legnagyobb kacsa szerintem idénPipita írta:"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
3 zacskó krumpliért vihetik az érdeklődők az egyik legtechnikásabb és legtehetségesebb spanyol KP-t aki akár pár éven belül a világ egyik legjobbja lehet, de hát ő ugyebár nem 100000csillióbillióért jött agyonhypolva, így hát oda se neki.Pipita írta:"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.
Biccs plíz.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Igen, tudom, hogy andalúz a Tarzanunk, de az a luzitán dolog kiütötte a szemem

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
jogos volt, csak közbe Cristiano Ronaldós hírt is írtam, és összekeveredtem. javítvaCsak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni?Ramos a luzitán?
![]()

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Andalúz.peti_madrid írta:Csak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni?Sergio Ramos immáron 439 mérkőzésen 55 gólig jutott, amivel ő lett a Real Madrid történelmének harmadik leggólerősebb hátvédje. A 2005 óta a Királyi Gárdában futballozó spanyol válogatott játékos az Opta statisztikái szerint a legeredményesebb hátvéd az öt európai nagy bajnokságot tekintve: Ramost (40) Naldo (37), Maggio (31) és John Terry (27) követi a listán. A luzitán már hét gólnál tart ebben a szezonban (négyet a ligában, kettőt a Klubvilágbajnokságon, egyet pedig a Copa del Reyben szerzett), amivel a csapat ötödik legeredményesebb játékosa Ronaldo (49), Benzema (22), Bale (17) és James (13) mögött idén. Ramosnál csak Fernando Hierrónak (127) és Roberto Carlosnak (68) van több gólja hátvédként a Real történelmében. Forrás: Madridom.huRamos a luzitán?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Csak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni?Sergio Ramos immáron 439 mérkőzésen 55 gólig jutott, amivel ő lett a Real Madrid történelmének harmadik leggólerősebb hátvédje. A 2005 óta a Királyi Gárdában futballozó spanyol válogatott játékos az Opta statisztikái szerint a legeredményesebb hátvéd az öt európai nagy bajnokságot tekintve: Ramost (40) Naldo (37), Maggio (31) és John Terry (27) követi a listán. A luzitán már hét gólnál tart ebben a szezonban (négyet a ligában, kettőt a Klubvilágbajnokságon, egyet pedig a Copa del Reyben szerzett), amivel a csapat ötödik legeredményesebb játékosa Ronaldo (49), Benzema (22), Bale (17) és James (13) mögött idén. Ramosnál csak Fernando Hierrónak (127) és Roberto Carlosnak (68) van több gólja hátvédként a Real történelmében. Forrás: Madridom.hu

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért csak le kéne csapni a BM.-es orvosokra, ha már Pep elüldözte őket.
Ahol egy Robben ilyen sokáig húzta sérülések nélkül, ott azért csak tudnak valamit.

Ahol egy Robben ilyen sokáig húzta sérülések nélkül, ott azért csak tudnak valamit.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Carlo nyilatkozata alapján szerintem Nacho vagy Arbeloa lesz a balbekk...Danderan írta:Jó lesz szerdán egy nullkilométeres Koncentráló balra... Keretben sincs az ember. Vagy csak szerdára lesz összefoltozva?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Jó lesz szerdán egy nullkilométeres Koncentráló balra... Keretben sincs az ember. Vagy csak szerdára lesz összefoltozva?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd reaktiválná Khedirat és visszatérne a hírszerkesztőnk nagy kedvence...PipitawZoLee7 írta:Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.

Dybala Atma? Kár lenne a gyerekért, mert elég ügyesnek tűnik eddig. Bár nem tudom hova tenni, mert mostanában vettek pár csatárt, van egy argentínai csatáruk is, akinek nem rég volt szívműtétje. Bár a Palermo elnöke valami 40 millió ajróról magyaráz, ha Dybala neve felmerül. Az új Cavani. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hírmorzsák:
A Porto elverte a Bayernt, máris hoznánk az edzőjét Carlo helyett..egyébként még Klopp, Löw, Zidane, Míchel és Benitez is napirenden van.
Paulo Dybala közel az Atmához.
A Valenciánál azt mondják, hogy Gayá hosszabbítani fog.
A Porto elverte a Bayernt, máris hoznánk az edzőjét Carlo helyett..egyébként még Klopp, Löw, Zidane, Míchel és Benitez is napirenden van.
Paulo Dybala közel az Atmához.
A Valenciánál azt mondják, hogy Gayá hosszabbítani fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bevásárlóközpontokban lehet kapni ilyen szürke pólokat.
Ócó kínai, általában egy csomagban van 3(+1), engem erre emlékeztet a mez.
Mondjuk még mindig jobb mint ez a magenta buzulás.
Ócó kínai, általában egy csomagban van 3(+1), engem erre emlékeztet a mez.

Mondjuk még mindig jobb mint ez a magenta buzulás.
A nagy különbség, hogy míg Bale inkább befejező, addig James és Isco inkább kiszolgálók. Sokkal többet kérik a labdát és nem csak a kiugratasra várnak. Vagy, ha Bale vissza is lép labdaert, abban sincs túl sok kreativitás. Sokkal tovább dajkalja a bogyot haszontalanul. Ezért sokkal kombinativabb a játékunk, ha Bale (vagy C, de ő más tészta azért) nincs a csapatban. Abba gondoljátok bele, ha egy nimand Cavani lenne még a csatár a két "vadló" mellett....gólvonal írta: Még csak véletlenül se lehetett 442, hiszen akkor teljesen mást láttunk volna egy-egy játékostól, főleg Benzemától, akinek a visszalépései fölöslegessé váltak volna. Attól nem lesz 442, mert 4 kp-s játszik.
A minap olvastam egy jó cikket a játékrendszerről és rendszerjátékról. Teljesen egyet értek vele, nem az számít, hogy egy csapat milyen játékrendszerben játszik (külső váz), hanem az, hogy milyen módon (stílus), milyen elvek, sémák szerint (játékkoncepció). Sőt, a játékrendszernél sztem még az alakzat is fontosabb, hiszen az kisebb részre osztja a játékot.
http://futballtrener.blog.nepsport.hu/a ... szerjatek/
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Még csak véletlenül se lehetett 442, hiszen akkor teljesen mást láttunk volna egy-egy játékostól, főleg Benzemától, akinek a visszalépései fölöslegessé váltak volna. Attól nem lesz 442, mert 4 kp-s játszik.sonic írta:Egyetertek.Danderan írta:Szerintem amikor Bale kiesett akkor se volt igazán 4-4-2 hanem JBC volt elöl és úgy volt 4-3-3 csak ugye Hámesz barátunk jobban érzi a bugit és többet lépett vissza mint a póónilovunk...
A minap olvastam egy jó cikket a játékrendszerről és rendszerjátékról. Teljesen egyet értek vele, nem az számít, hogy egy csapat milyen játékrendszerben játszik (külső váz), hanem az, hogy milyen módon (stílus), milyen elvek, sémák szerint (játékkoncepció). Sőt, a játékrendszernél sztem még az alakzat is fontosabb, hiszen az kisebb részre osztja a játékot.
http://futballtrener.blog.nepsport.hu/a ... szerjatek/
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szürkéből tuti veszek egyet. Iszonyat jó.dannen írta:nem tudom tényleg ilyenek lesznek-e a mezeink jövőre, de nekem a szürke idegenbeli nagyon bejön![]()
http://www.footyheadlines.com/2014/12/r ... -kits.html

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots