Akkor ideje lesz szegény gyereket levenni már a főoldalról.Csabi írta:szerdán se marcelo, se modric, se bale, se benzema.
Sérülés: Lábközépcsont törés
Sérülés időpontja: 2015.02.04
James
Várható felépülés: 2-3 hónap
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 20., hétfő 22:13
Akkor ideje lesz szegény gyereket levenni már a főoldalról.Csabi írta:szerdán se marcelo, se modric, se bale, se benzema.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 20., hétfő 22:12
Jó-jó, de a lényegre térj légyszi...Khedira?Csabi írta:szerdán se marcelo, se modric, se bale, se benzema.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. április 20., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 20., hétfő 16:41
legnagyobb kacsa szerintem idénPipita írta:"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 20., hétfő 13:12
3 zacskó krumpliért vihetik az érdeklődők az egyik legtechnikásabb és legtehetségesebb spanyol KP-t aki akár pár éven belül a világ egyik legjobbja lehet, de hát ő ugyebár nem 100000csillióbillióért jött agyonhypolva, így hát oda se neki.Pipita írta:"Isco" "megfelelő ajánlat" "35 millió euró"
Biccs plíz.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 20., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. április 20., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 20., hétfő 9:37
jogos volt, csak közbe Cristiano Ronaldós hírt is írtam, és összekeveredtem. javítvaCsak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni?Ramos a luzitán?
![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 20., hétfő 9:16
Andalúz.peti_madrid írta:Csak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni?Sergio Ramos immáron 439 mérkőzésen 55 gólig jutott, amivel ő lett a Real Madrid történelmének harmadik leggólerősebb hátvédje. A 2005 óta a Királyi Gárdában futballozó spanyol válogatott játékos az Opta statisztikái szerint a legeredményesebb hátvéd az öt európai nagy bajnokságot tekintve: Ramost (40) Naldo (37), Maggio (31) és John Terry (27) követi a listán. A luzitán már hét gólnál tart ebben a szezonban (négyet a ligában, kettőt a Klubvilágbajnokságon, egyet pedig a Copa del Reyben szerzett), amivel a csapat ötödik legeredményesebb játékosa Ronaldo (49), Benzema (22), Bale (17) és James (13) mögött idén. Ramosnál csak Fernando Hierrónak (127) és Roberto Carlosnak (68) van több gólja hátvédként a Real történelmében. Forrás: Madridom.huRamos a luzitán?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. április 20., hétfő 9:09
Csak én értem félre, vagy ez elírás akar lenni?Sergio Ramos immáron 439 mérkőzésen 55 gólig jutott, amivel ő lett a Real Madrid történelmének harmadik leggólerősebb hátvédje. A 2005 óta a Királyi Gárdában futballozó spanyol válogatott játékos az Opta statisztikái szerint a legeredményesebb hátvéd az öt európai nagy bajnokságot tekintve: Ramost (40) Naldo (37), Maggio (31) és John Terry (27) követi a listán. A luzitán már hét gólnál tart ebben a szezonban (négyet a ligában, kettőt a Klubvilágbajnokságon, egyet pedig a Copa del Reyben szerzett), amivel a csapat ötödik legeredményesebb játékosa Ronaldo (49), Benzema (22), Bale (17) és James (13) mögött idén. Ramosnál csak Fernando Hierrónak (127) és Roberto Carlosnak (68) van több gólja hátvédként a Real történelmében. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. április 19., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 18., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 17., péntek 15:11
Carlo nyilatkozata alapján szerintem Nacho vagy Arbeloa lesz a balbekk...Danderan írta:Jó lesz szerdán egy nullkilométeres Koncentráló balra... Keretben sincs az ember. Vagy csak szerdára lesz összefoltozva?
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 17., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 17., péntek 13:13
Majd reaktiválná Khedirat és visszatérne a hírszerkesztőnk nagy kedvence...PipitawZoLee7 írta:Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 17., péntek 12:54
Na az be is cseszneRealista24 írta: Benitez is napirenden van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 17., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 16., csütörtök 18:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 16., csütörtök 18:04
A nagy különbség, hogy míg Bale inkább befejező, addig James és Isco inkább kiszolgálók. Sokkal többet kérik a labdát és nem csak a kiugratasra várnak. Vagy, ha Bale vissza is lép labdaert, abban sincs túl sok kreativitás. Sokkal tovább dajkalja a bogyot haszontalanul. Ezért sokkal kombinativabb a játékunk, ha Bale (vagy C, de ő más tészta azért) nincs a csapatban. Abba gondoljátok bele, ha egy nimand Cavani lenne még a csatár a két "vadló" mellett....gólvonal írta: Még csak véletlenül se lehetett 442, hiszen akkor teljesen mást láttunk volna egy-egy játékostól, főleg Benzemától, akinek a visszalépései fölöslegessé váltak volna. Attól nem lesz 442, mert 4 kp-s játszik.
A minap olvastam egy jó cikket a játékrendszerről és rendszerjátékról. Teljesen egyet értek vele, nem az számít, hogy egy csapat milyen játékrendszerben játszik (külső váz), hanem az, hogy milyen módon (stílus), milyen elvek, sémák szerint (játékkoncepció). Sőt, a játékrendszernél sztem még az alakzat is fontosabb, hiszen az kisebb részre osztja a játékot.
http://futballtrener.blog.nepsport.hu/a ... szerjatek/
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem