Isco - 22

Archívum
Bullet T
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Isco - 23

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. április 14., kedd 20:25

Jaj Istenem, annyira tudtam, hogy o lesz a padoztatott ha vissza jonnek a serultek.....Az se eleg az edzonek, hogy 80.000 skandaljak Isco nevet a meccseken....Meg kellenne becsulni ezt az embert, nem pedig tartalekolni.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 14., kedd 20:08

gg carletto :(
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 14., kedd 20:07

Kár, hogy csak 30 millióba került.. :-(

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 14., kedd 20:05

menekülj, menekülj valahova máshova!

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 14., kedd 20:03

realistahuni írta:Majd ha Carlo elmegy gondolom kiderül, hogy mi is volt itt a helyzet. Nem tudom már mit higgyek, Perezt nem szívlelem, de valamiért úgy tünik, hogy Carlot sem aggasztja egyáltalán hogy Bale bármikor kezdő. Lehet tévedek, remélem majd kiderül.
Olyannyira nem aggasztja, hogy saját maga nyilatkozta le, hogy Bale játszani fog ha egészséges.

Isco nem "ártott" senkinek, erre bármiben mernék fogadni (esetleg cáfolja meg valaki)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 14., kedd 20:02

Majd ha Carlo elmegy gondolom kiderül, hogy mi is volt itt a helyzet. Nem tudom már mit higgyek, Perezt nem szívlelem, de valamiért úgy tünik, hogy Carlot sem aggasztja egyáltalán hogy Bale bármikor kezdő. Lehet tévedek, remélem majd kiderül.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 14., kedd 20:02

Ha nem nyerünk ma nálam is kihúzza a gyufát ezért a digo.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 14., kedd 20:01

Mindenesetre jó úton haladunk afelé, hogy manapság az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb spanyol tehetséget/klasszist elmarjuk magunktól. Pont Bale miatt? Pont Bale miatt? Pont miatta? Eszem-f@szom meg...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 14., kedd 19:57

Sajnálom Iscot....de neki kb ennyi volt carlonál mint kezdő. a többi duma volt csak hogy kihagyhatatlan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 2., csütörtök 19:50

edzésen butította arbeloat:smile:

tipikusan az a játékos, akit kispályán csapatosztáson elsőként választanék. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 30., hétfő 18:45

Kis korrekt nyilatkozat tőle. Pályán kívül is szimpatikus :)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 27., péntek 15:10

http://vine.co/v/O3p2JIt7rxH

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 23., hétfő 22:46

Mondjuk ahhoz, hogy támadó legyen nem ártana gólerősnek lennie. Abban pedig sosem volt jó, leszámítva a 16osról való helyezett lövéseket

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 23., hétfő 17:48

Toti írta:nem tudom, h elfáradt-e (fejben v fizikálisan most mindegy), de már azért meccsek óta nem az igazi ő sem, kicsit leült.
tegnap azért több védekező feladata volt, mint máskor, ami érthető, így pedig az erősségei egyáltalán nem jönnek ki, nagyon mélyről kellett indulnia, illetve marcelo is rengeteget volt fent.

mindenesetre, most lesz 2 hét válogatott szünet, illetve a granada ellen eltiltott lesz, felépíti az utolsó 2 hónapra magát és minden rendben lesz. james is visszatér majd és valszeg ők lesznek rotálva (sajnos, és nem bale). még mindig nagy fegyver lehet ő a szezon hátralévő részére.
Ha gyengült is, ilyenkor rögtön az szólal meg bennem, mikor látom, hogy kritizálják:
1. Milyen szinten húzóember volt hosszan, mikor igazán kellett.
2. Milyen hatalmas szintlépést mutatott be idén.
3. Milyen mértékű alázat, hogy újszerepkört tanult a játékpercekért, és nem okozott csalódást, mert védekezik, melózik, és ha nem is egy Makelelé, de olyan szinten harcolt tegnap is, hogy nem tudok rá haragudni.
4. Milyen szinten példamutató az az alázat, hogy a játéka erősebb oldalát (a támadás) alá tudja rendelni annak, hogy elé van véve két 80-100 millás ember, akik teljesítményben nem mutatnak nála jobbat. (Sőt, de most nem ekézem őket, James végülis korrekt, ez meg nem Bale topicja :mrgreen: )
5. Milyen mélyről jött vissza, mikor tavaly az első hónap után lényegében úgy tűnt év végére, hogy véget ért a Realban a pályafutása, Nuri Sahin és Canales sorsára jut.
6. És végül, de nem utolsósorban: ez az ember olyan fiatal még, hogy ilyen érett és kiforrott teljesítmény is ritkaság a mai világban! Nagyon meg kell becsülni. Nem várhatjuk el - még - hogy ő vigye szinte még tinédzserként a hátán a csapatot. De egy-két év, aztán már ezzel se lesz gond.

Visszaesett, de még így is olyan minőséget képvisel, amire szükségünk van nagyon.

Szóval: ne bántsátok! :-@ (Nagyon :mrgreen: , még "pici" az emberünk, csoda, hogy már most ilyen nagyra nőtt!)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 23., hétfő 17:46

Amúgy meg ha több helye van, ő is jobban teljesít. Tegnap az első félidőben jól játszott, sokszor verte meg a védőjét, de gondolom fizikálisan őt is felőrölte a meccs intenzitása. Nincs ő még hozzászokva a sok védőmunkához.
ugyanezt írtam én is. :D
nem rajta múlott a tegnapi meccs.
egy szóval nem írtam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 23., hétfő 17:44

Toti írta:nem tudom, h elfáradt-e (fejben v fizikálisan most mindegy), de már azért meccsek óta nem az igazi ő sem, kicsit leült.
tegnap azért több védekező feladata volt, mint máskor, ami érthető, így pedig az erősségei egyáltalán nem jönnek ki, nagyon mélyről kellett indulnia, illetve marcelo is rengeteget volt fent.

mindenesetre, most lesz 2 hét válogatott szünet, illetve a granada ellen eltiltott lesz, felépíti az utolsó 2 hónapra magát és minden rendben lesz. james is visszatér majd és valszeg ők lesznek rotálva (sajnos, és nem bale). még mindig nagy fegyver lehet ő a szezon hátralévő részére.

Semmi extra nem történt, még nem tud egy teljes szezonon át csúcsformában lenni. A nagyobb csapatok ellen még kicsit kevéske, nem veri meg annyira könnyen a védőit. Javulni fog ebben még, sokat fejlődhet. Még nem tőle kell elvárni, hogy a csapatot a hátán vigye.

Amúgy meg ha több helye van, ő is jobban teljesít. Tegnap az első félidőben jól játszott, sokszor verte meg a védőjét, de gondolom fizikálisan őt is felőrölte a meccs intenzitása. Nincs ő még hozzászokva a sok védőmunkához. A második félidő szinte mindenkinél gyenge volt. A feladatát hellyel-közzel ellátta, nem rajta múlott a tegnapi meccs. A Bale-Ramos duó jobban elővehető ilyen szempontból.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 23., hétfő 17:01

nem tudom, h elfáradt-e (fejben v fizikálisan most mindegy), de már azért meccsek óta nem az igazi ő sem, kicsit leült.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 7., szombat 14:10

epic win :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 7., szombat 14:07

2+3=5
nem lehet véletlen :mrgreen:
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 7., szombat 13:57

csabi* írta:Isco Alarcón - The New Zidane - Real Madrid | 2015
ma oktatni fog megint :rock: :happy:

amúgy, ha már szezon végén koncentráló úgyis lép jó lenne iscot az 5ös mezben látni :shifty: :luck:
Szerintem nem fogják, mert a 23-as eladhatóbb, mint az 5-ös szám. Főleg Beckham óta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: