Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 17., péntek 10:56

nmate írta:
lesliejr írta: Suarez-t ezért csípem. Esik-kel a pali, az egész figura ilyen, de komoly meccsen mindig megvillan.
Mondjuk itt Messi villogott megint, a passz Neymarnak a gól előtt, akkor a kapufa...itt dőlt el, Suarez már ""csak"" egy kinyílt és sebzett védelem ellen csapott oda mint valami keselyű. Nem az érdemeit akarom elvenni, inkább csak megjegyezni, hogy Messi volt itt a kulcsember.
Nem csípem az urut, de azért ahogyan megetette 2x is a védőket azt az érdemet ne vagyük már el tőle...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 10:46

Az 1-3 veszélyes eredmény
:mrgreen: :mrgreen:
Ne komolytalankodjunk, de azért azt kívánom legyen igazad, és legyen veszélyes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 10:38

Én mindig óvatos vagyok. Értek már komoly meglepetések. :)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 17., péntek 10:36

wZoLee7 írta:a Barca már továbbjutott, sima 3:0 lesz a 2. meccs
Ezaz. Már bocsánat, hogy ezt mondom, de nem tudom hogy mit sír egy-pár barca kolléga. Ha a PSG nyert volna 3-1 vagy 2-1-re, akkor azt mondanám, hogy nem lefutott...de 1-3-mal...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 17., péntek 10:27

a Barca már továbbjutott, sima 3:0 lesz a 2. meccs

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 10:24

3 gólt az életben nem rúg a PSG úgy, hogy ne kapjon. Reménytelenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 10:16

CS0ki írta:A hétvégi meccsen meg sajnos nem a PSG-re kell készülnie a barcának, így olyan sok esélyt nem adok a valenciának.
nmate írta:Mondjuk itt Messi villogott megint, a passz Neymarnak a gól előtt, akkor a kapufa...itt dőlt el, Suarez már ""csak"" egy kinyílt és sebzett védelem ellen csapott oda mint valami keselyű. Nem az érdemeit akarom elvenni, inkább csak megjegyezni, hogy Messi volt itt a kulcsember.
Messze még az az elődöntő. Az 1-3 veszélyes eredmény, bár idegenben nagyon jó, de pont elég arra, hogy elbizakodottá tegyen minket és azért hajlamosak vagyunk 20-30 percekre szétesni. Ibra-val, Verratti-val egészen más PSG lesz.

A másikkal kapcsolatban szerintem nem Messi, hanem Xavi volt a kulcs megint. A második félidő elején ki sem tudtunk jönni a térfelünkről, jött Iniesta kényszer cseréje, onnantól uraltuk a meccset. Sajnos az öreg még mindig jól jön ilyenkor. Iniesta és Rakitic játéka meccsek óta értékelhetetlen.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 17., péntek 10:09

lesliejr írta: Suarez-t ezért csípem. Esik-kel a pali, az egész figura ilyen, de komoly meccsen mindig megvillan.
Mondjuk itt Messi villogott megint, a passz Neymarnak a gól előtt, akkor a kapufa...itt dőlt el, Suarez már ""csak"" egy kinyílt és sebzett védelem ellen csapott oda mint valami keselyű. Nem az érdemeit akarom elvenni, inkább csak megjegyezni, hogy Messi volt itt a kulcsember.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 10:08

Realista24 írta:
Pl a Monaco se védekezik sokkal rosszabbul
Nekünk pont ennyi hiányzik, egy-egy hiba.
A BL döntőben is 92 percig nem hibáztak...aztán egyet. Hála az égnek.
Hibáztak, de a nagy Gareth is, a szögletrugdosó daliás vadló is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 10:06

Azért hibázott a Simeone brigád is, Bale kapott is egy gólpasszt csak elcseszte. A helyzeteket be kell lőni a többi csapat ellen is. Mi pl pont ebben voltunk jók szerdán. Nem volt nagy foci, nem volt komoly iram, de kapu előtt legtöbbször jól döntöttünk. Suarez-t ezért csípem. Esik-kel a pali, az egész figura ilyen, de komoly meccsen mindig megvillan.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 17., péntek 10:05

Az atletico ellen egy hatékony fegyver van, a gól, mármint értem alatta ha gólt kapnak,onnan már nem állnak fel. ha betalálunk és vezetünk(ezért lett volna jó a fa****ba ha nyerünk egy góllal, mert nem tudják a bu***i játékukat játszani nálunk,igy ugye tudják),szóval ha betalálunk akkor ezeknek annyi. Nincsen semmilyen taktikájuk rá. Ki kell hogy jöjjenek és ott hibázni fog a védekezésük ha nem tud viszonylag mélyen két vonalban mozogni és kontrázni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 17., péntek 10:04

Az Atmánál az is probléma, hogy bőven ott van a fóbia a fejekben nálunk, ami korábban náluk volt, amikor a cserecsapattal is vertük őket, hiába játszottak másokkal amúgy egész jól. Ezért félek egy kapott góltol, simán benne van, hogy onnan teljesen szétesünk. Játéktudás alapján nem kéne, hogy kérdés legyen a győztes...

A hétvégi meccsen meg sajnos nem a PSG-re kell készülnie a barcának, így olyan sok esélyt nem adok a valenciának.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 10:01

Pl a Monaco se védekezik sokkal rosszabbul
Nekünk pont ennyi hiányzik, egy-egy hiba.
A BL döntőben is 92 percig nem hibáztak...aztán egyet. Hála az égnek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 9:58

Az összes derbit láttam, adom amit írsz. Ők ebben a legjobbak, legalattomosabbak, de a 4 között se lesz sokkal könnyebb és a BL nem papírforma.
Pl a Monaco se védekezik sokkal rosszabbul, viszont jobban kontráznak és fizikailag legalább olyan erősek. Bár lehet kiesnek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 9:56

lesliejr írta:Igaz amit írtok, de azért mondtam, hogy egy elődöntő senki ellen nem könnyű. Ott már egy csapat se vállal túl nagy kockázatot, kevés hely lesz focizni. Akár egy Porto ellen is, a Juve-ról v a Monaco-ról ne is beszéljünk.
Nem vállalnak akkora kockázatot, de hiányzik belőlük az Atma faktor - de szar ezt leírni :lol: .
Nem tudom mennyire nézted a madridi derbiket, de ott láthatod, hogy mennyire szervezettek, egységesek és fegyelmezettek. A pokolba is követnék Simeonét.
A többi csapatnál ezt nem érzem a látottak alapján és nem látom ezt a fajta egységességet. Persze a szokásos közhely áll, hogy bármi lehet, de az Atma kiemelkedik mindezek közül.

Barca, Atma, BM, többi. Én így érzem az erősorrendet. Ennek ellenére inkább a Barcával tolnék egy odavisszavágót, mint az Atmával.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 9:52

Igaz amit írtok, de azért mondtam, hogy egy elődöntő senki ellen nem könnyű. Ott már egy csapat se vállal túl nagy kockázatot, kevés hely lesz focizni. Akár egy Porto ellen is, a Juve-ról v a Monaco-ról ne is beszéljünk.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 9:50

Amúgy én jelenleg így látom a BL-t: ha mi megyünk tovább megnyerjük, ha nem mi, akkor a Barca nyeri. Ez a Bayern akkor sem lesz sokkal jobb, ha mindenki felépül. Hátul, akkor is ilyen sebezhetőek és könnyen kijátszhatóak lesznek. Robbent meg Riberyt meg tavaly is leszedtük, idén már csak Lewa nekik a plusz. Illetve szerintem a Barca csoda 3-asa is alázná az istenkirály Boatenget.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 9:46

lesliejr írta:Pedig az Atlético után se lesz könnyű az élet. Az idei BL nagyon kiszámíthatatlan. Egy Porto még veretlen. Szerintem téves az az elmélet, hogy ha továbbjuttok akkor a neheze megvolt. Egy elődöntő senki ellen nem könnyű és a 8 csapat közül egyik sincs olyan állapotban, hogy azt lehetne rá mondani, hogy hiba nélkül le tudja hozni a következő 3 meccset. Sehol semmi nem dőlt el, még mi sem jutottunk tovább. Itt elég egy rossz napot kifogni és viszlát. A Barca és a Real is képes teljesen ellentétes félidőket produkálni.
A mi szempontunkból a legkellemetlenebb ellenfélen lennénk túl, szerintem így értik sokan, köztük én is. Ha megkérdezed a madridistákat, szerintem a 80% ha választhatna az Atma és a Barca között, hogy kivel játszana akár döntőt, akár egy oda-vissza meccset, a Barcát írná.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 17., péntek 9:46

lesliejr írta:Pedig az Atlético után se lesz könnyű az élet. Az idei BL nagyon kiszámíthatatlan. Egy Porto még veretlen. Szerintem téves az az elmélet, hogy ha továbbjuttok akkor a neheze megvolt. Egy elődöntő senki ellen nem könnyű és a 8 csapat közül egyik sincs olyan állapotban, hogy azt lehetne rá mondani, hogy hiba nélkül le tudja hozni a következő 3 meccset. Sehol semmi nem dőlt el, még mi sem jutottunk tovább. Itt elég egy rossz napot kifogni és viszlát. A Barca és a Real is képes teljesen ellentétes félidőket produkálni.
Könnyű nem lesz, de nekünk jelenleg az Atletico a legnehezebb ellenfél. Ha rajtuk továbbmegyünk, akkor utána, ha papíron nem is, de a csapatot elnézve, csak könnyebb ellenfél jöhet. Ettől függetlenül nehéz lesz, de 8 meccse nem nyertünk a rivális ellen, ami azért kurva sok! Rendes játékidőben utoljára tavaly februárban nyertünk ellenük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 9:43

Pedig az Atlético után se lesz könnyű az élet. Az idei BL nagyon kiszámíthatatlan. Egy Porto még veretlen. Szerintem téves az az elmélet, hogy ha továbbjuttok akkor a neheze megvolt. Egy elődöntő senki ellen nem könnyű és a 8 csapat közül egyik sincs olyan állapotban, hogy azt lehetne rá mondani, hogy hiba nélkül le tudja hozni a következő 3 meccset. Sehol semmi nem dőlt el, még mi sem jutottunk tovább. Itt elég egy rossz napot kifogni és viszlát. A Barca és a Real is képes teljesen ellentétes félidőket produkálni.

Vissza: