Hasonlóan vélekedek erről. Érdekes indult, aztán majd meglátjuk a folytatást. Viszont tényleg baromi sok a buktatója.messideco írta:Revolution
Sok logikai buktatója van, de remek volt a felvezető epizód, adunk ennek is egy esélyt.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 21., péntek 20:21
Hasonlóan vélekedek erről. Érdekes indult, aztán majd meglátjuk a folytatást. Viszont tényleg baromi sok a buktatója.messideco írta:Revolution
Sok logikai buktatója van, de remek volt a felvezető epizód, adunk ennek is egy esélyt.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 21., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 21., péntek 0:43
Ez jutott eszembe errőllordgabi írta:Én a Jóban Rosszban c. sorozatot követem inkább, ott is volt már mindenféle kategória. :Đ
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 21., péntek 0:22
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 20., csütörtök 22:20
Én ezen a jelenetem 20 percig sírtam..ferni írta:szóval igazából nem dőlt rá a fal a leányzóra?....realbeckham írta:Fogalmam sincs miért írom ezt ide le, talán még most sem ocsúdtam fel. Megy a TV, kiabálást hallok benne és nagy zajt. Odanézek....A barátok közt végén volt egy nem akármilyen CGI ! A man of steel is megirigyelhetné. Fejlődik a magyar tévééé![]()
olyan élethű volt, sőt...sztem nem is CGI volt.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 20., csütörtök 21:29
szóval igazából nem dőlt rá a fal a leányzóra?....realbeckham írta:Fogalmam sincs miért írom ezt ide le, talán még most sem ocsúdtam fel. Megy a TV, kiabálást hallok benne és nagy zajt. Odanézek....A barátok közt végén volt egy nem akármilyen CGI ! A man of steel is megirigyelhetné. Fejlődik a magyar tévééé
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 20., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 18., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 17., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 17., hétfő 9:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nem tudtam, de most utánanéztem. Szerintem azt is el fogom kezdeni, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. Mindenesetre ha ők már nem fognak megjelenni az 5. évadban, akkor tényleg még a 4. évadnál is jobban fog úszni a rózsaszín ködben.AMYF írta:Szerző: AMYF
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 17., hétfő 0:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 17., hétfő 0:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 16., vasárnap 11:34
az utolsó évad az egyik legjobb a sorozatban.Anno flehagytam a House MD követésével, amikor House összebútorozott Cuddyval és nem tetszett a sorozat irányvonala. Érdemes befejezni a maradék két évadot?
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 16., vasárnap 2:10
szerintem igen. nincs meg az a színvonal mint a csúcsponton, de ha átlagban tetszett a sorozat akkor érdemes befejezni.Kérdés.
Anno flehagytam a House MD követésével, amikor House összebútorozott Cuddyval és nem tetszett a sorozat irányvonala. Érdemes befejezni a maradék két évadot?
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. június 16., vasárnap 1:20
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 16., vasárnap 0:21
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 14., péntek 20:32
Oké neked is köszi, meg Huninak is!Dexter, Breaking Bad, szerintem ezekkel kezdd, kb. mindenki által elismert sorozatok, kurva jók.
De Game of Thrones, Spartacus is nyugodtan mehet, ha meg valami lightosabbra vágysz, ami jó kis kikapcsolódás akkor Californication, Suits.
Ha meg kicsit betegebbet akarsz, akkor Walking Dead, esetleg Supernatural.
Irigyellek.
Oké,én is a feliratot részesítem előnyben!A lényeg az, hogy vagy felirat vagy szinkron legyen!persze, hogy van, néhányhoz szinkron is, de persze inkább eredeti nyelven ajánlom. egyébként ezeknél a felkapottabb sorozatoknál, 1-1 új rész megjelenése után már 1 nappal szokott lenni magyar felirat, úgyhogy ettől ne félj.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 14., péntek 20:26
persze, hogy van, néhányhoz szinkron is, de persze inkább eredeti nyelven ajánlom. egyébként ezeknél a felkapottabb sorozatoknál, 1-1 új rész megjelenése után már 1 nappal szokott lenni magyar felirat, úgyhogy ettől ne félj.A legtöbbjükhöz van magyar felirat vagy ilyesmi?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 14., péntek 20:19
Dexter, Breaking Bad, szerintem ezekkel kezdd, kb. mindenki által elismert sorozatok, kurva jók.Nah itt a nyár szóval lesz egy kis szabadidőm bepótolni a hiányosságokat!
Sorozatokból nagyon keveset láttam:Szökés,Lost,Arrow(Zöld íjjász, ugye ezt most nézem),Dr House,Két pasi meg egy kicsi szerintem kb ennyi!Meg az ilyen esti tv-s sorozatokat(Mentalista,Dr.Csont,Helyszínelők stb), de azok gondolom nem számítanak!
Szóval tudtok mondani ilyen alap(?) sorozatokat ami mondjuk a többség szerint k.urva jó, vagy mindegy ami szerintetek jó és az elejétől tudom nézni!Lehet akció vagy vígjáték is, horrort ne annyira azok nem annyira jöttek be.
Köszi
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 14., péntek 19:44
Game of Thrones (Trónok Harca) csak ajánlani tudom
és a Dextert se hagyhatod ki
Köszi szépen, majd válogatok!Game of thrones , Spartacus(ilyen sorrendbe kell nezni: blood and sand 1.evad, gods of the arena, majd blood and sand 2,3. evad), Big bang theory, Castle (ha mar ugyis szereted a nyomozos sorozatokat) , Californication, Friends( ), Breaking bad (lassan indul be, de evadrol evadra jobb)
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem