A hajrá az tényleg cikire sikeredett, de azért ne felejts el pár dolgot. Az első félidőben egy csapat volt a pályán, ez bizony komoly energiabfektetést igényelt. Ha ott bemegy 1-2 helyzet, akkor abból az Atma már jó nem jön ki. Nem ment be, ez van javítani kell, de a koncepció tökéletes volt. Nem tudom éles nagy meccsen utoljára mikor játszották így le az Atmát.Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
Benne van a bukás, de 70 ezer hazai szurkoló előtt, ha ilyen nyomást tudunk gyakorolni vagy 60 percig, azt már nem lehet megúszni.
Egyébként én Marcelo kiválása kapcsán nem kesergek, ha Coentrao bevethető. A keddi meccsen is jó sokszor veszélyesen fennmaradt. Persze támadásban zseniális a brazil, de Coentrao jobb hátul, nem kell félteni, keményen odateszi magát és azért ő is fel-fel tud jönni, ott sem rossz. Már ha játszani fog, mert nem tudom mi van most vele.