-----Kroos-----Modric-----
Bale------James---------CR
------------Karim-----------
Az első félidőbe szerintem jó lenne.

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 15., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 15., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 15., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 15., szerda 9:03
Ahhoz egyiknek se lesz töke...Realista24 írta:A visszavágón nem magunktól félek, hanem a bírótól.
A tegnapi spori 45 percig szépen megölte az Atma taktikáját azzal, hogy minden kontaktot lefújt, ez nagyon kedvezett nekünk. Imádnám, ha ilyen bíró fújná a visszavágót is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 15., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. április 15., szerda 8:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 15., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 15., szerda 8:28
bezony.Szerintem annyira nem vészes a helyzet, mint ahogy itt páran látják.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 15., szerda 8:27
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 15., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 15., szerda 8:23
Egy egész félidőn keresztül lefociztátok az Atléticot a Calderónban. Mi mást tehettek volna? Ugyanaz lett volna a forgatókönyv, mint nálunk a kupában. Az elején meg lehetett volna fogni a meccset, aztán a továbbjutás is eldőlhetett volna... Messi akkor belőtte, Bale meg tegnap kihagyta. Kicsit nyitottabb a kérdés, de a játék alapján inkább a győzelem a valószínűbb.Tudom, tudom, mégis mit vártam volna? Mondjuk azt, hogy nekiessenek az Atmának, mint blöki a lábtörlőnek, legalább 15 percig egy-egy félidőben. A második félidőben a fél csapat úgy kóválygott, mintha ittak volna.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 15., szerda 8:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 15., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 15., szerda 7:59
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 15., szerda 0:23
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 15., szerda 0:19
Ment az rendesen de epp az eredményen nem tűnik fel. Es ha ne add Isten kiesunk a kutyát sem fogja érdekelni hogy az odavagon 45 percig pályán sem volt az atletico.Realista24 írta:Miért mondod, hogy nem megy? Mikor 45 percig azt sem tudták, hogy hol vannak, vagy hol a labda.. Az Atletico ellen pedig rohadtul nem megy.
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 15., szerda 0:17
Azt én is látom, hogy meg vagyunk lőve, ha változtatni kéne, de ebben abszolút nem Carlot terheli a felelősség. Nekem az elcseszett nyarunk a vesszőparipám: Xabi Alonso és Di Maria. Két ilyen emberből ha csak egyet megtartunk, ma sokkal több lehetőségünk marad variálni. De így azzal lehet főzni, ami van.sandorzolika írta:Értelek téged és valahol Carlot is. De nem tűnt fel hogy a jobb vagy atletico esetében a szervezett csapatok ellen a második félidőre nem marad semmi a jatekunkbol?
Barca ellen is kiralyul toltuk de elfáradtunk es a második félidőben már feloroltek a 3 szem kp-kat!
Atletico szinten. Egyszerűen lehetetlen hogy ne lehessen gólt lőni ha 90 percig igy toljuk majd a Bernabeuban mint most az első félidőben! A gond csak az hogy a 3 kreatív kp újra el fog faradni. Egyszerűen nem birja majd 90 percig a maximális erőbedobást. Ilyenkor kellene lépni mert a bbc is látványosan vveszt erejéből a szünet után!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 15., szerda 0:16
Szóról szóra én is ezt akartam írni megelőztél. Sajnos én is így látom. Ha ők lövik az első gólt (ráadásul az elején), akkor onnan helloszia. Jobban bosszant, hogy nem lőttünk be egy helyzetet sem, pluszban még Marcelo kipontozódott, míg náluk csak a.... nem tudom hogy hívják. De nélküle kibírják. Míg nálunk Marcelo sokat tudott volna hozzátenni (attól függetlenül, hogy ma lóhús volt).realcamp írta:Igazából a 0-0 ellenére egy egész jó kis meccs volt ez.Be kellett volna lőni a helyzeteket,nem sikerült.És pont ez miatt vagyok nagyon csalódott,nem rúgtunk nekik gólt,ez pedig nagyon sokba fog nekünk kerülni.Lehet bízni abban,hogy otthon végre bedaráljuk őket,de valahogy erre nem sok esélyt látok.Ugyanez lesz mint ma,remélhetőleg berúgják a helyzeteket.Az elmúlt meccsek és a mai eredmény alapján lutri lesz ez jövő héten.Változtatni nem tudunk,nem is nagyon tudnék én se mit kitalálni egy ilyen masszívan játszó csapat ellen,mivel az elől lévő hármasunknak az ellenfél nem fekszik,ez már bebizonyosodott.Csak akkor lesz esélyünk,ha kíméletlenül kihasználjuk a lehetőségeinket jövő héten.VAMOS!!
ja,Balet szóba se hoztam.nálam csere lenne,de Carlonal nem az,és nem is lesz.Ebbe kezdek beletörődni.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem