dzsi91 írta:Lol ezen a gárdiólán besírokVan egy olyan érzésem,hogy jövőhéten már munkanélküli lesz.
ááááá, dehogy, megy a válogatotthoz, kur*a sok ember megette hogy ő valami különlegesen jó edző.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 17., péntek 11:00
dzsi91 írta:Lol ezen a gárdiólán besírokVan egy olyan érzésem,hogy jövőhéten már munkanélküli lesz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 17., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 17., péntek 10:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 17., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 16., csütörtök 22:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 16., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 16., csütörtök 21:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 18:37
Thiago?csabi* írta:forduló válogatottja
ramos. ok. nehogy varanet. nem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 16., csütörtök 18:14
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 16., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 16., csütörtök 15:51
Ezért sem szabad így neki menni az Atleticonak jövőhéten.Ez bizony így van ahogy írod.Ami egy kicsit viszont aggaszt,hogy 60 perc után ki volt a csapat mint az állat.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 16., csütörtök 15:50
Mondjuk a hazai meccs előtt 1 héttel, ahol persze nem állnak fényesen, de 2 gól nem is a világ egy ilyet beszólni, sok észre nem vall.Mekkora beszólás már
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 15:24
Na,te legalább láttad a meccsetKerlon írta:hogy te mekkora antikrisztus vagy, a pesszimizmus ne továbbjarealistahuni írta:Csúcs Madrid...f@szomatazt.![]()
Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
Kurvára megnyugtató.van igazság a mondandódban, de te meg a másik véglet vagy... Nehéz meccsünk lesz, de bőven jók lehetünk, most is csak a mi szarakodásunkon múlott, hogy nem kaptak 2-3 gólt az első felesben.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 16., csütörtök 15:14
Csak nem mindegy, hogy mikor kapjuk azt a gólt, mert ha vége felé, akkor cseszhetjük...Hiába találtunk be esetleg addigra. Én alapból annak a híve vagyok, hogy lőjünk minéol több gólt, akkor kicsit nagyobb kockázattal. Engem nagyon idegesítene, ha 1-0-ás vezetéssel szépen játszogatnánk, aztán a végén kapott góllal meg szépen kihullanánk. Jobban zavarna, mint ha egy nyilt játékkal esnénk ki. Vaklahogy nem azt érzem, hogy egy kevés gólos meccsből mi jönnénk ki jobban, ahhoz túlságosan benne van a gól a védelmünkben.Ha meg kapunk egy gólt akkor úgyis kénytelenek leszünk nagy rohamokba kezdeni, de szerintem így hogy nincs idegenbeli gólunk elsődleges a védelem stabilitása és ahhoz mérten támadni/rohamozni(a lehetőségek úgy is meglesznek), csak a csapat hajlandó elragadtatni magát, ha érzik a vérszagot mennek mint a gőzmozdony aztán olyankor jön a bekapott gól.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 16., csütörtök 14:59
Igen ezt értem, egyértelmű ,hogy mi leszünk a kezdeményező csapat,nem is úgy gondoltam,hogy álljunk be bunkerbe csak attól tartok,hogy átbillenünk a ló túlsó oldalára és amolyan dortmund(2013as visszavágó) féle rohamokba kezdünk majd, pedig az most egyáltalán nem szükséges és nem is járnánk vele jól. Szépen kevés kockázattal próbálni nyomulni előre és ha rúgunk egyet akkor nem rögtön futni a második után.CS0ki írta:Ez nem felfogás kérdése. Az atma nem fog kitámadni, max nagyon rövid időszakokra, de az ő játékuk alapból a biztos, a zárt védekezés. És ők abból is képesek gólt lőni "akármikor", nekik tényleg nem kell jól vagy támadóan játszaniuk hozzá. Legalább egy góllal én számolok náluk, mert nálunk már többször előfordult, hogy nem találtunk be, nekik hosszú idő óta az volt az első. Akkor meg már két gól kell.Szerintem ez a felfogás lesz a vesztünk.0-0 az állás, nem kell sietni.Ők pont ezt várják tőlünk,hogy nekik essünk és kedvükre kontrázhassanak.Sőt azt is megkockáztatom,hogy majd megpróbálnak meglepni minket, az első 5 percet megnyomják, hátha eltesznek egy gólt.Nem kéne kapkodni, nem hátrányt kell ledolgozni, "csak" nyerni kell.Ha stabil védelemmel játszuk a focinkat, akkor előbb utóbb jönni fog a gól, szerintem ha nekik esünk és megpróbálunk minél hamarabb 1-2 gólos előnyt szerezni annak megisszuk a levét.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 16., csütörtök 14:48
Talán, mert ez a taktika. A két szélsőhátvéd felfut, támad, megbontja a védelmet, a középpálya meg mélységben visszazár és vagy ők vagy a középhátvédek lépnek ki a szélekre tisztázni. Amikor volt idő visszaért mindenki. Gyors kontrák esetében persze, hogy nem lehet visszazárni, ilyenkor értelemszerűen az lép vissza aki közelebb van.Chris írta:amikor Juanfran megindult jobboldalt és James próbálta meg megállítani - fogalmam sincs hol volt Marcelo, rengetegszer fenn maradt
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 16., csütörtök 14:47
Ez nem felfogás kérdése. Az atma nem fog kitámadni, max nagyon rövid időszakokra, de az ő játékuk alapból a biztos, a zárt védekezés. És ők abból is képesek gólt lőni "akármikor", nekik tényleg nem kell jól vagy támadóan játszaniuk hozzá. Legalább egy góllal én számolok náluk, mert nálunk már többször előfordult, hogy nem találtunk be, nekik hosszú idő óta az volt az első. Akkor meg már két gól kell.Szerintem ez a felfogás lesz a vesztünk.0-0 az állás, nem kell sietni.Ők pont ezt várják tőlünk,hogy nekik essünk és kedvükre kontrázhassanak.Sőt azt is megkockáztatom,hogy majd megpróbálnak meglepni minket, az első 5 percet megnyomják, hátha eltesznek egy gólt.Nem kéne kapkodni, nem hátrányt kell ledolgozni, "csak" nyerni kell.Ha stabil védelemmel játszuk a focinkat, akkor előbb utóbb jönni fog a gól, szerintem ha nekik esünk és megpróbálunk minél hamarabb 1-2 gólos előnyt szerezni annak megisszuk a levét.
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. április 16., csütörtök 14:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 16., csütörtök 14:32
CS0ki írta:
Az a baj, hogy nekünk kell támadni inklább, nekünk kell gólokat lőni.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem