De hogy fognak triplázni ha mi nyerjük a ligát neg a bl-t?
Kikapcsoljuk a fifát.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 15., szerda 22:57
De hogy fognak triplázni ha mi nyerjük a ligát neg a bl-t?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 15., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 15., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:53
Nem tudom.Jaj már Realista.. te is tudod jól.
Előtte meg ők vezettek és "adták le" nekünk, most akkor mi van?Most vegyük sorra pl: bajnokság: 4 ponttal mentünk 3 fordulóval az ElClassicó előtt. Simán leadta a csapatunk,
Ki nem szarja le, ha egy Granadának gurítunk kilencet, ők meg csak ötöt?Másik: idén 180 percből laza 130 percig le lettek focizva... Több gólt is rúg a csapatunk.. Mondjuk.. Hirtelen ennyi jutott eszembe... 3 perc alatt.
ezt nem értem én sem.De hogy fognak triplázni ha mi nyerjük a ligát neg a bl-t?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 15., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. április 15., szerda 22:50
Jaj már Realista.. te is tudod jól.De miért? Továbbra sem látok érveket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 22:50
Mi az hogy se? Még a schalke is okozott, nemhogy most az atma.hamesz írta: Szerintem a Barca se okozna gondot. 60 percig ők se tudták mi van... Csak hát be kéne rúgni a helyzeteket csakúgy mint az Atma ellen.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 15., szerda 22:49
Bírom az ilyesmiket, tök jók voltunk meg domináltunk csak a végén sajna több gólt kaptunk, mint az ellenfél. Ez csak kifogáskeresés, ez a világ egyik legegyszerűbb sportja, vagy több gólt rúgsz és nyersz vagy nem. A körítés csak származtatott járulék.Szerintem a Barca se okozna gondot. 60 percig ők se tudták mi van... Csak hát be kéne rúgni a helyzeteket csakúgy mint az Atma ellen.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 15., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 15., szerda 22:48
Csak csúcsbarca nyerhet BL-t?A csúcsbarcától "nem sajnáltam" azt megérdemelték, de hasonlítsuk már össze a két csapatot. JÁTÉKBAN. Ég és föld
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 15., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 15., szerda 22:46
Szerintem a Barca se okozna gondot. 60 percig ők se tudták mi van... Csak hát be kéne rúgni a helyzeteket csakúgy mint az Atma ellen.ziro4vr írta:Azért nem látom, ahogy elég könnyen lerendezzük a Barcát. A BM könnyebb lenne.dzsi91 írta:Nagyon tovább kéne jutni,ha a Bayern is kiesik a Chelsea után az Atmát meg lerendezzük mi,akkor elég könnyedén meglehet a címvédés.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 15., szerda 22:46
Én látom,csak vergődjünk túl matracékon valahogy.ziro4vr írta:Azért nem látom, ahogy elég könnyen lerendezzük a Barcát. A BM könnyebb lenne.dzsi91 írta:Nagyon tovább kéne jutni,ha a Bayern is kiesik a Chelsea után az Atmát meg lerendezzük mi,akkor elég könnyedén meglehet a címvédés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:45
Két meccsen megcsapjuk őket.ziro4vr írta:Azért nem látom, ahogy elég könnyen lerendezzük a Barcát. A BM könnyebb lenne.dzsi91 írta:Nagyon tovább kéne jutni,ha a Bayern is kiesik a Chelsea után az Atmát meg lerendezzük mi,akkor elég könnyedén meglehet a címvédés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 22:44
Azért nem látom, ahogy elég könnyen lerendezzük a Barcát. A BM könnyebb lenne.dzsi91 írta:Nagyon tovább kéne jutni,ha a Bayern is kiesik a Chelsea után az Atmát meg lerendezzük mi,akkor elég könnyedén meglehet a címvédés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:43
De miért? Továbbra sem látok érveket.Hanem mondjuk pl.. a Real Madridra, ha idén ez a Barca triplázik, sőt.. ha a kupán kívül mást is behúznak egyáltalán.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. április 15., szerda 22:42
Hát nyilván nem rájuk nézve szánalmas.És most ez hogy függ össze azzal, hogy szánalom?
Akkor inkább a csodabarca a szánalmas, amiért CSAK egyszer tripláztak, nem?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 15., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:40
És most ez hogy függ össze azzal, hogy szánalom?hát.. sok jobb Barca volt már ennél..
És egész történelmük során csak egyszer tripláztak, de az olyan csapat is volt..
Jelenlévő fórumozók: 67 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem