cart írta:Én biztosra veszem, hogy szezon végén mennie kell. Feltéve, hogy nem tesz valami nagy csodát a BL-ben...
Ha meg csodát tesz azért fog lépni.
Igazából ott szívták meg,hogy amikor ez a barca Copy kipattant a bayern vezetőség fejéből(2011-12) akkor még marha nagy ötletnek tűnt ősszel le is zsírozták Guardiolát, heynkess-nek meg elmagyarázták,hogy vissza kéne vonulni.Csak közben a tiki-takát elkezdték egyre többen ki ismerni, és végül Heynkess csak összerakta a csapatát és a szart is kiverték abból a játékrendszerből amiről Uli-ék álmodoztak.Persze az egész már visszafordíthatatlan volt, a Pep már aláírt és Jupp meg már csak sértettségből sem maradt volna.Abban bízhattak még,hogy a tiki-taka hanyatlása csak a barca korosodásának köszönhető,de 2014-ben kiderült,hogy nem mert a spanyol válogatottat a barcát és a bayernt is lazán ütötték a felkészültebb csapatok.Megszívták, egy korszakos csapatuk lehetett volna,2-3 évig akár uralhatták volna europát,de Gárdiólá szétbombázott mindent.
Tudtuk ezt már akkor is,hogy halott ötlet.Engem igazából csak az lepett meg,hogy a Bayern München hajlandó egy ilyen stílusidegen szart magára erőltetni,csak hogy közelebb kerüljön a 2 spanyol óriáshoz.Mert itt nem csak a futballról van szó, rohadt nagy az irigység a 2 spanyol fele, részben jogosan mert ha fejre állnak vagy 6 kupát nyernek se tudnak annyira érdekesek lenni mint a Real vagy a Barca. És bár tagadják mind a klub mind a szurkolók,de rohadtul szabja a csőrüket belül.
Az a tapsikolás Pep-ről meg mindent elárul... életemben nem láttam még ennyire egy mű embert mint ez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams