HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 18., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 10:44
Lesz benne Superman, Batman, dark hangulat, verekedés, lézer, szuperhősök, Batman vasban, még több Batman, még darkabb hangulat, jó zene, Affleck, még több verekedés,ahhhhhhhhhhhhhRealista24 írta:Na, ez jóság lesz úgy érzem, pedig én aztán nem mondok ilyet az ilyen filmekre.nmate írta:
Itt a HD verzió.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 18., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 10:35
Na, ez jóság lesz úgy érzem, pedig én aztán nem mondok ilyet az ilyen filmekre.nmate írta:Itt a HD verzió.Kerlon írta:Egyre jobban várom így a Batman vs Supermant
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 9:43
nmate írta:
Itt a HD verzió.
Jaja! Nem tudom miért nem gondoltam ilyen lehetőségre. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit kiment a fejemből, hogy Bruce is remek "műszerész" és ő is fasza dolgokat készít nem csak Fox. Amúgy egyedül azt furcsállottam a mesébe, hogy kb 60 éves volt Bruce, de tényleg itt is 2szer akkorának tűnt, mint egy normál ember. Az qrva jó jelenet mikor üldözi Joker nőjét nagyi cuccba és meghallja, ahogy Clark szeli a falakat. "Csak most ne"Remy írta:Na, zsír.Kerlon írta:Na a második nagyon adtaAzért így már gondolom kicsit máshogy látod az egész Batman vs Superman dolgot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 18., szombat 9:30
Soha többet nem nézek mozis trailert.nmate írta:Itt a HD verzió.Kerlon írta:Egyre jobban várom így a Batman vs Supermant
Na, zsír.Kerlon írta:Na a második nagyon adta
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 1:58
Itt a HD verzió.Kerlon írta:Egyre jobban várom így a Batman vs Supermant
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 21:25
Na a második nagyon adta.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először gondolkoztam azon, hogy ki a tököm az az Oliver... Aztán íjjal a kezében hamar leesett. Rohadt jó megoldások voltak, ha ezeket a filmre is letudják vetíteni, akkor szar nem lehet.Kerlon írta:Az első rész annyira nem tetszett, a másodikat majd este megnézem.nmate írta:
No para, Daredevilt belefért nekem a szakdoga mellett akkor neked is menni fog ez a 2 órás denevérmese.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 17., péntek 21:23
Szerintem ezt láttam a legkevesebbszer az összes közül. Még a Phantom Menaceben is vannak szerethető momentumok, de ebben tényleg alig van.Sunsky írta:A klónok háborújánál szarabb nem lehet.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 17., péntek 21:19
JJ Abrams a Star Trekeket is faszán megcsinálta. Amúgy már nem érdekel, élőszereplős Star Wars, az a lényeg. A klónok háborújánál szarabb nem lehet.sonic írta:Azert en meg megvarnam a filmet, mielott pezsgot bontunk ra.Sunsky írta:Amúgy az eredetit már 10x megnéztem, nem bírok betelni vele. Lucas elmehet a p..ba, hogy ennyi idő kellett neki, hogy észbe térjen és eladja a jogokat... Vagy, hogy 83' után nem csináltak több részt...Meg siman lehet hogy sz.r lesz
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 17., péntek 21:15
Azert en meg megvarnam a filmet, mielott pezsgot bontunk ra.Sunsky írta:Amúgy az eredetit már 10x megnéztem, nem bírok betelni vele. Lucas elmehet a p..ba, hogy ennyi idő kellett neki, hogy észbe térjen és eladja a jogokat... Vagy, hogy 83' után nem csináltak több részt...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 17., péntek 20:39
soadroli írta:Matthew Mcconaughey reakciója a SW trailerre
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. április 17., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 12:56
Az első rész annyira nem tetszett, a másodikat majd este megnézem.nmate írta:No para, Daredevilt belefért nekem a szakdoga mellett akkor neked is menni fog ez a 2 órás denevérmese.Kerlon írta:5 oldalas beadandót
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 17., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 17., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 17., péntek 11:13
No para, Daredevilt belefért nekem a szakdoga mellett akkor neked is menni fog ez a 2 órás denevérmese.Kerlon írta:5 oldalas beadandót
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 11:08
Már be is szereztem. :Đ Bár írnom kéne egy 5 oldalas beadandót, szóval még nem tudom, hogy mikor pörgetem le.nmate írta:Mondom Kerlon, nézd meg a képregény adaptációt. Meg fogsz lepődniVannak benne érdekességek.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem