csabi87 írta:Na reagálok,mert tegnap eltüntem mert nem bírtam fennt lenni.
Iscot tegnap bedarálták volna ez nem is kérdés.Amikor beállt akkor is bedarálták.Ráadásul nincs csúcsformában már a Barcelona ellen is látszott.
Ettől jobb csapatot felküldeni nem lehetett volna én is azt mondom.
A másik dolog meg ez a 4-4-2 mánia.Amikor átállt Ancelotti 4-4-2-re akkor jöttek csak igazán rá a csapatra a matracosok.
Hanyagolni kellene ezt a berögzött felállás mániát.
Amúgy teljesen megvoltak fogva mint ahogy a Barcelona is megvolt csak éppen a támadók elbasznak mindent.
Benzemát nem értem egyszerüen.Ez a passzolás mánia hihettelen nála.Mintha nem merné felvállalni hogy na most akkor én eldurrantam azt a labdát lesz ami lesz.
Bale meg.Ilyen ziccert csukott szemmel is be kellene verni.
C.Ronaldo meg gyakorlatilag semmi nem volt.1 cselsorozatára emlékszem na akkor megis keverte a védőket a második félidő vége felé.
Ez nagyon gyenge.
Azért azt is hozzáteszem hogy ebben az évebn a szerencsével is hadilábon áll a csapat.
Marcelo sárgalapját nem lehet megfellebezni?Az nem volt semmi csak lökött egyett az ellenfelen a levegőben.Sima szabálytalanság.Ennyi.
Ez a legerősebb felállás? Már miért lenne az? Miért kéne folyamatosan ezt mondani mikor meccsről meccsre látjuk hogy a BBC húgy, a statisztikát figyelmen kívül hagyva.
Illetve joggal támaszkodnak sokan a 4-4-2re. Amikor isten fia lesérült pár meccsre, akkor bizony rákényszerült ance hogy 4-4-2-t toljon iscoval. Mi is történt? A szezonunk legjobb, és leglátványosabb meccseit toltuk. Ezért nem is értem hogy merészelik ezt a "gála" kezdőt felhozni folyamatosan.
Isco játéka akkor esett vissza mikor modric visszatért, és számítottam is erre. A tegnapi meccsen nem okolnám, a támadásban mikor odajutottak jól besegített, illetve volt egy megindulása mikor 2-3 atl játékost hagyott le, majd lerántották. Labdavesztésnél pedig visszarobotolt. A kp pedig amúgy is összeomlott, már isco előtt is ment a kivégzés (na meg volt egy eladott labdája amiből gólt kaphattunk volna.D), és mivel már alig volt hátra a meccsből az atl feltett mindent jobban kinyílt, és rohamozott.
Addig nem mondhatjuk hogy 4-4-2 rosszabb lenne iscoval meg jamesel amíg nem láttuk őket újra. A tegnapi meg nem bizonyíték. ráadásul össze se lehetne hasonlitani egy 4-4-2t benzema - cr duót a cr - bale duóval. ég és föld.