PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Nektek is félig angol félig magyar a steam ma?
Pl a menü és a menüpontok magyarok, meg ha a könyvtárra lépek vagy áruházba akkor is magyar, de pl a piac, az aktivitás oldal vagy a profiloldalam meg angol... Ez mitől van és hogy oldható meg?
Pl a menü és a menüpontok magyarok, meg ha a könyvtárra lépek vagy áruházba akkor is magyar, de pl a piac, az aktivitás oldal vagy a profiloldalam meg angol... Ez mitől van és hogy oldható meg?
- P. Krisz
Humble Origin Bundle 2
Erős a felhozatal .
Erős a felhozatal .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tegyél fel mellé patchet/patcheket. Azok nélkül elég bosszantó a hosszú töltés, meg egy-két bug. Illetve magyar szinkronnal szerintem nagyon szar, bár nem próbáltam ki angolul.LeagueofLesbians írta:Most, hogy van ez a witcher3 hype lehet felteszem az elso reszt. Anno megvettem steamen,de valahogy a feltelepitesig nem jutott el
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Most, hogy van ez a witcher3 hype lehet felteszem az elso reszt. Anno megvettem steamen,de valahogy a feltelepitesig nem jutott el

[FIFA WORLD]
- Santi
Bőven elég neki 500W. Attól nagyobb csak Crossfirebe kellene vagy ha valami extrém tuningot kap.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Legfőképpen azon múlik a dolog, hogy a kártya elfér-e majd a gépedben. Sajnos az alaplapodhoz a Gigabyte honlapján nem találtam pontos méretadatokat, viszont a videókártyához feltüntették a méreteket. Eszerint a HD7870-es 28 cm hosszú. A legegyszerűbb talán, ha megméred, hogy befér-e a te gépedbe (előfordulhat, hogy egy pár SATA csatlakozóra rányúlik a kártya, de ha nem használod ki az összes SATA csatlakozót, akkor úgyis mindegy). A másik tényező a táp. Ehhez ugyan 500W-osat írnak, de az ATI kártyák hajlamosak terhelés alatt kicsit több erőforrást megenni, mint az nVidiás társaik, ezért én inkább egy 550-600-as tápot mondanék.dzsi91 írta:Úgy döntöttem beújítanék egy video kártyára,de nem igazán vágom a témát.
alaplapom(AIDA64 programmal néztem meg,remélem jól mutatja):
Azonosítója: 05/04/2009-X58-ICH10-7A89QG0EC-00
neve: Gigabyte GA-EX58-UD3R V1.6
Ehhez az alaplaphoz szeretnék egy AMD HD7870-et (2GB),valaki megtudná esetleg pontosan hogy hogy is keressek rá,hogy az alaplapomhoz az tuti jó legyen? Ahogy látom ez a kártya 45-50k között van, ennyit szánnék rá maximum, de ha tudtok mondani hasonló teljesítményűt olcsobban azt is megköszönnémvagy egy oldalt ahonnan érdemes rendelni.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
vki segítsen. GTA V-nál akarom telepíteni a visual C++ ami a lemezen van el is indul a telepítés, de ezt adja ki. Mit csináljak? Előre is nagyon köszönöm.
http://kepfeltoltes.hu/150414/417208953 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150414/417208953 ... es.hu_.jpg
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Úgy döntöttem beújítanék egy video kártyára,de nem igazán vágom a témát.
alaplapom(AIDA64 programmal néztem meg,remélem jól mutatja
):
Ehhez az alaplaphoz szeretnék egy AMD HD7870-et (2GB),valaki megtudná esetleg pontosan hogy hogy is keressek rá,hogy az alaplapomhoz az tuti jó legyen? Ahogy látom ez a kártya 45-50k között van, ennyit szánnék rá maximum, de ha tudtok mondani hasonló teljesítményűt olcsobban azt is megköszönném
vagy egy oldalt ahonnan érdemes rendelni.
alaplapom(AIDA64 programmal néztem meg,remélem jól mutatja

Ehhez az alaplaphoz szeretnék egy AMD HD7870-et (2GB),valaki megtudná esetleg pontosan hogy hogy is keressek rá,hogy az alaplapomhoz az tuti jó legyen? Ahogy látom ez a kártya 45-50k között van, ennyit szánnék rá maximum, de ha tudtok mondani hasonló teljesítményűt olcsobban azt is megköszönném

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Olvasgatom a véleményeket róla és szinte mindenki azt írja, hogy még a gyengébb gépeken is jól megy. Hála istennek nem rontották el. Én most telepítettem, de még a social klubról leszed 5 gb adatot. A gond az hogy rohadt lassú örülök ha a meccs végére lejön. :ĐRemy írta:Eddigi hírek alapján jól van optimalizálva a GTA 5. Szóval reméljük a legjobbakat.
- P. Krisz
Nagyon lassan telnek a napok amikor ilyen képekkel kényeztetik a szemünket . Kép 1 , Kép 2 , és ilyen fasza combat musicot állítottak össze a derék lengyelek .sentry írta: De Witchert nyáron tuti kiakasztom, az most nagyon felkeltette az érdeklődésem. Bár én még egyikkel sem játszottam. Meg nem vagyok extázisban mint P.Krisz, hogy számolom a napokat vissza.![]()

A hátrálévő időben pedig talán a könyveket is bepótolom .
Az előzetes hírek szerint AMD Gaming Evolved programban jelenik meg ott pedig megkövetelik a minőségi portolást .Remy írta:Eddigi hírek alapján jól van optimalizálva a GTA 5. Szóval reméljük a legjobbakat.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eddigi hírek alapján jól van optimalizálva a GTA 5. Szóval reméljük a legjobbakat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én eddig az összes GTA-val nyomta, ezzel is fogom. Meg is venném, de jelenleg nincs 56-60 euróm egy játékra. 56 másik dologra el tudnám költeni azt a pénzt, pedig szívesen támogatnám ezzel őket (feltéve ha nem b_szták el újfent az optimalizálást)
De Witchert nyáron tuti kiakasztom, az most nagyon felkeltette az érdeklődésem. Bár én még egyikkel sem játszottam. Meg nem vagyok extázisban mint P.Krisz, hogy számolom a napokat vissza.
jöhetne már a crack a gta5höz
De Witchert nyáron tuti kiakasztom, az most nagyon felkeltette az érdeklődésem. Bár én még egyikkel sem játszottam. Meg nem vagyok extázisban mint P.Krisz, hogy számolom a napokat vissza.

jöhetne már a crack a gta5höz

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csak az elsõ alkalommal volt nehéz a minihelikopteres küldetés, a Num Lock alatti számok segítségével már easy volt mindig, miután rájöttem az irányításra, emlékszem a suliból két srácnak is én toltam ki ezt.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Santi
Pedig az egy üde színfoltja a játéknak, sajnáltam, hogy olyan rövid volt, nekem tetszett nagyon. Mondjuk én alapból ilyen autóversenyjáték fan vagyok, szal biztos a beállítottságom miatt szerettem. Annak aki utálja az ilyesmit, annak biztos nehéz volt, nekem easy volt.VanillaSky írta:Mafiaba is utáltam az autóversenyt.
-
Igen, akkor nem SA, hanem Vice. Mindegy a Mafiaba is utáltam az autóversenyt.Erre gondolsz?
Én megveszem, talán ma. Direkt vártam, hogy ne az legyen mint a IV-el, de az optimalizálásra nem nagyon panaszkodnak, van 1-2 driver gond meg fagyás, de a többség ebből a szempontból pozitív. A játék kompromisszumot kötött, gyengébb gépeken is elmegy, de néhányan a WD-nél rondábbnak tartják -ami nálam nem gond - ami jobban aggaszt, hogy az irányítás is árkádabb lett és a törésmodell nem éri el a IV-et, szóval videókat erről nézek, de megvenni ettől függetlenül megveszem. Az online rész törése sose lesz meg, itt meg az a hatalmas fun.Mind megveszitek amúgy, vagy vártok,hátha a könyvespolc kidobja?
- P. Krisz
A GOG-on volt óriási Ubisoft leárazás régi játékokból . Be is szereztem , a 2008-as Prince of Persia-val együtt .ericco írta:Egyik örök kedvenc. Imádtam. Azóta is mindenkinek ajánlom.P. Krisz írta:A Beyond Good and Evil-t tolta valaki ?

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem már a targoncázás weekendsoldieres is egy billentyűzetembe került
A lovöldözés is idiótán volt megoldva, a 4-esbe legalább raktak fedezékrendszert.

Merci Zizou!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mind megveszitek amúgy, vagy vártok,hátha a könyvespolc kidobja?
Utóbbira nem tudom van-e esély.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez nem a Vice Cityben volt? Erre gondolsz? GTA Vice City - PC - Mission 012 - Demolition ManVanillaSky írta:
Mikor a minihelikopterrel kellett dinamitot szállítani a toronyházba és ott meghatározott idő alatt elhelyezni és felrobbantani, miszlikbe bírtam volna törni a klaviatúrát meg a fejlesztők fejét is.
Minden idők legundorítóbb GTA küldetése. Amikor az utolsó dinamitnál elkezd égni a helikopter és már nem tudsz mit tenni...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
Én már a repülős iskolát se tudtam megcsinálni.