Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 15., szerda 22:53

Még a végén tripplázni fog ez a (néhány évvel ezelőtti önmagához képest) fos Barca :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 15., szerda 17:32

Nekem tetszett a tegnapi meccs. Ha már focizni nem lehet, legalább parázs hangulat, feszkó, Mayweather-Pacquiao meccs felvezetése stb...folytatás szerdán... :)
Valahogy úgy érezhetitek magatokat az Atlético ellen mint mi anno a Chelsea ellen. Amúgy is Simeone csapata az újkori Chelsea, ez egyértelmű. Emlékszem mennyit kínlódtunk ellenük, mindegy volt, hogy Mourinho, Hiddink vagy Di Matteo volt az edzőjük, a Terry, Carvalho, Ivanovic, Essien, Drogba vonal gondoskodott róla, hogy ne foci legyen, hanem kőkemény harc.
Vért izzadva kiharcoltunk pár helyzetet, azt is legtöbbször elrontottuk.
Nálatok most ugyanez van. Nagyon nem fekszik ez a taktika nektek. Az első félidőben megvoltak a lehetőségek, bár sokat elmond róla, hogy a legnagyobb egy eladott labdából volt, de volt helyzet és voltak lövések amik be is mehettek volna. Viszont azt nem értem, hogy az erőtökkel miért nem gazdálkodtok jobban. Na persze nekünk jó így :D , de a hajtós meccseken 50 perc után letérdel a csapat és vége. Ancelotti széthajtat titeket az első félidőben és ha ott nincs meg a 2 gólos vezetés akkor a második félidő már szenvedés és az első teljes fordítottja. Az Atlético egyrészt összecsinálva kezdett, amit ritkán látni tőlük, de a félidő második felére feljebb léptek, addig csak a kapu elé álltak 10 emberrel. A második félidőben is szakaszokban játszottak és a végére úgy elfogytatok, hogy rossz/öröm volt nézni.
Nem értem az olaszt, tapasztalt edző, tudja, hogy 90 perc az sok idő és hiába a jó első 45 perc, ha a másodikra lépni is alig tud a csapat. Ráadásul elöl 2 olyan ember, akik nem melóznak sokat, középen egy széthajtott Kroos és egy pehelykönnyű James.
A klasszikus is hasonló volt, főleg a gólunk után az a 25 perc, szinte mindenki sprintben közlekedett, nem csoda, hogy nem találtuk magunkat. De ezt nem lehet bírni a második félidőre és még ha össze is jön az előny, akkor sem tuti a győzelem.
Ez a 0-0 pont egy olyan eredmény, ami szerepelt Simeone kívánság listáján, ettől én még a Real-t tartom esélyesebbnek.
Két féle eredményt tudok elképzelni a visszavágón. Kijön a lépés, kijön a tudás különbség, szétesik a gladiátor csapat és sima 3-4 gólos győzelem. De legalább ekkora esélye van annak, hogy egy szenvedős meccs következik és ez esetben nagyon meleg lesz. Tipikusan az a csapat, akik ha életük legrosszabb formájában vannak, akkor is találnak 2 gólt bárki ellen.

Kíváncsi leszek a mai meccsünkre. Ősszel ha jól emlékszem 3 pontrúgásból kaptunk gólt. Ezt most kizártnak tartom. Bár a PSG legalább olyan jó a levegőben mint az Atlético, ehhez kellene Motta, Ibra és Luiz is, bár utóbbi játékára van esély. De ettől még 2 nagyon nehéz meccs lesz, ez a PSG jó csapat, jó játékosokkal, akik tudják a hibáinkat és erre fognak játszani. Igaz ők se tökéletesek és nekünk is meglesznek a lehetőségeink. Más kérdés ha Neymar és Suarez továbbra sem találják a kaput 3 méterről, akkor megette a fene az egészet. Úgy nem lehet a legjobbak ellen továbbjutni. Következő 1 hét sok mindenről dönthet, 3 naponta meccselünk és nem is akárkikkel. Most kiderül mit tudunk vagy mit nem.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. április 14., kedd 18:30

Ez kész. :mrgreen: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 15:45

El Maestro írta:Gratulálok, mind a ketten egy figyelmeztetéssel lettetek gazdagabbak. A további szájkaratét privátban folytassátok, mert bár szórakoztató, de nem ez a megfelelő topic.
Tudomásul vettem,és be is fejeztem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. április 14., kedd 15:36

Gratulálok, mind a ketten egy figyelmeztetéssel lettetek gazdagabbak. A további szájkaratét privátban folytassátok, mert bár szórakoztató, de nem ez a megfelelő topic.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 15:30

BBeno írta:1. benőke? ki vagy te?

2. kérdezd meg hány fradistának példaképe miriuta. mert hogy erről van szó csak te nem tudod értelmezni amit leírtam, és nem is fogom megint leírni mert csak elég visszakeresni. nem arról volt szó hogy mindenképp utálni kell sőt, de példaképként nem a románok között keresnek a magyarok.

maradona meg kitudja milyen állapotban nyilatkozta hogy pelé a példaképe. azt sem tudom amúgy maradona előtt volt-e akkora focista argentínában mint ő maga. így akár jobb híján pelé lehet a példaképe. de lucasnak azért van miből válogatni.
Veled társalogni olyan mint sajtreszelővel rejszolni...enyhén szórakoztató,de roppant fájdalmas...
Ja volt.Úgy hívják hogy Mario Kempes.De nyilván neked ez a név nem mond semmit,mert nálad a kétezres évektől kezdődik a foci...benőke.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 14., kedd 14:47

1. benőke? ki vagy te?

2. kérdezd meg hány fradistának példaképe miriuta. mert hogy erről van szó csak te nem tudod értelmezni amit leírtam, és nem is fogom megint leírni mert csak elég visszakeresni. nem arról volt szó hogy mindenképp utálni kell sőt, de példaképként nem a románok között keresnek a magyarok.

maradona meg kitudja milyen állapotban nyilatkozta hogy pelé a példaképe. azt sem tudom amúgy maradona előtt volt-e akkora focista argentínában mint ő maga. így akár jobb híján pelé lehet a példaképe. de lucasnak azért van miből válogatni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 14:17

Maradonanak tudjátok ki a példaképe?Pele... :)
Át kéne már lépni a nacionalista baromságokon,és el kellene fogadni hogy a foci nem valami nemzetek közötti "ki ha én nem",hanem egy globális játék.
Ha Lucasnak Messi a példaképe,akkor ahhoz senkibek semmi köze.Szerintem.
Most visszautalok Maradonara.Ő jobb játékosnak tartja Cét mint Messit.Most akkor...hazáruló?Vagy Careca az egyik legnagyobb haverja,még nápolyból...nyilván agyon kellene lőni mert bratyizik a brazillal.
Szóval,ez a fajta szűklátókörűség nevetséges.
De ha már a románok,benőke...Kérdezd már meg a fradistákat mit gondolnak Miriuta Laciról... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 14., kedd 14:11

Nas írta:És az miért probléma? Argentin- Brazil ellentét mint érv kevés.

Én valami "emberi" példaképre emlékszem, de lehet rosszul.....na most ha messi valakinek emberileg példakép,az eléggé fura maradjunk annyiban. Vagy iszik és nem bírja annyira a piát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. április 14., kedd 14:08

Kerlon írta:Mondjuk a példakép szót nem tudom, hogy te hogy értelmezed.
Felnéz rá, rá akar hasonlítani, ő ad neki motivációt, stb. Vagy máshogy kéne?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 14., kedd 14:03

palesz77 írta:Emlékeim szerint régebben még nyilatkozott olyat, hogy a jelenlegi fociból Messi stílusa áll hozzá a legközelebb, ő is mindig megpróbál továbbmenni, nem hagyja magát könnyen elnyomni. Nem értem ebben mi a rossz, nem azt mondta, hogy kizárólag ő az all time kedvenc focistája, hanem rá akar leginkább a jelenlegiek közül hasonlítani.
Mondjuk a példakép szót nem tudom, hogy te hogy értelmezed.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 14:03

palesz77 írta:Emlékeim szerint régebben még nyilatkozott olyat, hogy a jelenlegi fociból Messi stílusa áll hozzá a legközelebb, ő is mindig megpróbál továbbmenni, nem hagyja magát könnyen elnyomni. Nem értem ebben mi a rossz, nem azt mondta, hogy kizárólag ő az all time kedvenc focistája, hanem rá akar leginkább a jelenlegiek közül hasonlítani.
Nem. Azt mondta, hogy Messi mindig is a példaképe volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. április 14., kedd 14:02

Emlékeim szerint régebben még nyilatkozott olyat, hogy a jelenlegi fociból Messi stílusa áll hozzá a legközelebb, ő is mindig megpróbál továbbmenni, nem hagyja magát könnyen elnyomni. Nem értem ebben mi a rossz, nem azt mondta, hogy kizárólag ő az all time kedvenc focistája, hanem rá akar leginkább a jelenlegiek közül hasonlítani.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 14., kedd 13:47

nincs itt semmi gond, messi tiszteletbeli brazil :Đ
Kép

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. április 14., kedd 13:16

Hál'istennek a focistáknak és a foci rajongóknak mindig a foci szeretete az első, nem kurva nemzetszocializmus. És pont ez a szerepe a sportnak, hogy egységet alkosson. Én úgy is utálom ezeket a nagy rivalizálásokat a sporton keresztül országok, nemzetek között, persze elfogadom hogy létezik. De hogy mi megy itt magyarországon is egy román meccs előtt meg alatt...szánalom. Ez csak az ostoba emberek fegyvere, hogy ilyenkor tudnak mellkast veregetni. Hát engem pont nem érdekel, hogy Hagi román volt, kurva nagy focista volt. Aztán braziliában is vergődjön az argentínok ellen aki akar, az ilyen szokott éhezni, szerencsére a foci ettől egységesebb "nyelv".

És ha egy német gyerek Zidane miatt kezdett el focizni, álmodozni, küzdeni és emiatt lesz belőle több, mint amire képes lett volna, akkor ítéljük el, mert nem Matthaus volt a kedvence?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 13:02

BBeno írta:Jose melyik nyilatkozatara gondolsz pontosan? Nem kell ha meg volna. Ird le melyik nyilatkozatara gondolsz mikor ilyen szintu hulyeseg a valasz. Csak ugy tudok ra valaszolni. Egyelore nem latom ebben a kettos mercet
Keresgess a hozzászólásaid között, van belőle bőven. Egyébként meg tudod nagyon jól, hogy mire gondolok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 14., kedd 13:01

Jose melyik nyilatkozatara gondolsz pontosan? Nem kell a "ha" meg "volna". Ird le melyik nyilatkozatara gondolsz mikor ilyen szintu hulyeseg a valasz. Csak ugy tudok ra valaszolni. Egyelore nem latom ebben a kettos mercet

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 14., kedd 12:58

petiamadridista írta:Egyszer már csak el kéne verni őket, remélem, hogy ez a mai lesz az. Ha idegenben verjük őket, akkor megvan a továbbjutás. És 10ből egyszer csak megverik már ezt a szaros Atleticot..
Az idegenben lévő győzelem sem biztos sztem azért. Ha csak ilyen 2-1-re nyerünk, az még necces lehet. Én ilyen 1-4 (esetleg 5) esetén nyugodnék meg kicsit. Tavaly a Dortmund ellen is majdnem felsültünk. Valaki írta, hogy ha megtoljuk rendesen, 110%-kal odatesszük magunkat a két meccsen, akkor nekünk kell továbbjutni. Ha az egyik meccsen telibeszart gatyával, nem eléggé koncentráltan lépünk pályára, akkor gond lesz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 12:57

BBeno írta:még ha kijelenti azt hogy a világlegjobbja az még az elmegy kategória. bár brazil- argentín viszonylatnaj még ez is sok de hoyg egy brazilnak ő legyen a példaképe... okos gyerek.
Mourinhora azt mondanád, hogy tökös, egyenes, fasza gyerek, amiért kimondja, amit gondol. Lucas meg egy hülye. Kettős mérce dolgozik masszívan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 14., kedd 12:54

Mert ha egy futballnemzet orszagaban szuletsz akkor ne legyen a peldakeped a legnagyobb rivalis orszagodnak az ikonja mikor van volt a brazilok kozt is boven peldakep.

De magyarra forditva lenne neked egy roman a peldakeped?

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: