Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Chris » 2015. április 16., csütörtök 14:09

Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
A hajrá az tényleg cikire sikeredett, de azért ne felejts el pár dolgot. Az első félidőben egy csapat volt a pályán, ez bizony komoly energiabfektetést igényelt. Ha ott bemegy 1-2 helyzet, akkor abból az Atma már jó nem jön ki. Nem ment be, ez van javítani kell, de a koncepció tökéletes volt. Nem tudom éles nagy meccsen utoljára mikor játszották így le az Atmát.
Benne van a bukás, de 70 ezer hazai szurkoló előtt, ha ilyen nyomást tudunk gyakorolni vagy 60 percig, azt már nem lehet megúszni.
Egyébként én Marcelo kiválása kapcsán nem kesergek, ha Coentrao bevethető. A keddi meccsen is jó sokszor veszélyesen fennmaradt. Persze támadásban zseniális a brazil, de Coentrao jobb hátul, nem kell félteni, keményen odateszi magát és azért ő is fel-fel tud jönni, ott sem rossz. Már ha játszani fog, mert nem tudom mi van most vele.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 16., csütörtök 13:36

realistahuni írta:Csúcs Madrid...f@szomatazt. :lol:
Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
Kurvára megnyugtató.
hogy te mekkora antikrisztus vagy, a pesszimizmus ne továbbja :D van igazság a mondandódban, de te meg a másik véglet vagy... Nehéz meccsünk lesz, de bőven jók lehetünk, most is csak a mi szarakodásunkon múlott, hogy nem kaptak 2-3 gólt az első felesben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 16., csütörtök 13:13

A PSG bűngyenge volt, ennek ellenére nem lehet vitatni a barca érdemeit. Ha a BBC összeszedi magát, vagy legalább a BC része, akkor két meccsen a most bent levő csapatok közül bárkit megtudunk verni. Csoda kellene, de ha Carlo szépen elkezdi rotálni a támadókat, és a padról beálló emberekben is benne lesz a jó teljesítmény, akkor nem lesz gond. Hétvégén Iscot a kezdőbe kell tenni, Béla úgy is kezdeni fog, pedig nagyon nem kéne...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 12:42

morientes írta:
Nem értem a kérdést.
Hát mert itt a fórumon a szokásos pesszimistákon kívül a többség bizakodó.A szavazás is ezt támasztotta alá anno...szal az "legtöbben" nálam nem áll meg.Csak ezért kérdeztem.
Persze hogy nem all meg, de en nem is hasznaltam azt a szot.

"Pedig az elv ugyanaz. Sokan elore temettek a Barcat meg Messit, mint ahogy most is van aki mar odaadta nekik a trofeakat."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 16., csütörtök 12:37

Csúcs Madrid...f@szomatazt. :lol:
Kurvára megnyugtató.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 12:36

Nem értem a kérdést.
Hát mert itt a fórumon a szokásos pesszimistákon kívül a többség bizakodó.A szavazás is ezt támasztotta alá anno...szal az "legtöbben" nálam nem áll meg.Csak ezért kérdeztem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 12:10

morientes írta:
Pedig az elv ugyanaz. Sokan elore temettek a Barcat meg Messit, mint ahogy most is van aki mar odaadta nekik a trofeakat.
Kik azok a "legtöbben"?
Nem értem a kérdést.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 12:00

Pedig az elv ugyanaz. Sokan elore temettek a Barcat meg Messit, mint ahogy most is van aki mar odaadta nekik a trofeakat.
Kik azok a "legtöbben"?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 11:53

Realista24 írta:
Kerlon írta:Az a kínos, hogy most van csúcs Madrid meg stb, erre a Bárszá áll mindenhol jobban. Ezt nehéz lenyelnie a sok "úriembernek". Ez van, megittuk eddig a rövid pad levét, reméljük, hogy megint április-májusban jön a csúcsformánk.
Ha ez valakinek csúcs Madrid, akkor ott bajok vannak.
Inkabb azt volt nehez lenyelni, amikor a gyozelmi sorozatunk kozepette gyonyoru jatekkal oda - vissza szopattunk mindenkit, mig a Barca, megha szenvedve is, de hozta a pontokat.
Realista24 írta:
amikor a Messinek vege, a Barcanak annyi hsz-ek voltak
Mondjuk ez igaz volt.
Ha Messinek nem ment, akkor a Barcának sem. Amióta megkapta az új generációs szörpöt, azóta parádézik a Barca újra.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 16., csütörtök 11:51

Most néztem meg a Porto BM meccs összefoglalót. Az tuti hogy ha továbbjut a bayern akkor küldhet egy csekket a bírónak!
Utolsó emberként 11est csinálni és csak sárga...bárki más pirosat adott volna es akkor a porto valószínű kiutte volna őket. Igy necces lessz. Sőt ha ezt a portói kapus csinálta volna azonnali piros. Azért a donyeck is jol játszott a kiállítás és 11esig idén a bm ellen. Hogy ne beszéljünk a tavalyi city rol aki szintén megszivta a barca ellen...ezt azért nem szeretem még akkor sem ha mi is pelda lennénk a nagyágyúk elleni lightosabb biraskodasaban.
- Hasta el final, Vamos Real -

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 16., csütörtök 11:30

Kerlon írta:Az a kínos, hogy most van csúcs Madrid meg stb, erre a Bárszá áll mindenhol jobban. Ezt nehéz lenyelnie a sok "úriembernek". Ez van, megittuk eddig a rövid pad levét, reméljük, hogy megint április-májusban jön a csúcsformánk.
Ha ez valakinek csúcs Madrid, akkor ott bajok vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 16., csütörtök 11:29

Minden elismerésem a Portonak.El kell rakni nekik egyet onnantól kiestek a németek szerintem.
A Barcelona meg nem lepett meg.
Ott most minden szép és minden jó.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 16., csütörtök 11:19

morientes írta: A meccs alapján nem a legyűrésen volt a hangsúly,hanem azon hogy be kell rúgni a kurva helyzeteket.De gondolom most jön az,hogy má megint nem volt szerencsénk.
Nálam a legyűrés annyit jelent,hogy be kell rúgni a kurva helyzeteket. Az Atletico nekünk idén a főellenség, ez a stílus, ez a harcmodor.Ha rajtuk túlmegyünk onnan már csak könnyebb jöhet, nem azért mert a barca vagy a bayern gyengébb csapat, hanem mert az ő stílusuk sokkal jobban fekszik nekünk.

Ez már nem szerencse kérdése, ez egy mentális probléma, olyasmi mint a bl nyolcaddöntős históriánk(vagy a Barca elleni fiaskók pár éve, vagy a Barca-Chelsea meccsek)...Nem volt ott se minden csapat jobb nálunk, amint a fejekben rend lett téve egyből átszakadt az átok.Ha a fejekben rend lesz, akkor a gólok is jönni fognak szerdán.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 11:10

Ez arra ment akik most összevissza szarják magukat a barcától,meg triplázásról beszélnek, szerintem az a szánalmas,az volt szeptemberben is amikor eldőlt a bajnokság.
Sose szartam magam össze tőlük,csak megállapítottam,hogy 2015-ben jobb szezont fut a barca mint mi,amivel nehéz vitatkozni.
Nem.Az Atletico hiába nem jobb képességű csapat mint a psg, sokkal nehezebb őket legyűrni.Ezt a b csapattal felláló PSG-t lerendeztük volna mi is. De abban igazad van,hogy fölösleges mással foglalkozni, amíg nem vagyunk ott az elődöntőben nem érdekel se a barca se a bayern sorsa.
A meccs alapján nem a legyűrésen volt a hangsúly,hanem azon hogy be kell rúgni a kurva helyzeteket.De gondolom most jön az,hogy má megint nem volt szerencsénk.
Az meg hogy mi lett volna a psg ellen,azon felesleges agyalni,mert hogy az a meccs nem lett lejátszva.És hát ezzel a logikával bucira kellett voona verni az egész ligát,mondjuk a barcat meg az atmat kivéve,mert nem hiszem hogy bármelyik jobb lenne mint a párizs.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 16., csütörtök 11:07

Pont ezt akartam írni. Az a baja itt sok embernek, hogy frusztrált a keddi meccs miatt ( teljesen megértem) és emiatt fáj nekik az hogy a Bárszá lesimázta a P$G-t. Azt megjegyzem, hogy számunkra az Atletinél kellemetlenebb ellenfél nem létezik jelenleg... :)

Szerdán este már okosabbak leszünk! :) de gondolom addig majd pörög rendesen a topik :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 16., csütörtök 11:05

h3x0r írta:
dzsi91 írta:Ez arra ment akik most összevissza szarják magukat a barcától,meg triplázásról beszélnek, szerintem az a szánalmas,az volt szeptemberben is amikor eldőlt a bajnokság.
Vagy novemberben, amikor a Messinek vege, a Barcanak annyi hsz-ek voltak. :)
Senki nem mondta,hogy 20pontal fogunk bajnokságot nyerni. Én tartom,hogy ez a Barca egy spanyol kupánál nem fog többet nyerni. A bajnokságban 2-3 hét alatt adtunk le 8 pontot(+4ről -4),egy ilyen volumenű balfaszkodás nálam inkább a mi szégyenünk, leírtuk nem 1szer,hogy a barca akkor lesz trófea közelben,ha mi balfaszkodunk, hát balfaszkodtunk.A bl-ben meg ha meg ha megtesszük nekik azt a szívességet,hogy otthagyjuk őket egy Porto-Juve-Atma trióval,ha esetleg behúzzák akkor is jár a pacsi a csapatunknak.

Messi feltámadása az egyedüli dolog ami váratlan volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2015. április 16., csütörtök 11:07-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 16., csütörtök 11:03

Az a kínos, hogy most van csúcs Madrid meg stb, erre a Bárszá áll mindenhol jobban. Ezt nehéz lenyelnie a sok "úriembernek". Ez van, megittuk eddig a rövid pad levét, reméljük, hogy megint április-májusban jön a csúcsformánk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 16., csütörtök 10:57

meg triplázásról beszélnek
Mondjuk ha egy csapat első a saját bajnokságában, kevesebb, mint 10 fordulóval a vége előtt, bejutott a CdR döntőjébe valamint gyakorlatilag a BL elődöntőben is ott van, ott miről kéne beszélni? Sokkal valószínűbb, hogy 1-2-3 kupával zárják a szezont, semmint üres kézzel. A két csapat formáját meg igen, a bajnokság finisében kell hasonlítani, mert itt számít igazán.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 16., csütörtök 10:57

amikor a Messinek vege, a Barcanak annyi hsz-ek voltak
Mondjuk ez igaz volt.
Ha Messinek nem ment, akkor a Barcának sem. Amióta megkapta az új generációs szörpöt, azóta parádézik a Barca újra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 10:54

dzsi91 írta:Ez arra ment akik most összevissza szarják magukat a barcától,meg triplázásról beszélnek, szerintem az a szánalmas,az volt szeptemberben is amikor eldőlt a bajnokság.
Vagy novemberben, amikor a Messinek vege, a Barcanak annyi hsz-ek voltak. :)

Vissza: