Randevúzni akart a drága, de nem az esetünk.csababarca írta: Szóval, inkább nyomd be ide amiket ír az okos, had mulassunk mi is.

Iniestaval mi a helyzet? Lesz a valencia ellen?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 18., szombat 2:06
Randevúzni akart a drága, de nem az esetünk.csababarca írta: Szóval, inkább nyomd be ide amiket ír az okos, had mulassunk mi is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 18., szombat 1:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 17., péntek 20:41
Toti írta:messi
a cím :Đ
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 17., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 17., péntek 18:18
R.M.C.F írta:Barcásoktól kérdezném, hogy nálatok nincsen olyan hogy a primitív alját kisöpörjétek a köreitekből? Olyanokat akik mennek neki itt pl privátba másoknak és fenyegetőznek, játsszák a nagymenőt mert sok amerikai filmet néztek, aztán meg közben a nadrágjukba viz*elnek ha valaki melléjük lép..... engem nem zavar annyira pl messiás aki írogat meg patkánykodik privátban,de az nem tetszik ha megy neki már másoknak is, aztán engem is belesző ez a tí*usz hogy én **** vagyok mert félek tőle.
Ja,pont az ilyen csirkesz*roktól szoktam félni.
Titeket ez nem zavar? Csak kérdem. Engem egy szintig mulattat.De sajnos hazudozik is,meg látomásai vannak.
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 17., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 17., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 17., péntek 15:07
Szerintem meg több góllal kivégzitek a kinyíló PSG-t...nyugodtan lehet felküldeni a B csapatot és tartalékolni a bajnokságracsababarca írta:Szokásos félelem, 1:3, ez eldőlt, szerintem egy halál nyugis 1:1 lesz a visszavágó.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 17., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 17., péntek 12:56
Kapufa,gólpassz...teljesen levették a pályáróllesliejr írta:Idegenben semmi kiemelkedőt nem nyújtott. Az első gólunk kulcsa Busquets labdaszerzése volt az ellenfél térfelén a vonal mellett. A második félidő meg Suarez szólójáról szólt. Ennek a Barca-nak pont ez az erőssége, hogy már nem csak Messi-re lehet számítani. Amúgy is őt fogják a legszorosabban, a másik kettőnek több levegő jut.R.M.C.F írta: messi otthon is elintézi a továbbjutást, azt annyi
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 11:07
Idegenben semmi kiemelkedőt nem nyújtott. Az első gólunk kulcsa Busquets labdaszerzése volt az ellenfél térfelén a vonal mellett. A második félidő meg Suarez szólójáról szólt. Ennek a Barca-nak pont ez az erőssége, hogy már nem csak Messi-re lehet számítani. Amúgy is őt fogják a legszorosabban, a másik kettőnek több levegő jut.R.M.C.F írta: messi otthon is elintézi a továbbjutást, azt annyi
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 17., péntek 11:03
Realista24 írta:De a Sevilla 0-0-ról kezdte a meccset, nem pedig úgy, hogy három gólt kell úgy rúgnia, hogy közben egyet sem kaphatnak.Lucho meg el tudja magát taktikázni, mint a Sevilla ellen is.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 11:03
Igen, de mentünk 2-0-ra gyorsan, aztán Bravo-nak kettős látása lett, Piqué meg izgalmassá tette a végét. Amúgy is a teljes második félidő csőd volt. Visszaálltunk, Luis Enrique lehozta a legjobbunkat stb...Realista24 írta:De a Sevilla 0-0-ról kezdte a meccset, nem pedig úgy, hogy három gólt kell úgy rúgnia, hogy közben egyet sem kaphatnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 11:02
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 17., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 11:00
De a Sevilla 0-0-ról kezdte a meccset, nem pedig úgy, hogy három gólt kell úgy rúgnia, hogy közben egyet sem kaphatnak.Lucho meg el tudja magát taktikázni, mint a Sevilla ellen is.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 10:58
0-3-nál azt mondtam megvan, de azzal az öngóllal visszahoztuk kicsit a reményüket. Minden mindegy alapon játszhatnak, ez veszélyes is lehet. Tény, fél lábbal ott vagyunk a 4 között, de le kell játszani azt a 90 percet és Neymar-ék hajlamosak könnyelműsködni, Lucho meg el tudja magát taktikázni, mint a Sevilla ellen is.Realista24 írta:Ne komolytalankodjunk, de azért azt kívánom legyen igazad, és legyen veszélyes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 17., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 17., péntek 10:56
Nem csípem az urut, de azért ahogyan megetette 2x is a védőket azt az érdemet ne vagyük már el tőle...nmate írta:Mondjuk itt Messi villogott megint, a passz Neymarnak a gól előtt, akkor a kapufa...itt dőlt el, Suarez már ""csak"" egy kinyílt és sebzett védelem ellen csapott oda mint valami keselyű. Nem az érdemeit akarom elvenni, inkább csak megjegyezni, hogy Messi volt itt a kulcsember.lesliejr írta: Suarez-t ezért csípem. Esik-kel a pali, az egész figura ilyen, de komoly meccsen mindig megvillan.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem