. Fejlődik a magyar tévééé![]()
olyan élethű volt, sőt...sztem nem is CGI volt.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 20., csütörtök 21:29
szóval igazából nem dőlt rá a fal a leányzóra?....realbeckham írta:Fogalmam sincs miért írom ezt ide le, talán még most sem ocsúdtam fel. Megy a TV, kiabálást hallok benne és nagy zajt. Odanézek....A barátok közt végén volt egy nem akármilyen CGI ! A man of steel is megirigyelhetné. Fejlődik a magyar tévééé
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 20., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 18., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 17., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 17., hétfő 9:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nem tudtam, de most utánanéztem. Szerintem azt is el fogom kezdeni, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. Mindenesetre ha ők már nem fognak megjelenni az 5. évadban, akkor tényleg még a 4. évadnál is jobban fog úszni a rózsaszín ködben.AMYF írta:Szerző: AMYF
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 17., hétfő 0:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 17., hétfő 0:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 16., vasárnap 11:34
az utolsó évad az egyik legjobb a sorozatban.Anno flehagytam a House MD követésével, amikor House összebútorozott Cuddyval és nem tetszett a sorozat irányvonala. Érdemes befejezni a maradék két évadot?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem