Az 1-3 veszélyes eredmény

Ne komolytalankodjunk, de azért azt kívánom legyen igazad, és legyen veszélyes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 10:46
Az 1-3 veszélyes eredmény
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 17., péntek 10:36
Ezaz. Már bocsánat, hogy ezt mondom, de nem tudom hogy mit sír egy-pár barca kolléga. Ha a PSG nyert volna 3-1 vagy 2-1-re, akkor azt mondanám, hogy nem lefutott...de 1-3-mal...wZoLee7 írta:a Barca már továbbjutott, sima 3:0 lesz a 2. meccs
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 17., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 10:24
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 10:16
CS0ki írta:A hétvégi meccsen meg sajnos nem a PSG-re kell készülnie a barcának, így olyan sok esélyt nem adok a valenciának.
Messze még az az elődöntő. Az 1-3 veszélyes eredmény, bár idegenben nagyon jó, de pont elég arra, hogy elbizakodottá tegyen minket és azért hajlamosak vagyunk 20-30 percekre szétesni. Ibra-val, Verratti-val egészen más PSG lesz.nmate írta:Mondjuk itt Messi villogott megint, a passz Neymarnak a gól előtt, akkor a kapufa...itt dőlt el, Suarez már ""csak"" egy kinyílt és sebzett védelem ellen csapott oda mint valami keselyű. Nem az érdemeit akarom elvenni, inkább csak megjegyezni, hogy Messi volt itt a kulcsember.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 17., péntek 10:09
Mondjuk itt Messi villogott megint, a passz Neymarnak a gól előtt, akkor a kapufa...itt dőlt el, Suarez már ""csak"" egy kinyílt és sebzett védelem ellen csapott oda mint valami keselyű. Nem az érdemeit akarom elvenni, inkább csak megjegyezni, hogy Messi volt itt a kulcsember.lesliejr írta: Suarez-t ezért csípem. Esik-kel a pali, az egész figura ilyen, de komoly meccsen mindig megvillan.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 10:08
Hibáztak, de a nagy Gareth is, a szögletrugdosó daliás vadló is.Realista24 írta:Nekünk pont ennyi hiányzik, egy-egy hiba.Pl a Monaco se védekezik sokkal rosszabbul
A BL döntőben is 92 percig nem hibáztak...aztán egyet. Hála az égnek.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 17., péntek 10:05
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 17., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 10:01
Nekünk pont ennyi hiányzik, egy-egy hiba.Pl a Monaco se védekezik sokkal rosszabbul
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 9:56
Nem vállalnak akkora kockázatot, de hiányzik belőlük az Atma faktor - de szar ezt leírnilesliejr írta:Igaz amit írtok, de azért mondtam, hogy egy elődöntő senki ellen nem könnyű. Ott már egy csapat se vállal túl nagy kockázatot, kevés hely lesz focizni. Akár egy Porto ellen is, a Juve-ról v a Monaco-ról ne is beszéljünk.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 9:46
A mi szempontunkból a legkellemetlenebb ellenfélen lennénk túl, szerintem így értik sokan, köztük én is. Ha megkérdezed a madridistákat, szerintem a 80% ha választhatna az Atma és a Barca között, hogy kivel játszana akár döntőt, akár egy oda-vissza meccset, a Barcát írná.lesliejr írta:Pedig az Atlético után se lesz könnyű az élet. Az idei BL nagyon kiszámíthatatlan. Egy Porto még veretlen. Szerintem téves az az elmélet, hogy ha továbbjuttok akkor a neheze megvolt. Egy elődöntő senki ellen nem könnyű és a 8 csapat közül egyik sincs olyan állapotban, hogy azt lehetne rá mondani, hogy hiba nélkül le tudja hozni a következő 3 meccset. Sehol semmi nem dőlt el, még mi sem jutottunk tovább. Itt elég egy rossz napot kifogni és viszlát. A Barca és a Real is képes teljesen ellentétes félidőket produkálni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 17., péntek 9:46
Könnyű nem lesz, de nekünk jelenleg az Atletico a legnehezebb ellenfél. Ha rajtuk továbbmegyünk, akkor utána, ha papíron nem is, de a csapatot elnézve, csak könnyebb ellenfél jöhet. Ettől függetlenül nehéz lesz, de 8 meccse nem nyertünk a rivális ellen, ami azért kurva sok! Rendes játékidőben utoljára tavaly februárban nyertünk ellenük.lesliejr írta:Pedig az Atlético után se lesz könnyű az élet. Az idei BL nagyon kiszámíthatatlan. Egy Porto még veretlen. Szerintem téves az az elmélet, hogy ha továbbjuttok akkor a neheze megvolt. Egy elődöntő senki ellen nem könnyű és a 8 csapat közül egyik sincs olyan állapotban, hogy azt lehetne rá mondani, hogy hiba nélkül le tudja hozni a következő 3 meccset. Sehol semmi nem dőlt el, még mi sem jutottunk tovább. Itt elég egy rossz napot kifogni és viszlát. A Barca és a Real is képes teljesen ellentétes félidőket produkálni.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 17., péntek 9:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 16., csütörtök 21:18
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem