Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Nas » 2015. április 14., kedd 12:49

És az miért probléma? Argentin- Brazil ellentét mint érv kevés.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 14., kedd 12:48

Persze hogy nem azzal volt a problema hogy azt mondta messi a vilag legjobbja hanem azzal hogy o a peldakepe csak egyszerubb belekotni a masikba mint vegigolvasni egy teljes kommentet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. április 14., kedd 12:50-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 14., kedd 12:47

Most lehet hogy én olvastam rosszul, de nem az volt a probléma hogy szerinte most messi a legjobb. Hogy is szól pontosan a mondat? Valaki lefordítja? Mert ott mindjárt kiderül hogy jogosan sírbakolnak páran....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. április 14., kedd 11:45

azért gyerekek.. az elmúlt 8!!! meccs alatt egyszer sem vertük őket rendes játékidő alatt.
A BL döntőben nyertünk, de akkor is a hosszabbításban.
Azért bárhonnan is nézem de tartja a mondás, hogy 10-ből egyszer benne van, hogy nyer az elvileg gyengébb csapat is.
10 meccsből egyszer a Celta Vigo is elveri a Barcelonát, oké, a többi 9en nem, de 10 meccsből egyszer igen..
Most már igazán kijöhetne nekünk is a lépés, azért jobb képességű játékosaink vannak, és eredményesebb csapatunk, bármennyire is összerakja Simeone a csapatát, bármennyire is tökéletes a taktika, egyszer be kell sülnie annak is, ez szinte törvényszerű. (Mondjuk az első 10 percben kapnak egyet fejesből, vagy az utolsó 10 percben egy a semmiből beakadó távoli bomba lesz a matracosok veszte..)
Egyszer már csak el kéne verni őket, remélem, hogy ez a mai lesz az. Ha idegenben verjük őket, akkor megvan a továbbjutás.
És 10ből egyszer csak megverik már ezt a szaros Atleticot..
Kemény meccs lesz, az egyszer biztos, de anno a Barcanak is 6-7 nyeretlen meccs után megállt e negatív szériája az Atletico ellen, aztán simán átmentek rajtuk 3szor is..
Most remélem nekünk lesz szerencsénk.

na ezt nem ide akartam írni, most hogy így utólag megnéztem.
bocsi.

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2015. április 14., kedd 11:29

ne legyünk már gyerekesek. a brazil ronaldo is lenyilatkozta már párszor, hogy messi a legjobb akkor ő is egy köcsög mert nem utálja az argentinokat? pont ez a becsülendő és követendő, hogy vannak akik képesek túllépni az országok közti gyűlöleten, ezzel példát mutatva. nekem is van román ismerősöm és semmi bajunk egymással. ilyen "magas szinten" meg, mint a futballisták, pont jól csinálják, mert ezt sokan látják. szarnak ők rá, hogy milyen ellentét van és nagyon jól teszik.
Nagyon adom. Ha Messit gondolja a legjobbnak, miért ne mondhatná ki? Én reálos vagyok, de szerintem is Messi ma a legjobb( mondjuk ezt mindenki leszarja :D).

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 10:47

Realista24 írta:Tevezt választották már meg a legjobb játékosnak is a brazil bajnokságban.
Na ez meg a másik.De fordítva is igaz,voltak már brazilok a riverben,Bocaban...szal nem ördögtől való ez.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 10:36

Tevezt választották már meg a legjobb játékosnak is a brazil bajnokságban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 10:33

Jól rémlik hogy pedro leon volt az aki egy meccs vége felé már nem akart komolyann védekezni es Mou majd le ordította a fejét? Aztán vége is lett a karrierjének! :D
Mou azt mondta,akkor sem játszatná ha ő lenne az egyedüli ember a keretbe :D

A brazil-argentin viszony azért annyiban más,hogy mindkét ország játékosai játszanak top csapatokban egymás mellett,szal meg van a jó viszony.Egészen egy válogatott meccsig,mert ott nincs jópofi :lol:
Juan Pablo Sorin pl isten volt a cruzerio szurkerek szemében,sőt a csapat csk-ja is volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 14., kedd 0:19

Messiről beszélünk.Az ő zsenialitása túlmutat holmi évtizedes rivalizáláson.Példakép minden élőlény számára ezen a bolygón.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 14., kedd 0:16

még ha kijelenti azt hogy a világlegjobbja az még az elmegy kategória. bár brazil- argentín viszonylatnaj még ez is sok de hoyg egy brazilnak ő legyen a példaképe... okos gyerek.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 14., kedd 0:07

csabi* írta:
Realista24 írta: Lucas Moura: "Leo Messi is my idol and he's back as the best"
szal messi megy a psgbe :shifty:

Amúgy én eddig úgy tudtam, hogy van ellentét bőven az argenítnok és a brazilok közt.
Erről még hetekkel-hónapokkal ezelőtt volt egy kisebb beszélgetésem is Hehevel, ha jól emlélkszem. A magyar-román viszonyhoz hasonlította.
Ha rosszul emlékszem, akkor ezer sorry.
De ez a 2-3. nyilatkozat valami brazil játékostól, amit olvasok mostanában, hogy Messi a legjobb stb... :roll:
Na most, én nem tudnám elképzelni, hogy egy magyar játékos (ha csapattársak, ha nem) egy románra mondja azt, hogy Ő a világ épp legjobbja.
ZIDANE

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 13., hétfő 22:39

Jól rémlik hogy pedro leon volt az aki egy meccs vége felé már nem akart komolyann védekezni es Mou majd le ordította a fejét? Aztán vége is lett a karrierjének! :D
- Hasta el final, Vamos Real -

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 13., hétfő 22:25

Végignéztem, nagyon beteg. :D "onnan lehet gólt lőni?" :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:51

Az a legjobb,hogy arra is parancsuk van hogy lőjenek ha pedro leon be akar jönni.
:lol: :lol: :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 13., hétfő 21:47

Erre emlékeztek még? :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 20:40

Lucas Moura: "Leo Messi is my idol and he's back ass the best"
Értem.
de én így képzelem el a különbséget.
Igen,DM egy különleges karakter,amit anno sokszor írtam is róla,hiába gyűlölték sokan,nagyon fontos játékos ő,csak tudni kell használni,az a terület amit képes bejátszani,az már már inkább kontinens mint focipálya ha megfogalmazzuk :D
Ezen felül,a bohém 10x tör be,amiből 2 jön be,de az a 2 óriási veszély és konkrét gólhelyzet,és ez a legnagyobb ütőkártya,nem a tili toli.

működött a rendszer
Kérdés,hogy mi is a rendszer pontosan. :hmmm: idén kicsit azért carlo kezéből kiesett az irányítás,oké elkezdett konkrét és határozott nyilatkozatokat előadni a tavalyi úriemberes,semlegesek után,ami arra enged következtetni,hogy van mit "magyaráznia".....vagyis a rossz döntéseit mossa.

Nyáron elkúrták a keret frankó stabilitását,khedira a példa arra,hogy nem tudtak vele dűlőre jutni,ez elég amatőr dolog,hiszen alapvetően nem megfelelően használható,és a helyzete már régóta kérdéses,a másik illarra,hát a bl döntő neki ki kellett volna hogy nyissa a szemét,de hogy ez miért nem történt meg,megint érdekes.
Alonso.....az egy vicc volt,az az eljárás.Amatőr.
Iker,DL vs navas egy szemétség....szégyen eljárás.

Aztán az ősz jó volt,oké....de a rotálást carlo elkúrta,azt nem lehet perezre fogni,mivel ha perez bele is ugat,ki a kezdő,vagy kit KELL játszatnia,azt nem mondhatja meg,mivel az totálisan szalmai kérdés,hogy kit cserélsz le......és ott is baszottul szarul járt el carlo.Az eredménye amit itt is többen láttak,meg is lett. :vivo:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 13., hétfő 16:05

Realista24 írta: Lucas Moura: "Leo Messi is my idol and he's back as the best"
szal messi megy a psgbe :shifty:
Kép

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 13., hétfő 15:06

Én ugy vágyik vele hogy idén a csapat mentálisan es fizikálisan is jobb...decemberig tuti. Szomorú hogy elojon a fáradtság lásd a barca ellen...bar ott ha belojjuk a ziccereket sima lett volna.
Szerintem a barca fog még botlani...csak attól tartok hogy mi is. Persze ha tényleg rotalni fog carlo lehet behuzzuk ezt a maradék 7 meccset..nem lesz könnyű de ezek a srácok hazalamas karakterek...minimum önmagukkal szembeni elvaras hogy kupát nyerjenek idén.
En meg most is azt látom hogy 2 csatár kellene az atma ellen. Sűrűbb középpálya ahol nem kellene azon aggódni hogy a szélsőink tudnak segíteni a tamadasnal vagy sem. Alapból Benzema az ilyen meccseken nagyon él remélem nem most fog rám cáfolni...CR még Cr tudjuk. En kiallnek Bale nélkül úgy érzem hogy mi szeretnénk gólt/gólokat aztán a második félidőben be Balet mivel ha vezetünk az atma kinyil...kkontraan meg jok vagyunk es Bale is nagyon erzi Cr-t ha akar passzolni! Ugy kontrabol meg megcsaphatjuk őket. De persze nem ez lessz...en csak attól tartok hogy középpályán kevesen leszünk azzal hogy a szélső vedoinket lefogjak!
Igy max ivelgetunk...ez lenne az en taktikam...442 aztan ha megvan a vezetés johet be a 3ik csatár kontraba játszani!!!!
U.i.: en carlo helyében minden meccsen pihentetnek egy csatart...persze C.r játszani akar mindig csak attol tartok hogy vagy a Celta vagy a sevilla ellen lessz kipontozva..
- Hasta el final, Vamos Real -

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 14:00

Nem erre gondoltam.Hanem hogy stabilabb vokt a kp,működött a rendszer,bár statikusabb volt a csapat középen,mivel nem vokt Kroos.De az a bolond argentin élete formájában volt tavasszal,meg aztán a vb-n,de ez nem tartozik ide,de se azelőtt,meg sztm sem ezután ezt DM már nem tudja hozni.
Szerintem pont most stabilabb a középpálya. Sokkal többször képes hozni egy adott, magas szintet. DM tavaly beletett egy kiszámíthatatlanságot a középpályánkba (meg az egész játékunkba), jó és rossz értelemben is. Most talán kevesebb a kockázat az egész játékunkban, de a meglepetés is. A mostani gálacsapatunknak kisebb az amplitudója, de lehet, hogy kevésbé képes váratlant nyújtani. Hogy úgy mondjam, DM-mel nem biztos, hogy összejött volna a 22 meccsen széria, viszont nem biztos, hogy egyszer sem tudtuk volna megverni a Atleticot. Persze ezek csak feltételezések, de én így képzelem el a különbséget.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 13:48

Annyiban lehet igazad hogy bale jobb volt kicsit tavaly. 
Nem erre gondoltam.Hanem hogy stabilabb vokt a kp,működött a rendszer,bár statikusabb volt a csapat középen,mivel nem vokt Kroos.De az a bolond argentin élete formájában volt tavasszal,meg aztán a vb-n,de ez nem tartozik ide,de se azelőtt,meg sztm sem ezután ezt DM már nem tudja hozni.
Arra gondoltam,hogy talán jobban egyben volt az akkori csapat,szigorúan úgy értem hogy tavaly ilyenkor.
Még mindig képlékenynek érzem kicsit,a tavalyihoz képest,de hogy visszatért Modric,Isco védekezésben (is),rengeteget fejlődött,meg lassan Ronaldo is kiveri a fejéből Irénkét,most van lehetőség megbaszni Cholo atmáját...
Szal én nem látom olyan pesszimistán a dolgokat,hogy a bajnokság elment,meg megint az atma...győzelmet várok holnap,nincs mesr.
Ja igen,Bale valóban jobb volt tavaly,legalább szerzett gólokat,adott asszisztot,de játékban...az volt mint most.0.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: