Reméljűk ugyanarra a félidőre gondol mint miRealista24 írta:Azt mondja Carlo, hogy a mai teljesítményt kell megismételni szerdán, de nem csak 45, hanem 90 percig.
Ezt már szeretem.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 14., kedd 23:55
Reméljűk ugyanarra a félidőre gondol mint miRealista24 írta:Azt mondja Carlo, hogy a mai teljesítményt kell megismételni szerdán, de nem csak 45, hanem 90 percig.
Ezt már szeretem.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. április 14., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 14., kedd 23:54
Kezdesnek ott van a taktika. Amelyik csapat 7 meccsen keresztül megoldja azt hogy ne kapjon ki tőlünk annak miért kell 8x talan egy het mulva 9x is ugyanugy felallni??? Vannak csapatok akik ellen jol megy a 433 de nem az atletico ellen es nem idén. Lehet akármilyen ígérgetés akkor is lathattad hogy a második félidőben már semmi nem maradt a 433 beigert takrikabol.. meg jól jártunk hogy nem kaptunk gólt a végén!csabi87 írta:Azért akik azt írják,hogy lépni vagy változtatni kellett volna azok írják már le,hogy mit és kikkel?
Mert azért erre kiváncsi vagyok megmondom ôszintén.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 14., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 14., kedd 23:53
Nem azt mondom, hogy Carlo a hibás csak, de pl lehet, hogy Isco húzott volna valami váratlant, és Bale bejöhetett volna cserébe. Amit korábban említettem, hogy ha BBC jó napot fog ki, akkor meglehet, hát nem így lett sajnos.Simi írta:[Mondj ebből a keretből egy jobb csapatot, amit fel lehetett volna küldeni (azontúl hogy Bale-Isco-t kicseréljük)!
De komolyan. Mert ma Isco is dupla nulla volt (mentségére szóljon, alig volt ideje), de komolyan, hogy lehetett volna ennél jobban felállni? Jesé? Chicharito? Ödegaard? Illaramendi?
Vagy talán ... Khedira?![]()
![]()
![]()
Nincs jelenleg ennél jobb csapatunk. Ennyire futja. Én se küldtem volna fel más felállást, mert:
1. ehhez a rendszerhez vagyunk alkalmasak ezzel a kerettel
2. csak ennyi értelmes (használható) emberünk van
3. ebben azért tudunk is néhanapján focizni.
Isten mentsen, hogy majd pont a visszavágón akarjunk kísérletezni egy Atleticó ellen. Na annak nem 4-0 lenne a vége, hanem valami sokkal rosszabb...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 14., kedd 23:52
Iscot pihentettem volna hetvegen es Jamest jatszattam volna a bajnokin.Simi írta:
Isco se bírt volna egy ilyen meccset fizikailag. A 4-0-ás meccsen is ki volt fáradva teljesen. Hiába az egyik legjobb zsugásunk, ha elnyomják őt az Atleticósok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 14., kedd 23:48
Isco se bírt volna egy ilyen meccset fizikailag. A 4-0-ás meccsen is ki volt fáradva teljesen. Hiába az egyik legjobb zsugásunk, ha elnyomják őt az Atleticósok.numberone1 írta:Eleve Iscoval kezdtem volna, Jamesben jo ha van 45 perc kondi. A kolumbiait ugy a 65 perc konyeken hoztam volna be a jatek kepetol fuggoen.csabi87 írta:Azért akik azt írják,hogy lépni vagy változtatni kellett volna azok írják már le,hogy mit és kikkel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 14., kedd 23:45
Mondj ebből a keretből egy jobb csapatot, amit fel lehetett volna küldeni (azontúl hogy Bale-Isco-t kicseréljük)!sandorzolika írta:Maximálisan egyetértek Rashidm kollégával.
Felőlem nyomassuk addig amíg carlo nyugdíjba megy a 443at. Viszont ha egy csapat annyira érzi ezt a taktikát hogy 8 meccs alatt nem érünk el semmit akkor miért kell erőltetni?
Oké menjen ott ahol nem tudnak ellen állni de az atma ellen 433ba isten tudja hogy lehetne győzni. Pedig elméletileg még gyengébbek is a tavalyi csapathoz képest!
Nem hiszen el hogy egy edző hogy lehet ennyire makacs. Egyszerűen nem megy a csapatnak a golszerzes...a barca is a makacssaga miatt vert meg! Egyáltalán nem érzem hogy 9ikre sikerül megvernunk az Atleticot. Ezzrl a taktikával őket nem tudjuk ha az egész bibliat frlolvassa carlo meccs előtt akkor sem...es ha kiesunk ez nem a 3 tagú kp hibája. Nincs egy top csapat aki elbir 3 támadót meccs elejétől a pályán!
Na mind1 egy annyi ideg van most bennem meg harag hogy ha leirnam még az ip cimem is blokkolva lessz!!! Es egyáltalán nem a játékosokra haragszom ma este (max tsmos))
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 14., kedd 23:41
Eleve Iscoval kezdtem volna, Jamesben jo ha van 45 perc kondi. A kolumbiait ugy a 65 perc konyeken hoztam volna be a jatek kepetol fuggoen.csabi87 írta:Azért akik azt írják,hogy lépni vagy változtatni kellett volna azok írják már le,hogy mit és kikkel?
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 14., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 14., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 14., kedd 23:22
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 14., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. április 14., kedd 23:20
Persze, hogy kevés volt, de nettó emberhátrány?! Gyenge volt majdnem a komplett csapat: Marci, Ramos, James, CR, Benzema, Bale, de ebből egyedül a walesi az emberhátrány, mert teljesen kivonja magát a játékból.Realista24 írta:James nálam kevés volt mondjuk. Ma nagyon kijött a sebessége, vagyis annak hiánya. Na meg a nulla agresszió eléggé felcseszett.kiserik írta:Azért Carlot meg Jamest szapulni a mai után... Komoly.
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 14., kedd 23:17
Ja, szerintem is. Igazából Bale-t lehet számonkérni egyértelműen, Benzemát néhány lövés helyetti passzért már kicsit bizonytalanabbul, Ronaldot meg hogy hol volt. A többiek ha nem is voltak mindannyian jók, küzdöttek, és nem mentek ma szint alá. A BBC viszont ma csalódást okozott.kiserik írta:Azért Carlot meg Jamest szapulni a mai után... Komoly.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 14., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 14., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 14., kedd 23:16
nyugodtan nézzed a teljeset, volt itt minden finomság gólon kívülnmate írta:Nem tudtam nézni, de ahogy nézem jó lesz nekem egy bővített összefoglaló, sok minden nem történt![]()
Marcelo eltiltása elég nagy baj.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem