Tudom, tudom, mégis mit vártam volna? Mondjuk azt, hogy nekiessenek az Atmának, mint blöki a lábtörlőnek, legalább 15 percig egy-egy félidőben. A második félidőben a fél csapat úgy kóválygott, mintha ittak volna. Ramos, Marcelo, Modric 4-5 méteres passzokat nem voltak képesek adni. Jellemzően a 90-ik percben hátul 3 védőnket egy darab Torres úgy összezavarta, hogy elvesztették a labdát. A többi atleticos a közelben sem volt, félelmetes ilyeneket látni a világlegjobb játékosaitól. Amit Bale meg Benzema leműveltek, arra inkább nem is mondok semmit. Ezek után tök mindegy, hogy mit uraltunk az első félidőben, és mit nem.
Az Atletinek jó egy idegenbeli döntetlen , innentől jelentős esélyeik vannak, hogy ezt meg is valósítsák. Ha megint úgy megyünk ki a pályára, hogy sétálgatunk, akkor meg pláne (az ilyenektől eszem megáll: támadunk, bedobás az ellenfél 16-osa környékén, James, vagy melyik meg háttal áll a labdát bedobó játékosnak, és sétálgat, mint nagyanyám hazafelé egész napos kapálás után, nem egy ilyen eset volt).
Szóval a véleményem tömören, hogy mindannyian kapják be