Bajnokok Ligája
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Bajnokok Ligája
Marcelo egyike azon játékosainknak, akik váratlan megoldással képesek megbontani a védelmet. Mélyről jön, nehéz őt fogni és követni. Lehet, hogy nem volt előző meccsen jó mozdulata, de 2 hónapja nagyon jó formában van és beállt védelem ellen nagyon nagy veszteség az ő hiánya.
Ja, Bayern ellen jó volt Koncentráló, mert ők kinyíltak. Viszont döntőben Atma ellen értelmes megmozdulása nem volt. Bejött a brazil és Isco, miattuk voltunk fölényben tulajdonképpen a második félidőtől kezdve.
Ja, Bayern ellen jó volt Koncentráló, mert ők kinyíltak. Viszont döntőben Atma ellen értelmes megmozdulása nem volt. Bejött a brazil és Isco, miattuk voltunk fölényben tulajdonképpen a második félidőtől kezdve.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Tavaly a Bayern elleni odavágón is ő adta a gólpasszt Benzemának, ami kulcsfontosságú volt.CS0ki írta:De hátha pont Coentrao lesz a titkos fegyver, akivel végre sikerül lenyomni a matracosokat!
Merci Zizou!
Az a baj, hogy nekünk kell támadni inklább, nekünk kell gólokat lőni. Az Atma úgyse fog kitámadni, max a végén, ha már nagyon muszáj, de az nem az ő játékuk. Nem okoz olyan nagy gondot, ha Marcelo fent marad, mert úgyis max 3-4 játékossal szoktak támadni, annyian meg bőven vagyunk hátul. Viszont támadásban hiányoozhat a barzil, bár most kedden nem sokat csinált.Egyébként én Marcelo kiválása kapcsán nem kesergek, ha Coentrao bevethető. A keddi meccsen is jó sokszor veszélyesen fennmaradt. Persze támadásban zseniális a brazil, de Coentrao jobb hátul, nem kell félteni, keményen odateszi magát és azért ő is fel-fel tud jönni, ott sem rossz. Már ha játszani fog, mert nem tudom mi van most vele.
De hátha pont Coentrao lesz a titkos fegyver, akivel végre sikerül lenyomni a matracosokat!

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A hajrá az tényleg cikire sikeredett, de azért ne felejts el pár dolgot. Az első félidőben egy csapat volt a pályán, ez bizony komoly energiabfektetést igényelt. Ha ott bemegy 1-2 helyzet, akkor abból az Atma már jó nem jön ki. Nem ment be, ez van javítani kell, de a koncepció tökéletes volt. Nem tudom éles nagy meccsen utoljára mikor játszották így le az Atmát.Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
Benne van a bukás, de 70 ezer hazai szurkoló előtt, ha ilyen nyomást tudunk gyakorolni vagy 60 percig, azt már nem lehet megúszni.
Egyébként én Marcelo kiválása kapcsán nem kesergek, ha Coentrao bevethető. A keddi meccsen is jó sokszor veszélyesen fennmaradt. Persze támadásban zseniális a brazil, de Coentrao jobb hátul, nem kell félteni, keményen odateszi magát és azért ő is fel-fel tud jönni, ott sem rossz. Már ha játszani fog, mert nem tudom mi van most vele.
hogy te mekkora antikrisztus vagy, a pesszimizmus ne továbbjarealistahuni írta:Csúcs Madrid...f@szomatazt.![]()
Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
Kurvára megnyugtató.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A PSG bűngyenge volt, ennek ellenére nem lehet vitatni a barca érdemeit. Ha a BBC összeszedi magát, vagy legalább a BC része, akkor két meccsen a most bent levő csapatok közül bárkit megtudunk verni. Csoda kellene, de ha Carlo szépen elkezdi rotálni a támadókat, és a padról beálló emberekben is benne lesz a jó teljesítmény, akkor nem lesz gond. Hétvégén Iscot a kezdőbe kell tenni, Béla úgy is kezdeni fog, pedig nagyon nem kéne...
- h3x0r
Persze hogy nem all meg, de en nem is hasznaltam azt a szot.morientes írta:Hát mert itt a fórumon a szokásos pesszimistákon kívül a többség bizakodó.A szavazás is ezt támasztotta alá anno...szal az "legtöbben" nálam nem áll meg.Csak ezért kérdeztem.Nem értem a kérdést.
"Pedig az elv ugyanaz. Sokan elore temettek a Barcat meg Messit, mint ahogy most is van aki mar odaadta nekik a trofeakat."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Csúcs Madrid...f@szomatazt.
Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
Kurvára megnyugtató.

Kurvára megnyugtató.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát mert itt a fórumon a szokásos pesszimistákon kívül a többség bizakodó.A szavazás is ezt támasztotta alá anno...szal az "legtöbben" nálam nem áll meg.Csak ezért kérdeztem.Nem értem a kérdést.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- h3x0r
Nem értem a kérdést.morientes írta:Kik azok a "legtöbben"?Pedig az elv ugyanaz. Sokan elore temettek a Barcat meg Messit, mint ahogy most is van aki mar odaadta nekik a trofeakat.
- morientes
Kik azok a "legtöbben"?Pedig az elv ugyanaz. Sokan elore temettek a Barcat meg Messit, mint ahogy most is van aki mar odaadta nekik a trofeakat.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- h3x0r
Inkabb azt volt nehez lenyelni, amikor a gyozelmi sorozatunk kozepette gyonyoru jatekkal oda - vissza szopattunk mindenkit, mig a Barca, megha szenvedve is, de hozta a pontokat.Realista24 írta:Ha ez valakinek csúcs Madrid, akkor ott bajok vannak.Kerlon írta:Az a kínos, hogy most van csúcs Madrid meg stb, erre a Bárszá áll mindenhol jobban. Ezt nehéz lenyelnie a sok "úriembernek". Ez van, megittuk eddig a rövid pad levét, reméljük, hogy megint április-májusban jön a csúcsformánk.
Pedig az elv ugyanaz. Sokan elore temettek a Barcat meg Messit, mint ahogy most is van aki mar odaadta nekik a trofeakat.Realista24 írta:Mondjuk ez igaz volt.amikor a Messinek vege, a Barcanak annyi hsz-ek voltak
Ha Messinek nem ment, akkor a Barcának sem. Amióta megkapta az új generációs szörpöt, azóta parádézik a Barca újra.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most néztem meg a Porto BM meccs összefoglalót. Az tuti hogy ha továbbjut a bayern akkor küldhet egy csekket a bírónak!
Utolsó emberként 11est csinálni és csak sárga...bárki más pirosat adott volna es akkor a porto valószínű kiutte volna őket. Igy necces lessz. Sőt ha ezt a portói kapus csinálta volna azonnali piros. Azért a donyeck is jol játszott a kiállítás és 11esig idén a bm ellen. Hogy ne beszéljünk a tavalyi city rol aki szintén megszivta a barca ellen...ezt azért nem szeretem még akkor sem ha mi is pelda lennénk a nagyágyúk elleni lightosabb biraskodasaban.
Utolsó emberként 11est csinálni és csak sárga...bárki más pirosat adott volna es akkor a porto valószínű kiutte volna őket. Igy necces lessz. Sőt ha ezt a portói kapus csinálta volna azonnali piros. Azért a donyeck is jol játszott a kiállítás és 11esig idén a bm ellen. Hogy ne beszéljünk a tavalyi city rol aki szintén megszivta a barca ellen...ezt azért nem szeretem még akkor sem ha mi is pelda lennénk a nagyágyúk elleni lightosabb biraskodasaban.
- Hasta el final, Vamos Real -
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha ez valakinek csúcs Madrid, akkor ott bajok vannak.Kerlon írta:Az a kínos, hogy most van csúcs Madrid meg stb, erre a Bárszá áll mindenhol jobban. Ezt nehéz lenyelnie a sok "úriembernek". Ez van, megittuk eddig a rövid pad levét, reméljük, hogy megint április-májusban jön a csúcsformánk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minden elismerésem a Portonak.El kell rakni nekik egyet onnantól kiestek a németek szerintem.
A Barcelona meg nem lepett meg.
Ott most minden szép és minden jó.
A Barcelona meg nem lepett meg.
Ott most minden szép és minden jó.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nálam a legyűrés annyit jelent,hogy be kell rúgni a kurva helyzeteket. Az Atletico nekünk idén a főellenség, ez a stílus, ez a harcmodor.Ha rajtuk túlmegyünk onnan már csak könnyebb jöhet, nem azért mert a barca vagy a bayern gyengébb csapat, hanem mert az ő stílusuk sokkal jobban fekszik nekünk.morientes írta: A meccs alapján nem a legyűrésen volt a hangsúly,hanem azon hogy be kell rúgni a kurva helyzeteket.De gondolom most jön az,hogy má megint nem volt szerencsénk.
Ez már nem szerencse kérdése, ez egy mentális probléma, olyasmi mint a bl nyolcaddöntős históriánk(vagy a Barca elleni fiaskók pár éve, vagy a Barca-Chelsea meccsek)...Nem volt ott se minden csapat jobb nálunk, amint a fejekben rend lett téve egyből átszakadt az átok.Ha a fejekben rend lesz, akkor a gólok is jönni fognak szerdán.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Sose szartam magam össze tőlük,csak megállapítottam,hogy 2015-ben jobb szezont fut a barca mint mi,amivel nehéz vitatkozni.Ez arra ment akik most összevissza szarják magukat a barcától,meg triplázásról beszélnek, szerintem az a szánalmas,az volt szeptemberben is amikor eldőlt a bajnokság.
A meccs alapján nem a legyűrésen volt a hangsúly,hanem azon hogy be kell rúgni a kurva helyzeteket.De gondolom most jön az,hogy má megint nem volt szerencsénk.Nem.Az Atletico hiába nem jobb képességű csapat mint a psg, sokkal nehezebb őket legyűrni.Ezt a b csapattal felláló PSG-t lerendeztük volna mi is. De abban igazad van,hogy fölösleges mással foglalkozni, amíg nem vagyunk ott az elődöntőben nem érdekel se a barca se a bayern sorsa.
Az meg hogy mi lett volna a psg ellen,azon felesleges agyalni,mert hogy az a meccs nem lett lejátszva.És hát ezzel a logikával bucira kellett voona verni az egész ligát,mondjuk a barcat meg az atmat kivéve,mert nem hiszem hogy bármelyik jobb lenne mint a párizs.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Pont ezt akartam írni. Az a baja itt sok embernek, hogy frusztrált a keddi meccs miatt ( teljesen megértem) és emiatt fáj nekik az hogy a Bárszá lesimázta a P$G-t. Azt megjegyzem, hogy számunkra az Atletinél kellemetlenebb ellenfél nem létezik jelenleg...Kerlon írta:Az a kínos, hogy most van csúcs Madrid meg stb, erre a Bárszá áll mindenhol jobban. Ezt nehéz lenyelnie a sok "úriembernek". Ez van, megittuk eddig a rövid pad levét, reméljük, hogy megint április-májusban jön a csúcsformánk.

Szerdán este már okosabbak leszünk!

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Senki nem mondta,hogy 20pontal fogunk bajnokságot nyerni. Én tartom,hogy ez a Barca egy spanyol kupánál nem fog többet nyerni. A bajnokságban 2-3 hét alatt adtunk le 8 pontot(+4ről -4),egy ilyen volumenű balfaszkodás nálam inkább a mi szégyenünk, leírtuk nem 1szer,hogy a barca akkor lesz trófea közelben,ha mi balfaszkodunk, hát balfaszkodtunk.A bl-ben meg ha meg ha megtesszük nekik azt a szívességet,hogy otthagyjuk őket egy Porto-Juve-Atma trióval,ha esetleg behúzzák akkor is jár a pacsi a csapatunknak.h3x0r írta:Vagy novemberben, amikor a Messinek vege, a Barcanak annyi hsz-ek voltak.dzsi91 írta:Ez arra ment akik most összevissza szarják magukat a barcától,meg triplázásról beszélnek, szerintem az a szánalmas,az volt szeptemberben is amikor eldőlt a bajnokság.
Messi feltámadása az egyedüli dolog ami váratlan volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2015. április 16., csütörtök 11:07-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az a kínos, hogy most van csúcs Madrid meg stb, erre a Bárszá áll mindenhol jobban. Ezt nehéz lenyelnie a sok "úriembernek". Ez van, megittuk eddig a rövid pad levét, reméljük, hogy megint április-májusban jön a csúcsformánk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K