Azt én is látom, hogy meg vagyunk lőve, ha változtatni kéne, de ebben abszolút nem Carlot terheli a felelősség. Nekem az elcseszett nyarunk a vesszőparipám: Xabi Alonso és Di Maria. Két ilyen emberből ha csak egyet megtartunk, ma sokkal több lehetőségünk marad variálni. De így azzal lehet főzni, ami van.sandorzolika írta:Értelek téged és valahol Carlot is. De nem tűnt fel hogy a jobb vagy atletico esetében a szervezett csapatok ellen a második félidőre nem marad semmi a jatekunkbol?
Barca ellen is kiralyul toltuk de elfáradtunk es a második félidőben már feloroltek a 3 szem kp-kat!
Atletico szinten. Egyszerűen lehetetlen hogy ne lehessen gólt lőni ha 90 percig igy toljuk majd a Bernabeuban mint most az első félidőben! A gond csak az hogy a 3 kreatív kp újra el fog faradni. Egyszerűen nem birja majd 90 percig a maximális erőbedobást. Ilyenkor kellene lépni mert a bbc is látványosan vveszt erejéből a szünet után!
(Én inkább Perezt tudnám szidni azért, hogy Carlonak nincs mihez nyúlni ilyen esetekben. De ez az én szubjektív véleményem.)
Azt viszont (objektíve