HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 14., kedd 22:53
Ma a BBC mondott kudarcot. A többiek mind jók voltak a 60. percig kb., utána maradt egy lefáradt középpálya, és egy küszködő, de még mindig penge védelem. De középpálya nélkül már az is repedezett.
Casillastól nagyon kellett az a védés, azt se látta senki, hogy mi van (szerintem ő se), de az bizony becsúszhatott volna.
Varane a végén! MotM!
Ramossal gondok vannak már meccsek óta, eladott labdából Griezmann olyan fasza kis helyzetbe került, plusz majdnem összehozott egy fölös második sárgát. Meleg volt a pite.
Carvajal nagyon gyenge volt ma, de akarat, igyekezet volt.
Marcelo sem volt ma túl hatékony, ma valahogy inkább a jobb oldalunk ment támadni, így Marcelonak a védekezés maradt - abban gyengébb, mint az előrejátékban.
Kroos ma szerintem színtelen, szagtalan volt. Viszont nagyon stabil, így kell.
Modric volt ma a legbiztosabb pont, ha nála volt a labda, meg tudtam nyugodni. Azért nem volt könnyű dolga, eléggé elveszett volt egyedül.
James teljesen kifáradt, sokat robotolt, de nem volt elég jó ma. (Mondjuk szerintem ma Isco se lett volna jó, őt méginkább megette volna fizikailag ez az iram.)
Ronaldo... Hol volt ma? Na, ma sajnos adott alapanyagot azoknak, akik szerint nagy meccseken nulla. Mert ma az volt. (Hangsúlyozom, szerintem ez a vád nem igaz, de MA sajnos igen.)
Bale. Hozta a szintet. Több szót nem érdemel.
Benzema ma kritikán aluli volt. Egyik legnagyobb spílerünk a csapatban, de ma nem csak nem ment neki, rendre rossz döntéseket is hozott, ami az ő eszével nem jellemző. Ma sok múlhatott volna rajta.
Ezt a párharcot el lehetett volna dönteni az első félidőben. Örülhetünk, hogy nem kaptunk sokat a másodikban, de nagyon vészjósló ez az eredmény a visszavágóra nézve. Egyszer kell ebben az évben csak megcsípni őket már - eddig nem ment, hát most pótoljuk be!