És most ez hogy függ össze azzal, hogy szánalom?hát.. sok jobb Barca volt már ennél..
És egész történelmük során csak egyszer tripláztak, de az olyan csapat is volt..
Akkor inkább a csodabarca a szánalmas, amiért CSAK egyszer tripláztak, nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:40
És most ez hogy függ össze azzal, hogy szánalom?hát.. sok jobb Barca volt már ennél..
És egész történelmük során csak egyszer tripláztak, de az olyan csapat is volt..
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 15., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. április 15., szerda 22:38
hát.. sok jobb Barca volt már ennél..Ja értem, csak egyszer.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 15., szerda 22:37
Remy írta:Hát kurva nagy szánalom lenne, ha ez a barca triplázna... nagyobb balama lenne, minthogy mi 1 éve szopunk az Atmától...realistahuni írta:A barca elég közel van a triplához megint.
Ilyen Piquékkel meg Matyiőkkel ne már pls.
CAVANI![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 15., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 15., szerda 22:36
Ahhoz először be kellene rúgni a helyzeteketRemy írta: Épp ezért kell továbbmenni és megnyerni a BL-t!
és még nézhetetlenek is a Barca kivételévelnmate írta:
Atma, Barca, Juve, Bayern.
Top4 leggyűlöltebb a szememben
HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 15., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 22:36
Meg kell(ett) őket verni. Ha megcsinálják, megérdemlik.Remy írta: A csúcsbarcától "nem sajnáltam" azt megérdemelték, de hasonlítsuk már össze a két csapatot. JÁTÉKBAN. Ég és föld.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:36
értem, és ezért szánalmas?A csúcsbarcától "nem sajnáltam" azt megérdemelték, de hasonlítsuk már össze a két csapatot. JÁTÉKBAN. Ég és föld.
Ja értem, csak egyszer.mert az ennél jobb Barcaknak se sikerült.
Csak egyszer.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. április 15., szerda 22:34
mert az ennél jobb Barcaknak se sikerült.Mert?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 15., szerda 22:34
A csúcsbarcától "nem sajnáltam" azt megérdemelték, de hasonlítsuk már össze a két csapatot. JÁTÉKBAN. Ég és föld.Realista24 írta:Mert?Hát kurva nagy szánalom lenne, ha ez a barca triplázna..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 22:33
Azért hogy minden hsz-edben benne van Bale...nagy szerelmi csalódás lehet ez.hamesz írta: Akkor a barca lesz a legesélyesebb a BL-re, mert az Bayernek is nagyon kifele áll a zászlószóval kedden rohadtul tovább kéne menni nem érdekel, ha Bale a szezon hátralévő részébe már csak 1 gólt ló, de akkor az az egy az Atma ellen legyen... És ebben a szezonban akkor már többet nem fogom szidni, ha valamit elcsesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 22:33
Mert?Hát kurva nagy szánalom lenne, ha ez a barca triplázna..
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 15., szerda 22:32
Hát kurva nagy szánalom lenne, ha ez a barca triplázna... nagyobb balama lenne, minthogy mi 1 éve szopunk az Atmától...realistahuni írta:A barca elég közel van a triplához megint.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 15., szerda 22:31
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 15., szerda 22:31
Akkor a barca lesz a legesélyesebb a BL-re, mert az Bayernek is nagyon kifele áll a zászlówxyz írta:Ritka gyenge ez a bl szezon
és ha még az Atletico továbbjut, belegondolni is szörnyű
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 15., szerda 22:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 15., szerda 22:29
Tipikus, a gépezetben jól működő játékosok, de 90%-uk nem top csapatba való.Sierra írta:Amúgy hihetetlen a Porto, viszonylag olcsón vesznek játékosokat, van 1-2 kiemelkedő szezonjuk és egy vagyonért adják el őket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 15., szerda 22:28
Atma, Barca, Juve, Bayern.wxyz írta:Ritka gyenge ez a bl szezon
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 15., szerda 22:28
Épp ezért kell továbbmenni és megnyerni a BL-t!wxyz írta:Ritka gyenge ez a bl szezon
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem