Mondjuk két tetoválástól nem tudom, hogy miért lesz rossz fiú. Ma már full elterjedt még se fogadják el sokan. "Börtön tetkó, suhanc tetkó, stb"... Ettől függetlenül sem jó fiú Messi, szar média.R.M.C.F írta:Toti írta:messi
a cím :Đ
Ja,ezt még a batmicója után varratatta,látta valamelyik magazinban,kivágta a képet és ezt kérte karácsonyra.
Egyébként nem lehet "nem jó fijú"....az nem lehet,ha ő nem,akkor soha senki sem. Azért erre vigyázni kell.
![]()

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Randevúzni akart a drága, de nem az esetünk.csababarca írta: Szóval, inkább nyomd be ide amiket ír az okos, had mulassunk mi is.

Iniestaval mi a helyzet? Lesz a valencia ellen?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
guardiolából csak előjött az igazi énje, nem tudta már takarni tovább
sikeresen elüldözte kb a klubfutball legjobb orvosi stábját, akik egy állandóan sérült robbent össze tudtak rakni.
jólvan, gg

sikeresen elüldözte kb a klubfutball legjobb orvosi stábját, akik egy állandóan sérült robbent össze tudtak rakni.
jólvan, gg

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti írta:messi
Ja,ezt még a batmicója után varratatta,látta valamelyik magazinban,kivágta a képet és ezt kérte karácsonyra.
Egyébként nem lehet "nem jó fijú"....az nem lehet,ha ő nem,akkor soha senki sem. Azért erre vigyázni kell.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
messi
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
R.M.C.F írta:Barcásoktól kérdezném, hogy nálatok nincsen olyan hogy a primitív alját kisöpörjétek a köreitekből? Olyanokat akik mennek neki itt pl privátba másoknak és fenyegetőznek, játsszák a nagymenőt mert sok amerikai filmet néztek, aztán meg közben a nadrágjukba viz*elnek ha valaki melléjük lép..... engem nem zavar annyira pl messiás aki írogat meg patkánykodik privátban,de az nem tetszik ha megy neki már másoknak is, aztán engem is belesző ez a tí*usz hogy én **** vagyok mert félek tőle.
Ja,pont az ilyen csirkesz*roktól szoktam félni.
Titeket ez nem zavar? Csak kérdem. Engem egy szintig mulattat.De sajnos hazudozik is,meg látomásai vannak.
![]()
Azzal mit kezdjünk hogy itt privátban írogat? Az az itteni modik hatásköre, hogy nyomják neki a véglegest.
Pl ez a messiás nem is tudom ki lehet, "otthon" nem látom írni.
Azt hogy privátban neked mit ír, azzal bajosan tudunk mit kezdeni...de gondolom itt "nyilvánosan" nem írogat,mert kivágták volna már. Nálunk meg nem tudom,hogy szokott e írni,ha igen milyen névvel.
Szóval, inkább nyomd be ide amiket ír az okos, had mulassunk mi is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Barcásoktól kérdezném, hogy nálatok nincsen olyan hogy a primitív alját kisöpörjétek a köreitekből? Olyanokat akik mennek neki itt pl privátba másoknak és fenyegetőznek, játsszák a nagymenőt mert sok amerikai filmet néztek, aztán meg közben a nadrágjukba viz*elnek ha valaki melléjük lép..... engem nem zavar annyira pl messiás aki írogat meg patkánykodik privátban,de az nem tetszik ha megy neki már másoknak is, aztán engem is belesző ez a tí*usz hogy én **** vagyok mert félek tőle.
Titeket ez nem zavar? Csak kérdem. Engem egy szintig mulattat.De sajnos hazudozik is,meg látomásai vannak.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem meg több góllal kivégzitek a kinyíló PSG-t...nyugodtan lehet felküldeni a B csapatot és tartalékolni a bajnokságracsababarca írta:Szokásos félelem, 1:3, ez eldőlt, szerintem egy halál nyugis 1:1 lesz a visszavágó.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szokásos félelem, 1:3, ez eldőlt, szerintem egy halál nyugis 1:1 lesz a visszavágó.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kapufa,gólpassz...teljesen levették a pályáróllesliejr írta:Idegenben semmi kiemelkedőt nem nyújtott. Az első gólunk kulcsa Busquets labdaszerzése volt az ellenfél térfelén a vonal mellett. A második félidő meg Suarez szólójáról szólt. Ennek a Barca-nak pont ez az erőssége, hogy már nem csak Messi-re lehet számítani. Amúgy is őt fogják a legszorosabban, a másik kettőnek több levegő jut.R.M.C.F írta: messi otthon is elintézi a továbbjutást, azt annyi

Suarez jól tolta,szinte csak veszélyes megmozdulásai voltak a meccsen,lehett volna neki 3 is,pl az a helyzet amibe Sirigu majdnem belesérült...
Ha meg az 1-3 veszélyes eredmény,akkor már nemtom mi a jó...sztm a legtöbb barca szurker láttatlanban aláírta volna még az 1-2 is...de még az 1-1et is...
Nekünk meg be kell rugdosni a helyzeteket,akkor nem lehet gond.Én nem félek attól a meccstől.Lehetet azt látni ki játsza a focit,otthon,ilyen játékkal,BE KELL HÚZNI!!!
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Idegenben semmi kiemelkedőt nem nyújtott. Az első gólunk kulcsa Busquets labdaszerzése volt az ellenfél térfelén a vonal mellett. A második félidő meg Suarez szólójáról szólt. Ennek a Barca-nak pont ez az erőssége, hogy már nem csak Messi-re lehet számítani. Amúgy is őt fogják a legszorosabban, a másik kettőnek több levegő jut.R.M.C.F írta: messi otthon is elintézi a továbbjutást, azt annyi
-
Realista24 írta:De a Sevilla 0-0-ról kezdte a meccset, nem pedig úgy, hogy három gólt kell úgy rúgnia, hogy közben egyet sem kaphatnak.Lucho meg el tudja magát taktikázni, mint a Sevilla ellen is.
Igen, itt LE már nem szól bele. messi otthon is elintézi a továbbjutást, azt annyi. Sajnos mi elbasztuk, nem is akárhogy, nagyon kevésen múlt hogy egy teljesen más meccset játszunk mint ami vár most ránk a 0:0 miatt. Óriási probléma hogy nem tudtunk gólt rúgni. Nagyon nagy,ezen akár még a továbbjutás is nagyban múlhat.
-
Más dolgában én is biztosabb vagyok. Olyan nincs, hogy 8.-ra se megy, be fogjátok darálni az Atlético-t. Jönni fog hamar 1 gól nektek és onnantól végük is. Hiába olyanok amilyenek, hiába mumus, ennyi meccsen 1x nyerni kell a jobbnak. Ha nem, akkor az a tavalyi 93.perc miatt lesz.

Igen, de mentünk 2-0-ra gyorsan, aztán Bravo-nak kettős látása lett, Piqué meg izgalmassá tette a végét. Amúgy is a teljes második félidő csőd volt. Visszaálltunk, Luis Enrique lehozta a legjobbunkat stb...Realista24 írta:De a Sevilla 0-0-ról kezdte a meccset, nem pedig úgy, hogy három gólt kell úgy rúgnia, hogy közben egyet sem kaphatnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lesliejr 2015. április 17., péntek 11:03-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Matematikai esélyük meglenne 0-10-nél is...szóval mindegy. Nekik lefőtt a kávé. Valószínű az elejét megnyomják, aztán ha összejön egy gól, akkor vérszemet kapnak, ha nem akkor spórolnak az energiával a bajnokságra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Idegenben nyertünk 1:3-ra, matematikai esélye van a PSG-nek, de csak az...
A sport szerint az Everton vinné Vermaelent...
A sport szerint az Everton vinné Vermaelent...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De a Sevilla 0-0-ról kezdte a meccset, nem pedig úgy, hogy három gólt kell úgy rúgnia, hogy közben egyet sem kaphatnak.Lucho meg el tudja magát taktikázni, mint a Sevilla ellen is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
0-3-nál azt mondtam megvan, de azzal az öngóllal visszahoztuk kicsit a reményüket. Minden mindegy alapon játszhatnak, ez veszélyes is lehet. Tény, fél lábbal ott vagyunk a 4 között, de le kell játszani azt a 90 percet és Neymar-ék hajlamosak könnyelműsködni, Lucho meg el tudja magát taktikázni, mint a Sevilla ellen is.Realista24 írta:Ne komolytalankodjunk, de azért azt kívánom legyen igazad, és legyen veszélyes.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lesliejr 2015. április 17., péntek 11:01-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Min kell nevetni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale