Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
PEEtör

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 18., szombat 14:14

NBA PO-ra a Zig Zag taktika is érdekes lehet, elsősorban a totalokkal nyereséges, ha mondjuk egy előzetesen sok pontos meccsre várt helyett egy takaréklángon égő csapatokat kapunk, akkor a következő meccsre érdemes lehet overt fogadni, főleg, ha a bukik is jelentősen csökkentik a határokat, mert szokásuk ilyenkor. És fordítva, defenzív csapatok esetén.
Spreadekkel annyira nem működik a dolog.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 18., szombat 14:00

Ezen meg még csiszolni kell :lol: :lol:
Nekem ugyan ez a hoki :D
Logikus hogy így kellene,meg úgy kellene,aztán meg mikor megnézem az eredményeket,pofára esek mint a zsíroskenyér :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 13:37

Wiz - Raps under szerintem jó lehet, 192 a line, ilyen szorosabb PO meccseken ritkán dobják el az agyukat a játékosok, ha jól néztem.
Szóval, csak hogy legyen min izgulni a Clips -1.5-lel együtt ezt a kettőt bejátszom a hétvégére.
nmate írta:Baseballra már rengeteg taktikát olvastam, legjobban talán a streakekből lehet megélni. Pl vegyük az Indianst, most egy vereségsorozatuk volt, előző meccsüket hozták, és jó eséllyel a mai is jön. Vagy a Mets ha ma kikap, onnantól ellenük is lehetne menni. Kezdetnek ilyeneket nézek, elvileg jó arányban jönnek a hasonló szcenáriók.
Ezen meg még csiszolni kell :lol: :lol:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 18., szombat 12:31

Tegnapi büszkeség.

MTK szerintem óriási value a mostani oddson, a bukik eléggé elnézik ezt szerintem, magyar bajnokság. Bár elvből nem teszek magyarokra, de ezt szerintem bepróbálom hazain, szét van esve a Győr, csőd, játékosok széthúznak, már azt nézik hol játszanak jövőre, teljes motiválatlanság, míg az MTK harmadik helyen, harcban az ezüstért.
srácok bundagyanús van erre a hétvégére is :lol: Messina-Ischia D,amíg kikerestem hol állnak a tabellán a 2,5 odds leesett 2,3-ra :lol: ugyanúgy olasz 3 mint múlthéten, Messina zsinórban 4 X.. szerintem megvették az ötödiket is keresztapáék :mrgreen: gondoltam szólok, mert még tuti fog esni
Sajna csak későn néztem, pont a 2.00 lezárása után tudtam elkapni 1.75-n, de azért rádurrantottam egy egészséges összeget.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 18., szombat 11:51

mtk beten már 2.40
mixen is felvitték 1.78ra

lehet meghúzom x-re
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 18., szombat 11:34

Tegnap majdnem bankot robbantottam :D
Eltaláltam a nantes-marseille hazait,a levante-espanol döntetlent,meg a valenciennes-arles hazait.Sajnos a braga kitolt velem hogy teljes legyen a siker,de mivel kombiba adtam fel 3/4-ben,nagyobb összegért,így is szépen hozott. :luck:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 10:56

Toti írta:ilyen különbséget is régen láttam

tippmixen mtk - győr hazai @1.67
bet365 mtk hazai @2.20
Szerintem az egy elég X-es meccs. 2.20 a reálisabb, de igazából egy fillért nem tennék fel erre a meccsre.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 10:53

Van pár merészebb tippem mára:
Hoffenheim - Bayern H
Juve - Lazio V
CSZKA - Krasnodar V
Barcelona - Valencia (0-1) D
Monaco - Rennes D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 18., szombat 10:52

srácok bundagyanús van erre a hétvégére is :lol: Messina-Ischia D,amíg kikerestem hol állnak a tabellán a 2,5 odds leesett 2,3-ra :lol: ugyanúgy olasz 3 mint múlthéten, Messina zsinórban 4 X.. szerintem megvették az ötödiket is keresztapáék :mrgreen: gondoltam szólok, mert még tuti fog esni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 18., szombat 10:30

ilyen különbséget is régen láttam

tippmixen mtk - győr hazai @1.67
bet365 mtk hazai @2.20
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 2:21

Clips -1.5 a spread a SA ellen, ez csak szerintem elég fasza?
Első hazai szerintem meglesz nekik. Tudom, hogy más az alapszakasz, de Spurs botrányos volt idegenben (22-19)

Baseballra már rengeteg taktikát olvastam, legjobban talán a streakekből lehet megélni. Pl vegyük az Indianst, most egy vereségsorozatuk volt, előző meccsüket hozták, és jó eséllyel a mai is jön. Vagy a Mets ha ma kikap, onnantól ellenük is lehetne menni. Kezdetnek ilyeneket nézek, elvileg jó arányban jönnek a hasonló szcenáriók.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 17., péntek 17:16

hétvégi meccsünk nem lesz olyan egyszerű, mostmár a hiányzók miatt pedig végképp nem, úgyh el is kezdtem nézegetni az oddsokat, amik tetszenek

2,5 over és mindkettő gólt szerez @1.95
első gól malaga @4.75

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 16., csütörtök 21:25

Nekem is benne vannak több szelvényben.. mondjuk még megfordíthatják, játékban sokkal jobbak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 16., csütörtök 21:24

higuain ...

az egesz napot es minden szelvenyt a wolfsburgra epitettem. :/ soha tobbet nem csinalok ilyen hulyeseget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. április 16., csütörtök 21:28-kor.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. április 16., csütörtök 18:27

Mára: Dynamo Kijev, Fiorentina, Brugge félidő x

Tegnap a rohadék bayern elvitte a mixem, pedig még egy x is elég lett volna. :vivo:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 16., csütörtök 18:26

akkor nem csak én voltam ilyen szerencsétlen ezzel a bónusszal. :Đ

kombiba

wolfsburg szerzi az első gólt @1.57
bacca gól @1.95
bruges - dnipro nincs gól 32:00 előtt @1.83
dinamo kijev - fiorentina 2,5 under @1.61

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. április 16., csütörtök 17:26

Toti írta:majdnem sikerült mínuszra kihozni ezt a psg - barca kockzatmentes fogadást. :lol: :lol:
ezúton is köszönöm mathieunek, h nem lett mínusz, konkrétan pont mintha semmit sem csináltam volna. :mrgreen: mindkét csapat gólt szerez miatt jött vissza a pénzem.
:mrgreen:
Én 100 ft pluszban zártam ezt a kockázatmenteset. :Đ
Megraktam +2 gólról a barcát, élőben meg a Messi gólt. :vivo:
Telón néztem az eredményt, alig voltam ideg, hogy ilyenkor nem tud eltenni egyet sem a törpe, ráadásul 3ból. :x

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 16., csütörtök 17:06

PEEtör írta:Ezt végülis megjátszom, de óvatosan. A Barca hátsó alakzat bármikor képes összehozni egy gólt, ugyanakkor Cavaniék is jók egyre mindig, a Barca gól szerintem nem kérdés. Blancék nem hiszem, hogy a visszavágóra játszanának, pláne ilyen erős hazai pályával, a Nou Campba nem nyerni járnak a csapatok, szerintem itt kéne megpróbálniuk lerendezni a dolgot és előnyt szerezni. Ez viszont bőven kedvezhet a góloknak, mindkét oldalon, a 2.5-nek meg kéne lennie.

A török kupában is érdemes lehet bepróbálni a visszavágón a Manisasport 1x-re, a Galata 4-0-ra nyert, és bár osztálykülönbség van a csapatok közt, motiváció illetve a kb B csapatával kiálló Galata ellen bőven meglehet az 1x @2.80-ért, de dobok a hazaira is, 7.40-ért marathonon.
Jöttek, kivéve a hazai. Teplice sajnos nem hozta ugyanígy az x2-t sem, sebaj.

Ma:
Wolf-Sevilla-Kijev-Dnipro x2
Wolf over 2.5-Sevilla hazai 1.5 over-Kijev hazai 1.5 over-Dnipro 0.5 over

Aztán mixen még lehet dobok valami izmosabbat szinglit vagy duplát.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 16., csütörtök 7:54

majdnem sikerült mínuszra kihozni ezt a psg - barca kockzatmentes fogadást. :lol: :lol:
ezúton is köszönöm mathieunek, h nem lett mínusz, konkrétan pont mintha semmit sem csináltam volna. :mrgreen: mindkét csapat gólt szerez miatt jött vissza a pénzem.
lyon mellé megy a porto @4.75 kihagyhatatlan.
:shifty: :shifty:

mára wolfsburg @ 1.83 egyelőre.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 15., szerda 15:28

ziro4vr írta:BM-et én nem tenném meg, sok a hiányzó, hátul Dante biztosan kezdeni fog, Guardiola-csapatok idegenben soha nem virgonckodtak a BL-ben. Szerintem x lesz. Barca már sanszosabb.
Ezért raktam a portot hendi x-re.Olyan 1-2 azért kinéz.
A barca meccset meg fix egyesre :D Egy fával nyer a PSG :D 4-es szorzó... :DDD
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: