Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 15., szerda 12:53

Megérzésem is a két vendéget mondja, meglátjuk. Mindenesetre a nagy összeget hagyom, egy közepessel azért odapörköltem a kötést.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 12:46

BM-et én nem tenném meg, sok a hiányzó, hátul Dante biztosan kezdeni fog, Guardiola-csapatok idegenben soha nem virgonckodtak a BL-ben. Szerintem x lesz. Barca már sanszosabb.
Nem illik.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 15., szerda 12:43

ez a trió meg kihasználja gondolkodás nélkül.
Azért ezzel nagyon vitatkoznék, pl. mindkét City elleni meccset felhozva, ahol sírhatnékom volt a ziccerek miatt. Fejben valahogy nem annyira erősek, lehet, hogy csak az ellenfél miatt, de ekkor kétlem, hogy a PSG ellen jobban menne. Persze, benne van, hogy sima 1-3 lesz, de szerintem ugyanennyire benne van az 1-1, 2-2, aztán a BL soha nem BL meglepetés (hazai) nélkül. Cavanival amúgy egyetértek, de ott van még Pastore, Lavezzi is képes lehet valamire, ha nem esik el a saját lábában, aztán a rögzített szituk.
Ezért én ódzkodok a kimenetelre való fogadástól.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 15., szerda 12:01

PEEtör írta:A PSG amúgy nagyon le van sajnálva, semmi érték nincs a Barca oddsában, simán 2 felett kéne lenniük.
Én meg kb. 1.60-ra raknám. PSG-ből rakás hiányzó, ráadásul fontos emberek, csak totál közepes játékosok vannak a pótlásukra. Van der Wielt Neymar oda meg vissza fogja megszopatni (unibeteseknek ajánlanám a VdW sárgát 2.80!!!, továbbá 20,5 büntetőpont felett a PSG-re), Marquinhos TS duó megérti egymást, de néha túlzott lelkesedésük vezet hibához, ez a trió meg kihasználja gondolkodás nélkül. Középpálya Verratti nélkül képtelen építkezni, Matuidi meg Motta sem kreatív típus, Pastore pedig egyedül kevés. Cavani gyenge a befejezéseknél, talán Lucas a szélen okozhat gondot Albának, ősszel nem egyszer verte meg. BTTS tényleg jó, azért a Barca védelem összehozhat egy gólt, de ilyen 1-3 körüli eredményt tippelnék meg ha kéne.
Akárhogyan nézem, én Barca győzelmet várok ma este, 1.75 pedig abszolút kézenfekvő odds.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 15., szerda 11:49

PEEtör írta:BL-re nem szeretek már fogadni, de a BTTS+2.5 over a PSG meccsre aranynak néz ki.

Az MLB-t elkezdtem nézegetni én is, nem is annyira hülye sport. :mrgreen:
Ezt végülis megjátszom, de óvatosan. A Barca hátsó alakzat bármikor képes összehozni egy gólt, ugyanakkor Cavaniék is jók egyre mindig, a Barca gól szerintem nem kérdés. Blancék nem hiszem, hogy a visszavágóra játszanának, pláne ilyen erős hazai pályával, a Nou Campba nem nyerni járnak a csapatok, szerintem itt kéne megpróbálniuk lerendezni a dolgot és előnyt szerezni. Ez viszont bőven kedvezhet a góloknak, mindkét oldalon, a 2.5-nek meg kéne lennie.

A PSG amúgy nagyon le van sajnálva, semmi érték nincs a Barca oddsában, simán 2 felett kéne lenniük.

A török kupában is érdemes lehet bepróbálni a visszavágón a Manisasport 1x-re, a Galata 4-0-ra nyert, és bár osztálykülönbség van a csapatok közt, motiváció illetve a kb B csapatával kiálló Galata ellen bőven meglehet az 1x @2.80-ért, de dobok a hazaira is, 7.40-ért marathonon.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. április 15., szerda 11:41

ateeemadrid írta:
reeed_ati írta:Én is kiszedném a bet 3000-es free lóvéját a psg-n, ki mire rak?
Valami nagyon tuti kellene. :D
Barcát néztem +2-es hendivel, csak nem kapnak ki két góllal? :hmmm:
Én szerintem egy szokásos X2-t rakok, meccs előtt Barcát, meccs 1. percében döntetlen.
Ha a Barca nyer akkor 3000 - 5400
Ha X akkor meg 6000 - 11500 körül.

Nehezen tudom elképzelni, hogy a PSG ennyi hiányzóval behúzza.
Én meg lehet megrakom a psg vagy döntetlent, élő első percében meg a barcát és akkor izgulni sem kell,mert garantált a lóvé.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 15., szerda 7:50

jöttek az x-es hármas oddsok :mrgreen:

viszont, mára ötlettelen vagyok, h h kellene megjátszani ezt a 3ezres kockázatmentes fogadást.
nmate, te csinálod azt, h első félidő 1,5under-over, és nem is szankcionáltak soha, pedig elvileg nem lehet ilyet, ami biztos pénzhez juttat. ez van a részvételi feltételben.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen.
pedig a 2,5under-over nagyon adná, majdnem dupla-dupla.. de nem merem.
lyon mellé megy a porto @4.75 kihagyhatatlan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. április 15., szerda 7:05

reeed_ati írta:Én is kiszedném a bet 3000-es free lóvéját a psg-n, ki mire rak?
Én szerintem egy szokásos X2-t rakok, meccs előtt Barcát, meccs 1. percében döntetlen.
Ha a Barca nyer akkor 3000 - 5400
Ha X akkor meg 6000 - 11500 körül.

Nehezen tudom elképzelni, hogy a PSG ennyi hiányzóval behúzza.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. április 15., szerda 6:48

Én is kiszedném a bet 3000-es free lóvéját a psg-n, ki mire rak?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 15., szerda 0:44

sebydani írta:hogy megy Máté az MLB fogadás, ráálltál ? :D
Most nincs időm (meg pénzem :D ) nagyon figyelgetni, fél szemmel követem jelenleg és júniustól ráfekszek. Tetszik, nincsenek kimondott esélyesek, nagyok az ML szorzók. Under/over tetszik, azért ha ismeri az ember a pitchereket meg a battereket főleg hogy milyen a forma, milyen az egymás elleniük, át lehet kalkulálni. Előzetesen ebben érzek potenciált. Persze full amatőr vagyok, valszeg komoly hasraesés lesz majd ez első körben. :lol:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 15., szerda 0:37

BL-re nem szeretek már fogadni, de a BTTS+2.5 over a PSG meccsre aranynak néz ki.

Az MLB-t elkezdtem nézegetni én is, nem is annyira hülye sport. :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 15., szerda 0:37

hogy megy Máté az MLB fogadás, ráálltál ? :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 15., szerda 0:35

De abban nem is volt ekkora value. Ebben szerintem van. PSG sok hiányzó, MSN bombaforma. Porto ügyes, harcos csapat, de a Bayern kis szerencsével idegenben is jobb lehet 1 góllal. Utóbbi rizikósabb, de 1.83-at megér.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 15., szerda 0:30

nmate írta:Holnapra a Bayern ill. Barca győzelem szerintem jót ad, kötésben is simán lehet tolni.
Mondjuk mára az ATMA-REAL meccsre a "mindkét csapat gólt szerez"-re is volt 1,67-es szorzó... :mrgreen: :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 15., szerda 0:26

Holnapra a Bayern ill. Barca győzelem szerintem jót ad, kötésben is simán lehet tolni.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 14., kedd 23:55

Az angol alsó osztályok nagyon nagy kedvenceim lettek nekem is :agree: Brutál néha mennyire el vannak lőve az oddsok. Viszont ma egy hiba becsúszott, a Preston 2-0 után képes volt X-elni emiatt veszteséges nap lett. De a holnapi ingyen 3000-ret a PSG meccsre nagyon okosan akarom felhaszálni, hátha sikerül :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 14., kedd 23:40

PEEtör írta:Holnapra egyébként beten szép odds van a Blackpool meccs over 4.5 és 5.0 gólokra, a Derby az egyik legjobb támadó csapat, a Pool meg simán be tud nyelni 4-eseket, onnan már egy köpés az 5 és 5 felett, pláne a két csapat előélete alapján.
4.0 és 5.0-t raktam végül, 4-0 lett, előzetesen vártam egyet a Pooltól, de leálltak a fijúk. :-(
Jött még egy kisebb 4-es kombi az angoloktól -ami amúgy egyik kedvenc területem lett-, szolid nap volt.

Holnapra a Teplice oddsa nagyon el van lőve szerintem, első fordulót 2-1-re hozták, és sajnos nem tudok semmi lineup információt, de az a 8.30-as odds meg a Teplice vagy X-re adott 3.00 megér egy kis aprót, két közel azonos teljesítményű csapat esetén.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 14., kedd 0:11

rashidm írta:Illetve olyan kérdésem lenne, hogy magyar jéghokit vágja valaki? Érdemes lenne megraknom őket a japók ellen?
Sima :mrgreen: Habár azt nyilatkozták, hogy nincs nagy esélyünk, szerintem ez csak altatás. Nagyon jó keret jött most össze, honosítottuk Sarauert, a kapusunk Bálizs hatalmas formában egész éven.
Bartalis, Kóger, Azari, Sebők, Sikorcin, Hetényi, Sofron, Vas, Magosi, Szirányi, Metcalfe. Szerintem még a laikusok számára is van egy-két ismerős név.
Bár 'A' csoportról nem álmodozok (na jó, de :mrgreen: ), a japánokat simán verni kell.

Viszont azt ne felejtsük el, hogy az osztrákoknak a Salzburg és a Capital játékosai nem voltak itt. Ettől függetlenül szép eredmény volt.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 14., kedd 0:04

sucre írta:pítör, te vagy a nagy zsugás lapok tekintetében. Szerinted mennyire fogadható a 6.5ös line az atma-real meccsre holnap? Engem csábít, bár sok a veszélyeztetett, és a bíró se nagy pókeres, de azért madridi derbi... :hmmm: :mrgreen:
A BL miatt nem tudom, múltkor fogadtam az Atma meccsére a Kusen ellen, és simának hittem, ugyanezzel a line-nal, szinte ugyanezen spori statokkal, és épphogy jött. Azóta BL-re inkább nem teszek, ott máshogy játszanak a sporik, bár ugye a madridi derbi jellege és előélete miatt jöhet, jönnie kéne.
Jóval nagyobb érték van inkább az Atma (0) lap hendiben, 1.9-ért, eddig egy kivételével egy viszonylag nagyobb mintán mindig az Atma hozott több lapot, ami Simeone és Ancelotti karaktere közti különbség alapján sem meglepő, 3-2, 4-2, 4-3 szerű arányt simán el tudok képzelni.
Aztán meglátjuk.

Holnapra egyébként beten szép odds van a Blackpool meccs over 4.5 és 5.0 gólokra, a Derby az egyik legjobb támadó csapat, a Pool meg simán be tud nyelni 4-eseket, onnan már egy köpés az 5 és 5 felett, pláne a két csapat előélete alapján.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. április 13., hétfő 23:23

pítör, te vagy a nagy zsugás lapok tekintetében. Szerinted mennyire fogadható a 6.5ös line az atma-real meccsre holnap? Engem csábít, bár sok a veszélyeztetett, és a bíró se nagy pókeres, de azért madridi derbi... :hmmm: :mrgreen:

Vissza: